Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canım gözün aydın rabbim sağlıkla ,inşallah önce keseyi görmeyi sonra kalp atışını sonrada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. cümlemize de tattırsın inşallah bu güzelliği

tebrik ederim :) inşallah çok kolay sıkıntısız bir 9 ay geçirirsin de kavuşursun bebeğine :)

Panikli çok çok geçmiş olsun cnm, inşallah birşeycik çıkmaz.

zeynep4 cnm tebrik ederim, sağsalim kucağına aldığın günlerin haberini verirsin inşallah. Oh be sonunda topic hareketlendi. Hepimiz iyi haberlerler yazalım bundan sonra inşallah .

Hylhyl1 cnm merhaba, sende hamilesin sanırım. Yazdıysan kusura bakma unutuyoruz . Sizdeki problem neydi? Tüplemi doğal mı hamile kaldın?

Hylhyl1 cnm merhaba, sende hamilesin sanırım. Yazdıysan kusura bakma unutuyoruz . Sizdeki problem neydi? Tüplemi doğal mı hamile kaldın?
Tup bebekle hamileyim pgt yapildi Rahim cizme ve embriyo traslama kesemizi gorduk Allaha sukurler olsn minik kese AMA insallah haftaya kadar buyur

Kis napiyim yillar boyu bekledim
Ama hala aklimda kese var insallah gorurum
allhn iznyle onu da gorursn kalp atslarinida duyarsn canm biseycik olmaz. bu anin tadini cikar ve artik endiselenmek kaygilanmak yok nelere katlandin artik rahatla hergunun tadini doya doya cikar canim :-*

allhn iznyle onu da gorursn kalp atslarinida duyarsn canm biseycik olmaz. bu anin tadini cikar ve artik endiselenmek kaygilanmak yok nelere katlandin artik rahatla hergunun tadini doya doya cikar canim :-*
Canim rabbim sizede gostersin insallah ama inanki rahatlayamiyorsun insallah senin olunca diycem sana

ewt sabir sabir sabir elimizden baska ne gelir ki aglayip sizlayip sabir dilemekten baska umarim bir gun biter geriye donup baktigimda bu gunler de gecti diyebilirim
Canım benim de doğal yoldan 3 kaybım var. Bizim genetiklerimizde bozukluk yok ama embriyonun bozuk olduğu düşünülüyor. Her neyse dibe vuruşunu güçsüzlüğünü çok iyi anlıyorum dönem dönem hepimiz böyle oluyoruz kiii sen bir de tüp bebek için dünyanın ilacını hormonunu aldın dengelerin alt üst oldu. Her aşaması bir heyecan... Böyle bir durumda düşüncelerinin gerçekten hissettiklerin olmadığını bil. Ve üzülmemek için hamile kalsan da 20 haftalık olana kadar hamile gibi düşünme kendini.. Yani sanki test 20. Haftada olacak pozitifi o Zaman görecekmişsin gibi düşün.
Son kaybımı bu şekilde diğerlerine oranla çok daha az hasarla atlattım. Allah hiçbirimize tekrarını yaşatmasın.. İstersen transferi bir sonraki aya erteleyip kafanı dinle biraz... İnş güzel haberler verirsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…