Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İzzciğim sağ ol. yani şöyle anlamalıyım di mi? bizim yaptırdığımız kan testlerinde sayıya bağlı bozukluk var . 46 xy olup atıyorum 6 da sorun olabilir... incinin öyle galiba 46 xx ama bir kromozomda sorun var...

Mervişim annen gitmiş Allah kavuştrsun. Ben okuduğumdan beri çok kötüyüm Allah sabır versin rosaya. inşallah merasime gitmemiştir çok zor o anı yaşamak:((

tek tesellisi ahirette onlar bizimle olacak...
Evet tahmin edebiliyorum senin acınıda Rabbim sabır versin ama hayat böyle bir şey işte:14: benimde dünden beri hep aklımda
Ayy allah razı olsun kuzummm,rabbim kimseye yaşatmasın hastanede kalmak çok moral bozucu bişey..
Banada yaz lütfen merak ederimmm..
Eflin ismi çok güzell canımmm,ismi gibi güzel olur inşallah canımmmm:16:

Canımm allah yardımcın olsunn,delikızında dedigi gibi normal insanlardada saglıksız olabiliyor embriyolar..

Sakin oll kuzummm ,bende çok üzüldüm bugün içim yandı..Allah rosaya sabır versin..
Annenden dolayıda boşluga düştün tabi sen şimdi:43:

Ayyy ayy kıyamamm bu kız bana kızmışşş alırım ben senn gönlünü:38:
Bende hemen kaldıracaklarını sanmıyorummm ,zaten kaldırsalarda hemen ayaklanmam ..
Ama taksiyle gelirim kız ondan bişey olmaz allahın izniyleee.biraz daha iyi olayımm..

Du kız sinirlenip yegenimi üzmeee:52:
Ne yapayım kuzum zaten hüzünlüydüm hem anneme hem tulipe bi anda patlayıverdim
Günaydın kızlar :16:
Hastanedeyiz şu an. Girişimiz yapıldı. Kanım alındı. Saatin 8.30 olmasını bekliyoruz. Etrafım yeni doğum yapmış annelerin odalarıyla dolu :) Sürekli bir cıyaklama sesi geliyor kuzulardan :1: Tam karşı odama bir bebek getirdiler, nasıl ağlıyor yavrum. Onu görünce gözlerim doldu bir an. Allah'ım hayırlısıyla bana ve arkadaşlarıma da nasip et dedim... Eşime belli etmiyorum ama inanılmaz gerginim... Dualarınızı bekliyorum... Öpüyorum hepinizi :16:
Canım benim inşallah bu son özlem duyuşların olsun sende kavuşacaksın yavruna inşallah sende anne olacaksın
Allah yardımcın olsun dualarımdasın her daim
Tabi yapsın yaa vallahi bende artık yardım istiorum eşimden napim .
Vallahi cnm süt felan geldigi yok acaba bu zamanda gelmelimiydi?
inşallah süt olur cnm çünkü anne sütü çok önemlii

Ay yawrum yapma öle Allah aşkına, yine gelir annen kendini üzme mervecim.

Canım benim az kaldı Allahın izniyle en kısa zamanda seninde olucak inşallah ben yürekden inanıyorum ...
Tüm dualarım seninle İNCİM benimmm

Kim bilir bir daha ne zaman gelir:43:

Akasya, sen PGT'nin kesin çozum olduguna inanıyorsun anlaşılan. uztune ustluk Zeynep Kamil hastanesi gibi Turkiye'nin en onde dogum hastanesi doktorları bile sana '' neden PGT yaptırdın'' demiş. Demekki bir zararı olabilir diye duşunuyorlar. Doktorların bile ithilafa düştüğü bir konuda bu kadar ısrarcı olma. Bazıları için umut olsada benim gibi kişiler için umut gibi gorunmuyor. Foggie'nin de dedigi gini dogru hastalar için umut olabilir. Burası PGT sayfası yani PGt hakkında bildiklerimizi paylaşım sayfası. PGT'nin olumlu yanları oldugu gibi olumsuz yanları da var. PGT yetkili satıcısı gibi PGT'yi savunman tuhaf. Gerçekten de bu yardımcı ureme tekniklerinden biri sadece. kesin çozum degil. Ayrıca tum yontemler hala deneme safhasında bunu unutma.
Down riski konusuna gelince dogal ya da IVF, her 35 yaş civarı hamilelik için zaten bu risk alınıyor zaten. PGT gibi amniyosentezinde riskleri var. Bu tercih meselesi ama olumlu olumsuz yonleriyle bırak da bildiklerimi paylaşıp fikir edinelim de kendimeize en uygun olanı yapılmasına karar verelim.

aed lütfen artık bu topikte bunları yazma benim 4 kaybım var genetikte problem çıkınca eşim üzülme pgt var dedi yani tek umudum pgt.ne yani senin söylediklerine uyup hayatamı küseyim...sen fikrini paylaşmıyorsun bunun işe yaramadığını söyleyen insanları yazıyorsun.geçen yazdıkların yüzünden yeteri kadar moralimi bozdun...hem senin için neden olmasınki çok karamsarsın kendin gibi bizleride karamsarlığa düşürüyorsun.ilk önce bi dene ya...bırak biz olumlu yanlarını görelim.alsınlar parayı pulu olsa olacağını bilsem dünyaları veririm ben...

Kızlar Chnb acil doğuma aldılar sancısı çıkmış beni aradı ne olur dua edin duaya çok ihtiyacı var .

Aaaa inanmıyorummmmmm Ahmet Arda geliyor deseneeeee:52::52::52:
Allah yardımcısı olsun hemen başlıyorum dua sure okumayaa ayy çok heyecanlııı

Mervişim ben de annem gittiğinde hüngür hüngür ağlamıştım. İnsan çok kötü boşluğa düşüyor. Bugün eşimi Erzuruma uğurladım. Antröner eğitimi var. 15 gün yok. :43: Anneciğim bunu duyunca dayanamadı. Haftaya kadr sabret ben pazartesi gelirim dedi. Anne yüreği işte..Evladın 35'inde de olsa peşindesin.. :38: Allah onları başımızdan eksik etmesin inşallahhh .. Aminnn

İncm canım benim bu son üzüntün ve stresin olacak inşallah.. Bebeğine bir adım daha yaklaştın. Her daim dualarımdasın. Senin kalbin öyle güzel ki.. Rabbim sana dileğini en kısa sürede verecek. Yakında sen de o cıyaklamaları duyacaksın inşallah :16: Seni seviyorum kader arkadaşım..

Ay canım eşin gitti yalnızsın demek ama ne güzell anneciğin gelecekmiş bakk:16:
Sorma canım yaptığı yemeklere bakıp bakıp ağlıyorum yıkadığı perdelere bakıyorum
Çarşafıma kadar değiştirdi sağolsun hakkını ödeyemem şimdi yine gözlerim doldu:43:

Aaaa inanmıyorummmmmm Ahmet Arda geliyor deseneeeee:52::52::52:
Allah yardımcısı olsun hemen başlıyorum dua sure okumayaa ayy çok heyecanlııı

Ewet geliyor Arda bebek :nazar::nazar::nazar:

Hazadeee kuzumm inciden haber var mı aradın mı hiç bende teli yok:26:
Aradım hayatım oda iyiydi doktoru beklioruz dedi.
Birazdan yine ararım ben.
inşallah hayırlısıyla kucağına alsın evladını

dün belim ağrıyor diyordu

belli etmişti kendini

haber alabildinmi hazade

Aradım cnm ama kimse açmıo hastaneyi arıycam şimdi

Hastaneyi aradım Ahmet Arda bebegimiz dünyaya geldi şükürler olsun maşallah çok sağlıklıymış ...:nazar::nazar::nazar:

Ayyyyyyyyyyyy inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm şuan gözlerim dolduuuuuuuuuuu
Çok şükür yarabbimmmm maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
sağlıklıymış değil miiiii
nasıl sevindim anlatamammmm rabbime şükürler olsunnnn

Ewet geliyor Arda bebek :nazar::nazar::nazar:

Aradım hayatım oda iyiydi doktoru beklioruz dedi.
Birazdan yine ararım ben.

Aradım cnm ama kimse açmıo hastaneyi arıycam şimdi

Daha girmemiş mi oprerasyona ararsan selamımı söyle canım
inciyi çok merak ettim inşallah hayırlısıyla atlatır kuzucuğum:16:

Chnb nin kacinci haftasiydi bilen var mi????
37 haftasındaydı cnm
Âaaaaa yasasinnnnn!:)))))))))))
Harika haber hazade tsk!!!
Ne demek cnm ne demek inşallah sizlerin haberlerinide veririm böyle ...
Ayyyyyyyyyyyy inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm şuan gözlerim dolduuuuuuuuuuu
Çok şükür yarabbimmmm maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
sağlıklıymış değil miiiii
nasıl sevindim anlatamammmm rabbime şükürler olsunnnn
Ay sorma cnm bende çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla hepimizin ewladını kucagımıza almayı nasip etsin inşallah ...
Daha girmemiş mi oprerasyona ararsan selamımı söyle canım
inciyi çok merak ettim inşallah hayırlısıyla atlatır kuzucuğum:16:

Şimdi aradım cnm yok ben aradıgımda çıkmıştı sonuçları 1 hafta sonra çıkıcak ama doktor sanırım korkulcak bişey yok demiş çok şükür herşey yolunda

37 haftasındaydı cnm

Ne demek cnm ne demek inşallah sizlerin haberlerinide veririm böyle ...

Ay sorma cnm bende çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla hepimizin ewladını kucagımıza almayı nasip etsin inşallah ...

Şimdi aradım cnm yok ben aradıgımda çıkmıştı sonuçları 1 hafta sonra çıkıcak ama doktor sanırım korkulcak bişey yok demiş çok şükür herşey yolunda

Aaa ciddi misin yaşasınnn harika bir haber buu maşallahhh:nazar::nazar:
gelirse kendisi anlatır gerçi du bakalım
İnşallah hazadem inşallah bizde o günleri görürüz az kaldı bu arada karnın iyice büyümüştür canım:nazar:
Mina hanım tekmelerini hala savuruyor mu geceleri ay o nasıl bi duygu anlatsana neye benziyo mesela

herkese selamm .
chnb maş. çok şükür atlattın
tombul paşa doğdu desene :1:
darısı başımıza inş.

inci sen de hayırlısıyla atlatırsın inş.

ben de doktordan yeni geldim yoruldum

yavrularımın fetal ekosu ii çıktı :nazar::nazar:
kızım da oğlum da çok şükür iiler
şimdilik hiçbir sorun görünmüyor
4 hafta sonra tekrar bir fetal eko çektireceğim

yalnız doktorları çok uğraştırıyorlar çok hareketliler
doktor diyorki kız zilli azcık dur da bakayım ,oğlum az bi dur filan :1:
dedimki kusura bakmayın işinizi zorlaştırıyorlar ama bunlar 4.aydan beri böyleler durduramıyorum dedim :1:
annem de ekrandan görüyor diyorki ALLAHım hiç durmuyorlar kıpır kıpırlar bi görsen diyor :1:
benim kafa yatıktı göremedim:1:

bu arada yanımda bi gebe daha vardı annem sordu buna kaç aylıksın diye
7,5 aylık dedi
sonra doktor sordu kaç haftalık diye 29 haftalık dedi
29 haftalığı 7,5 aydan sayıyorlarsa ben de 7.aydayım o zaman :1:
asıl hesabı öyle değil ama hafta hesabı yapıyorlar
aslında haftayı 7 ile çarpıp 30 a bölersek tam kaç aylık olduğumuz ortaya çıkıyor :34:

bu arada sabah tartıldım 1 kilo vermişim
bu diyet 2 haftada 1 kilo verdirdi bana hem de 2 öğünde de et olmasına rağmen
inş. bebeklerin kilosunda bişey yoktur
bugünü çok şükür atlattık :nazar:
darısı yarına
yarın da kendi doktorumuza kontrolumuz var
rahim ağzımız ölçülecek ,şekerimiz ölçülecek ,hamsilere bakılacak
yarını da atlatırsak gayet rahatlayacağım
RABBİM yardımcımız olsun ins .

Aaa ciddi misin yaşasınnn harika bir haber buu maşallahhh:nazar::nazar:
gelirse kendisi anlatır gerçi du bakalım
İnşallah hazadem inşallah bizde o günleri görürüz az kaldı bu arada karnın iyice büyümüştür canım:nazar:
Mina hanım tekmelerini hala savuruyor mu geceleri ay o nasıl bi duygu anlatsana neye benziyo mesela

İnşallah cnm mina hanım tekmelio teyzesi özellikle çikolatay bayılıo :))
Vallahi mervem nasıl anlatılırki bilmem çok tuhaf yani anlatırken gözlerim doluo bir mucizeee

herkese selamm .
chnb maş. çok şükür atlattın
tombul paşa doğdu desene :1:
darısı başımıza inş.

inci sen de hayırlısıyla atlatırsın inş.

ben de doktordan yeni geldim yoruldum

yavrularımın fetal ekosu ii çıktı :nazar::nazar:
kızım da oğlum da çok şükür iiler
şimdilik hiçbir sorun görünmüyor
4 hafta sonra tekrar bir fetal eko çektireceğim

yalnız doktorları çok uğraştırıyorlar çok hareketliler
doktor diyorki kız zilli azcık dur da bakayım ,oğlum az bi dur filan :1:
dedimki kusura bakmayın işinizi zorlaştırıyorlar ama bunlar 4.aydan beri böyleler durduramıyorum dedim :1:
annem de ekrandan görüyor diyorki ALLAHım hiç durmuyorlar kıpır kıpırlar bi görsen diyor :1:
benim kafa yatıktı göremedim:1:

bu arada yanımda bi gebe daha vardı annem sordu buna kaç aylıksın diye
7,5 aylık dedi
sonra doktor sordu kaç haftalık diye 29 haftalık dedi
29 haftalığı 7,5 aydan sayıyorlarsa ben de 7.aydayım o zaman :1:
asıl hesabı öyle değil ama hafta hesabı yapıyorlar
aslında haftayı 7 ile çarpıp 30 a bölersek tam kaç aylık olduğumuz ortaya çıkıyor :34:

bu arada sabah tartıldım 1 kilo vermişim
bu diyet 2 haftada 1 kilo verdirdi bana hem de 2 öğünde de et olmasına rağmen
inş. bebeklerin kilosunda bişey yoktur
bugünü çok şükür atlattık :nazar:
darısı yarına
yarın da kendi doktorumuza kontrolumuz var
rahim ağzımız ölçülecek ,şekerimiz ölçülecek ,hamsilere bakılacak
yarını da atlatırsak gayet rahatlayacağım
RABBİM yardımcımız olsun ins .
Çok şükür atlatmışsın hadi maşallah hamsilere
kilo verdin ama bebeklerin kilosu iyiymiş maşallah
şimdiye kadar kaç kilo almıştın 10'u geçtimi
maşallah baya hareketliler anam ben ne zaman hissedeceğim yaa çok merak ediyorumm

İnşallah cnm mina hanım tekmelio teyzesi özellikle çikolatay bayılıo :))
Vallahi mervem nasıl anlatılırki bilmem çok tuhaf yani anlatırken gözlerim doluo bir mucizeee

Şimdi bende bir tuhaf oldum:43::43:
gerçekten dediğin gibi tam bir mucize öyle hasret kalmışızki
canım ben hala tatlı bir şeyler yiyemiyorum sende öylemiydin
hey gidi önceden bi paket çikolata bitirirdim şimdi görünce kusasım geliyo:1:

Back
X