- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- 

- #35.481
Betahcg kac ciktipanikli arkadaşşım çookkk geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah
canım gözün aydın rabbim sağlıkla ,inşallah önce keseyi görmeyi sonra kalp atışını sonrada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. cümlemize de tattırsın inşallah bu güzelliğikıslar küsmeyin nolur sizede atıcaktım inşallah bu mutluluğu sizde tadarsınız sevinçten elim ayağım boşaldı rabbim hepinizin yüzünü güldürsün
Allah oldeyince oluverdi inşallah
bende sağsağlim kucağıma alırım
rabbim isteyen herkese tattırsın
tebrik ederim :) inşallah çok kolay sıkıntısız bir 9 ay geçirirsin de kavuşursun bebeğine :)kıslar küsmeyin nolur sizede atıcaktım inşallah bu mutluluğu sizde tadarsınız sevinçten elim ayağım boşaldı rabbim hepinizin yüzünü güldürsün
Allah oldeyince oluverdi inşallah
bende sağsağlim kucağıma alırım
rabbim isteyen herkese tattırsın
ne pataloji sonucu bekliyosunhastalandım ama patolojı sonucum cıkmamıs bu ay baslayamayacagz sanırım 
Aminnn canim insallah darisi sizleretebrik ederim :) inşallah çok kolay sıkıntısız bir 9 ay geçirirsin de kavuşursun bebeğine :)
histeroskopi yapıldı temız demıstı doktor ama ynede parca almıslar onun sonucu o nu görmeden baslayamayız dyolarne pataloji sonucu bekliyosun
Insallah temiz cikarhisteroskopi yapıldı temız demıstı doktor ama ynede parca almıslar onun sonucu o nu görmeden baslayamayız dyolar
:) amanda aman hamilelik takvimide yaparmıstaInsallah temiz cikar
Kızlar merhaba..hergün girip okudum ama moralim bozuk o yüzden yazmak gelmedi içimden..merak ettiniz Sağolun gözler arıyor değil mi ..Allah ne verecekse hayırlısıyla sağlığıyla versin arkadaşlar..Ayak uyuşmalarımdan bahsetmiştim ya sizlere ..perşembeden beri hastanede yatıyorum...Allah beterinden korusun ms den şüphelendiler bakalım MR da beyinde bişeyler gözüktü ama bir takım bişeyler Yaptılar daha belli değil dualarda benide unutmayın ..imtihan Dünya'sı bu ay rahim filmi çektirip gelecek ay başlayım diyordum tüpe..insanın aklına gelmeyen başına geliyor ..allahım beterinden korusun ..bizlere sağlık versin ..Zeynep çim sende heyecan dorukta hadi hayırlısı canım..
Kis napiyim yillar boyu bekledim:) amanda aman hamilelik takvimide yaparmıstadarısı başımıza zeynepppp hamilelerin duası tutarmısss artık dualar bize inşallh sende sağ sağlım kucagına alırsın canım benım 
Allah razi olsun canim ayagimi surudum insallah hadi hizli olun yakalayin benizeynep4 cnm tebrik ederim, sağsalim kucağına aldığın günlerin haberini verirsin inşallah. Oh be sonunda topic hareketlendi. Hepimiz iyi haberlerler yazalım bundan sonra inşallah . 
Tup bebekle hamileyim pgt yapildi Rahim cizme ve embriyo traslama kesemizi gorduk Allaha sukurler olsn minik kese AMA insallah haftaya kadar buyurHylhyl1 cnm merhaba, sende hamilesin sanırım. Yazdıysan kusura bakma unutuyoruz . Sizdeki problem neydi? Tüplemi doğal mı hamile kaldın? 
allhn iznyle onu da gorursn kalp atslarinida duyarsn canm biseycik olmaz. bu anin tadini cikar ve artik endiselenmek kaygilanmak yok nelere katlandin artik rahatla hergunun tadini doya doya cikar canim :-*Kis napiyim yillar boyu bekledim
Ama hala aklimda kese var insallah gorurum
Canim rabbim sizede gostersin insallah ama inanki rahatlayamiyorsun insallah senin olunca diycem sanaallhn iznyle onu da gorursn kalp atslarinida duyarsn canm biseycik olmaz. bu anin tadini cikar ve artik endiselenmek kaygilanmak yok nelere katlandin artik rahatla hergunun tadini doya doya cikar canim :-*
Canım benim de doğal yoldan 3 kaybım var. Bizim genetiklerimizde bozukluk yok ama embriyonun bozuk olduğu düşünülüyor. Her neyse dibe vuruşunu güçsüzlüğünü çok iyi anlıyorum dönem dönem hepimiz böyle oluyoruz kiii sen bir de tüp bebek için dünyanın ilacını hormonunu aldın dengelerin alt üst oldu. Her aşaması bir heyecan... Böyle bir durumda düşüncelerinin gerçekten hissettiklerin olmadığını bil. Ve üzülmemek için hamile kalsan da 20 haftalık olana kadar hamile gibi düşünme kendini.. Yani sanki test 20. Haftada olacak pozitifi o Zaman görecekmişsin gibi düşün.ewt sabir sabir sabir elimizden baska ne gelir ki aglayip sizlayip sabir dilemekten baska umarim bir gun biter geriye donup baktigimda bu gunler de gecti diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?