Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

önce bi selam ver günaydın de

bu kadar kabızsan doktoruna sor ilaç versin sana

bol su ,kuru kayısı tüket ,aktarlarda bunun için çaylar var ,hamilelerin kullanabileceği çaylardan içebilirsin

geçmiş olsun

Tel den giriyorum zor yazıyorum deli kız nette bi sıkıntı var
Günaydın bu arada esim sorsun bakalım aktara çok kötüyum ölecem ya

TüliP CANIM zaten hamileydin pekiştirmiş oldun böylece
İns kalp atışlarını da duyarsın

Son düzenleme:
istersen son çare lavman kullan.bt enama isimli lavman hamilelikde de kullanılıyor.istersen doktoruna sor tabi önce. Lavmanla sorunu çözersin diye düşünüyorum

istersen son çare lavman kullan.bt enama isimli lavman hamilelikde de kullanılıyor.istersen doktoruna sor tabi önce. Lavmanla sorunu çözersin diye düşünüyorum

Lavman da düşüğe yol acıyormuş onu kullansam kesin sonuc verir eminim
Doktorumu arayacağım saat biraz daha ilerlesin de

Günaydın cnmm
Mecbur yiyceksinnn,iştahını açacak yemeklere bak netten
Olmadı gel bana elmalı pasta ye

Mervem canımm lama falan yapma riske atma..Ben transferden sonra kabız olmuştummm,bol kayısı yedim ve yeşilfasulye yemegi yedim lifli gıda oldugu için anında düzeldiii..Korkma canım niye düşsün bebeginnn

Bak şimdi sen kalk kuru kayısı ye üstüne ılık su iç,akşamada yeşil fasulye yap yee inşallah düzelir kuzummm
Bu arada üzüm hoşafı falan da iyi gelirrr bide zeytin yagı içebilirsin yarım çay bardagından azzz

Çok geçmiş olsun kuzucum doktorunu aramayı ihmal etme

Valllahi cnm şaşırdım banada verdiler benim testimdede kırık yerler belli istersen tarayıp sana göndereyim yeditepede Ayşegül hanım var doç. kendisi genetik uzmanı istersen sorarım cnm doğrulugu nedir diye ..

kızlar hamileyim... siz bunu zaten biliyordunuz ama ben bir türlü söyleyememiştim. kesemizi gördük iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı. darısı burda tüm bebek isteyenlerin başına.
Hadi hayırlısı cnm benim inşallah sağlıkla ilerliycek kalp atışınıda duyucaksın ...

Ay cnm sorma gelen misafire bişey diyemio insan ama çocukla gelip 2 mt öteden kızım yapma diyen kadını alıp camdan atasım gelio yaaa bir kalk yapma de ne sinirler yaaa

Canım tedavideyken bendede olmuştu ilaçlar yapıo doktorunla görüş yanlış bilmiyorsam eger folbiol yada elevit yapıodu çok zorlama kendini , ama zorladın diede korkma ...
Doktorunu ara cnm magnezyum verir olmazsa hemen ishal oluosun ...

Hepinize günaydın kızlar nasılsınız ...

Günaydınnn canımmm
Sabaha kadar kasıklarıma agrılar girdi hazademm,ben bu halimle birinin evne gittigim zaman durmuyorummm..
Dün kararımı verdim dogurana kadar akşam misafiri çagırmıycammmZaten ondan sonrada çagıramam

günaydın zilli zarife
diyetteyim diyorum ula duymuyormusun
istediğimi yesem ne ala ama diyet listesinde ne varsa onu yiyorum mecburen
o da 2 dilim peynir, 5 zeytin, 1 yumurta ,1 bardak süt, 5 tane badem , yeşillik ,1 dilim esmer ekmek
gel de ye bakalım

O ne beee hayatta doymam ben onla
Ara yemekten saymam yazdıklarını
Nerden çıktı bu diyetteee,inşallah normal yemek düzenine bir an önce geçersin cnm yoksa hamsiler içerde delirebilir
Benmde bugün şeyime bi agrılar giriyor anlamadımSızlayıp duruor kasıklarımmm oyyy oyyy yoruldum valla artık

Lave bak simdi sen yazinca hatirladim benimde gunum cok gecerdi doktor banada demisti
Belkide gebe kaliyorsun ama sen farkinda olmadan kaybediyorsun dili cok iyi bilmedigim icin esim aciklama yapiyordu
Bende surekli sorup esimi sikmak istemiyordum belkide sorsaydimnbu uzun kisa parca meselesini bizede anlatirdi

Ayy cnm sana ders olsun çağırma bir daha vallahi bende almıycam almıycam diorum yinede alıorum misafir sonra bel ağrısınden ölüorum ...

Naz ne tesaduf dun aksam ayni agrilari bende yasadim ilk kizimdada dogumdan once alt tarafim cok agiriyodu
Yuruyemiyecek durumdaydim doktora gidiyordum bisey yok deyip yolluyorlardi 1 hafta cektim
Ama sukur bu sabah gecti agrim devam etseydi dogum diye korkmaya baslamistim
Cok yorma kendini uzanip dinlenmeye calis faydasi oluyor canim

şekerim az yüksek çıktıya diyetisyen sağolsun

ama ara öğünlerde meyve ve süt
ana öğünlerde de çorba ,sebze yemeği ,et ,salata filan var
aç kalmıyorum ama istediğim şeyleri yiyemiyorum
ayrıca bu diyet tamamen bebişleri beslemeye yönelik
tamamen calsiyum ,protein depolu bir diyet o açıdan çok ii ama işte damak tadı olarak yediğinden keyif alamıyorsun
hmasiler için katlanıyorum ne yapayım
senin bu şeyine giren ağrılar beni öldürecek
geçmiş olsun nasıl bir ağrı
tekmedir belki ağrı değildir

aynen özlem ben de aynı fikirdeyim
bizdeki durum bence de bu
farkında olmadan düşürmek
dölleniyor ama tutunamıyor sebebi de sağlıksız yumurta oluşu

Nazefsa HazaDe sagolun kızlar annem mercimek çorbası bide hosaf koydu ocağa şifa olur inş
Bebeğe de Bişey olmaz inşallah demi sagolun icimi rahatlattiniz

Ayy cnm sana ders olsun çağırma bir daha vallahi bende almıycam almıycam diorum yinede alıorum misafir sonra bel ağrısınden ölüorum ...

Yok hazadem bundan sonra asla çagırmammm yazık banada yaa..Eşim dün gelmiş sarılıyor bana acımış belliAşkım bu son misafirdi bi daha çagırmayalım dedi üzülmüşş

Aa izcim ben bunu bilmiyordum bende 2 ve 7 kromozomlarda sorun var ayriyeten yazdığın gibi 15p 13q yazıyo parantez icinde
Bende bu ne dıyordum

Ayy sorma canım sagıma soluma bile dönemiyorummm,tarifte edemiyorum aslında yani vajinadaki kemigimmm agrıyormuş gibi
Buda çok açık oldu ama napayım anlatamıyorum
Yataktan daha çıkmadım canımmm ,bebegin hareketleri iyi en azından çok şükürr..
Yaa bebegin agırlıgı belkide anlayamadımm uff

Ayy canımmm dogru sen yinede dikkat ett..Ben olsam diyeti yapamazdım heralde
Çok degişik bi agrı yaa oturup kalkamıyorum bile oradaki kemigim agrıyormuş gibi yanii garip bişeyy
Özellikle gece oluyor idrara sıkıştıgım zamann ,aman ne biliyimmm kafayı yedim yaa

Nazefsa HazaDe sagolun kızlar annem mercimek çorbası bide hosaf koydu ocağa şifa olur inş
Bebeğe de Bişey olmaz inşallah demi sagolun icimi rahatlattiniz

Canımmmm hiiiiiiççç bişey olmaz allahın izni ile,Benim o zaman olmadıysa senn şimdi hiç bişey olmaz nerdeyse 3 aylık oldu yavrucakk
Hareketsiz kaldıysan da olabilir bu arada canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…