- 6 Nisan 2015
- 348
- 329
- 103
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- 

- #35.501
benimde ocak adetımde baslanacak tedaviyebu arada ocak ayinda transferim olacak regl olmayı bekliyorum 2016 hepimize uğur getirsin) 
Tup bebekle hamileyim pgt yapildi Rahim cizme ve embriyo traslama kesemizi gorduk Allaha sukurler olsn minik kese AMA insallah haftaya kadar buyur
Benimde ocakta olacak canım adet olmayı bekliyorum bendebu arada ocak ayinda transferim olacak regl olmayı bekliyorum 2016 hepimize uğur getirsin) 
Cemre güzel haberlerini dört gözle bekliyorum .. ben de ocakta görüsmeye gidecrgim henuz ben de tık yok hatta izmir e geldiğinde görüşelım..benimde ocak adetımde baslanacak tedaviye
Ayyy inşallah hepimizOcak çok hareketli desenize 
İnşallah hepimiznde kucakları sağlıklı tatlı bebişlerle dolar. Benm bu tup bebekte 3.denemem ilki duşuk ikincisi de tutmayınca herşeyi deneyelim dedik sadece pgt yaptrmadık rahim çizdirdm embriyo traşlattrdk hepsini bu tedavide uyguLadk sorunumda pko başka bişey yok eşiminde sperm ileri hareketliliği duşuk genetk problemimiz yok duşuk yapnca bakıldı tek bi kan pıhtılaşması çıktı bende o kadar canmHayırlı olsun cnm benim, Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bizlere dua edin sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah.
Pgt neden yapıldı? Translokasyon mu var?
insallah yaaa.kesinlikle dogru dyosun annem translakosyon ben saglkli.ben translakosyon bebisim saglikli neden olmasin dimi cok guzel olacak hersey coookk. insllh gorusurz geldgmde ;-)Cemre güzel haberlerini dört gözle bekliyorum .. ben de ocakta görüsmeye gidecrgim henuz ben de tık yok hatta izmir e geldiğinde görüşelım..
Haydi kızlar umutlanalim ,geçmistekileri dusunelim ve unutmayalım biz de mutlaka sağlam yumurta var yoksa biz sağlıklı olmazdık sadece biraz uğraştırıyor.,O BEBEKLER ALLAHIN İZNİYLE BURAYA GELECEK...
Hayirli olsun İnsallah saglikla kucagina alirsin bebegini. Islemini nerede yaptirdin?Yorucu bir surec mi cok kotuyum su anTup bebekle hamileyim pgt yapildi Rahim cizme ve embriyo traslama kesemizi gorduk Allaha sukurler olsn minik kese AMA insallah haftaya kadar buyur
Ankarada doktorm anlaşmalı olduğu yerlerde rahim çizme hrs hastanesnde tup bebek işlemi ise genarttaHayirli olsun İnsallah saglikla kucagina alirsin bebegini. Islemini nerede yaptirdin?Yorucu bir surec mi cok kotuyum su an
insallah yaaa.kesinlikle dogru dyosun annem translakosyon ben saglkli.ben translakosyon bebisim saglikli neden olmasin dimi cok guzel olacak hersey coookk. insllh gorusurz geldgmde ;-)
İnşallah hepimiznde kucakları sağlıklı tatlı bebişlerle dolar. Benm bu tup bebekte 3.denemem ilki duşuk ikincisi de tutmayınca herşeyi deneyelim dedik sadece pgt yaptrmadık rahim çizdirdm embriyo traşlattrdk hepsini bu tedavide uyguLadk sorunumda pko başka bişey yok eşiminde sperm ileri hareketliliği duşuk genetk problemimiz yok duşuk yapnca bakıldı tek bi kan pıhtılaşması çıktı bende o kadar canm
embryo nasıl traşlanıyor onun ne faydası varmıs ılk defa duydum canımİnşallah hepimiznde kucakları sağlıklı tatlı bebişlerle dolar. Benm bu tup bebekte 3.denemem ilki duşuk ikincisi de tutmayınca herşeyi deneyelim dedik sadece pgt yaptrmadık rahim çizdirdm embriyo traşlattrdk hepsini bu tedavide uyguLadk sorunumda pko başka bişey yok eşiminde sperm ileri hareketliliği duşuk genetk problemimiz yok duşuk yapnca bakıldı tek bi kan pıhtılaşması çıktı bende o kadar canm
Transfer edilmeden 5-10 dk öncesinde yapıyorlar embriyonun zarını inceltiyorlar ki o zardan çabuk çıkıp tutunsun diye tutunması kolaylaştırılıyor yaniembryo nasıl traşlanıyor onun ne faydası varmıs ılk defa duydum canım
Bende hepsiyle ilkkez tanışmış oldum herşey bebek içinİlk kez duyduğum işlemler ya. Ben alttan Muayne bile olamıyorum siz neler yaptırıyorsunuz
Neyseki sonu güzel oldu, devamında gelir inşallah.
Bende hepsiyle ilkkez tanışmış oldum herşey bebek için
Rahim çizme ameliyat grubunda zaten uyutuluyorsun uyanınca da hafif kanama oluyor yumurta toplama daki gbi yaniCan yakan işlemler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?