- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #22.101
Evet tahmin edebiliyorum senin acınıda Rabbim sabır versin ama hayat böyle bir şey işteİzzciğim sağ ol. yani şöyle anlamalıyım di mi? bizim yaptırdığımız kan testlerinde sayıya bağlı bozukluk var . 46 xy olup atıyorum 6 da sorun olabilir... incinin öyle galiba 46 xx ama bir kromozomda sorun var...
Mervişim annen gitmiş Allah kavuştrsun. Ben okuduğumdan beri çok kötüyüm Allah sabır versin rosaya. inşallah merasime gitmemiştir çok zor o anı yaşamak(
tek tesellisi ahirette onlar bizimle olacak...

Ne yapayım kuzum zaten hüzünlüydüm hem anneme hem tulipe bi anda patlayıverdimAyy allah razı olsun kuzummm,rabbim kimseye yaşatmasın hastanede kalmak çok moral bozucu bişey..
Banada yaz lütfen merak ederimmm..
Eflin ismi çok güzell canımmm,ismi gibi güzel olur inşallah canımmmm
Canımm allah yardımcın olsunn,delikızında dedigi gibi normal insanlardada saglıksız olabiliyor embriyolar..
Sakin oll kuzummm ,bende çok üzüldüm bugün içim yandı..Allah rosaya sabır versin..
Annenden dolayıda boşluga düştün tabi sen şimdi
Ayyy ayy kıyamamm bu kız bana kızmışşş alırım ben senn gönlünü
Bende hemen kaldıracaklarını sanmıyorummm ,zaten kaldırsalarda hemen ayaklanmam ..
Ama taksiyle gelirim kız ondan bişey olmaz allahın izniyleee.biraz daha iyi olayımm..
Du kız sinirlenip yegenimi üzmeee![]()
Canım benim inşallah bu son özlem duyuşların olsun sende kavuşacaksın yavruna inşallah sende anne olacaksınGünaydın kızlar
Hastanedeyiz şu an. Girişimiz yapıldı. Kanım alındı. Saatin 8.30 olmasını bekliyoruz. Etrafım yeni doğum yapmış annelerin odalarıyla dolu :) Sürekli bir cıyaklama sesi geliyor kuzulardanTam karşı odama bir bebek getirdiler, nasıl ağlıyor yavrum. Onu görünce gözlerim doldu bir an. Allah'ım hayırlısıyla bana ve arkadaşlarıma da nasip et dedim... Eşime belli etmiyorum ama inanılmaz gerginim... Dualarınızı bekliyorum... Öpüyorum hepinizi
![]()
Allah yardımcın olsun dualarımdasın her daim
Tabi yapsın yaa vallahi bende artık yardım istiorum eşimden napim .
Vallahi cnm süt felan geldigi yok acaba bu zamanda gelmelimiydi?
inşallah süt olur cnm çünkü anne sütü çok önemlii
Ay yawrum yapma öle Allah aşkına, yine gelir annen kendini üzme mervecim.
Canım benim az kaldı Allahın izniyle en kısa zamanda seninde olucak inşallah ben yürekden inanıyorum ...
Tüm dualarım seninle İNCİM benimmm
Kim bilir bir daha ne zaman gelir