Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Anlıyorum ki bu iş tamamen nasip işi..benim de eşimde 13 14 translokasyon var..4 bebek kaybım var normal yolla..ve kasım ayında ilk tüp denememizi yaptık..9 embriyodan sadece 1 tanesi pgt den sağlıklı çıktı..ona bilr şükrettik tabi ama malesef o da tutunmadı..beta hcg 0 çıktı..bi daha durumumuzu ne zaman toparlar da deneriz bilmiyrm..senn de ilkinde hiç çıkmazken 2.de 5 tane sağlıklı çıkması..işte Rabbi büyük nasip edecekse ol dediği zaman olacak..o yüzden eskisi gibi kendimi yıpratmıyrm...kaç yıllık evlisin ve kaö yaşındasın canım?

normalde de bir kac gun gecerdi ama ne bileyim stres oldum gerildim hamile degilimdir sanmıyorum kist olmasindan korkuyorum

4 yıllık evliyim 30 yaşındayım. Ama nasip işi kesinlikle bende buna inandım. bir öncekinde o kadar dikkat ettim sonuç alamadık. bu seferkinde boğaz enfeksiyonu geçirdim 2 gün ateşim düşmedi, üstüne idrar yolu enfeksiyonu oldum ilaç vs kullandım yumurta kalitesi iyice düşmüştür derken 5 sağlıklı embriyo bana gerçekten kısmetinde varsa olacağını göstermiş oldu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sonuna ulaştırsın.. Mali açıdan gerçekten yıpratıcı bir süreç dışarıdan bakan anlamaz yaşayan bilir ancak..

Canm benim adetim de günü gününe olmasına rağmen bir iki defa gecikti.Soğuk almış olabilirsin,stresten olabilir.Hemen sorun etme ama baktın böyle devam ediyor dra gidersin.Bir de kekik suyu da adet sõktürüyor,internetten bak görürsün, tabi hamilelik yoksa yap bu dedigimi.

Canım maşallah ne güzel ben de 4.5 yıl oldu evleneli 30 u doldurcam iki ay sonra..birbirimize benziyoruz..umarım bundan sonraki yaşayacağım da sennki gibi olur..2.denemem ve ikiz olur..ikiz hrp evlendiğimden beri istediğim bişey belki doğal yollarla ikiz sahibi olmıcaktı ondan böyle bi durum çıktı ve tüple belki de ikizlerim olur hayırlısı ne ise o olsun..inş senn yaşadığın mucizeyi ben de yaşarım:)

S
İyi akşamlar kızlar. .Ya ben de kararsızim tedaviye başlayıp başlamaya konusunda.Ne yapacağıma henüz karar veremedim.Kafam dolu,hazır değil gibiyim ama çok istiyorum..
Slm. 4 duşuk yaşadım.hepsi doğal yoldan oldu. Ama hiç kalp atışı goremedik. Tum genetik , kan tahlilleri yapıldı ne eşimde ne ben de allaha şukur sırun yok. Artık tup bebek deniycez. Ben pgt yi tesadufen duydum. Yakın bi zamanda izmirde bir profa goruşmeye gidicem.şifayı duşunuyorum.fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım.Fiyat konusunda bilgim yok.Ben de yakın zamanda drla gorusmeye gidecem.Allah kimsenin kucağını boş birakmasin,sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inş..

Canım benm de doğal yolla 4 hamil3liğim oldu 3 kalp atışı olmadan düştü 1 tanesi de 4.ayın başında kalbi durdu ve kürtaj oldun..çok zor günlerdi seni çok iyi anlıyrm ama benm eşimin genetiğinde kromozom anomalisi yani translokasyon çıktı..bu gibi tüm tahlillerimizi şifada yaptırdık..ama 2015 ekimin son haftasında ilk tüp bebek denemem oldu izmir medicalde yaptırdım şifadan daha iyi dediler..9 kasımda da beta hcg baktırıldı malesef sonuç 0 çıktı..tutunmadı..pgt de 9 embriyodan sadece 1 tane sağlıklı çıktı işte o da tutunmadı..zaten genelde ilk deneme olumsuz olıyrmuş..doğal yolla artık korkuyrm..belki eylülden sonra tekrar düşünürüz..şuan beklemedeyiz..artık istanbul şişli memorial de düşünüyrm..izmirde yol gidiş geliş arabamızla herşey dahil ilaçlar vs 10bin küsür tuttu..herşeyde vardır bi hayır ama tecrübem olamdığından ve de çalıştığım için izin almamak için izmirde olsun istemiştim ama artık paramızın boşuna gitmesini istemiyrm daha ciddi ve pgt ile daha bilgili bi hastane olan ist.şişli memorilade düşünüyrm aklında olsun canım..

Tşk ederim.son duşuk bir ay onceydi.şimdilik sadece araştırma yapıyorum.bakalım.birazda para biriktircem.mart gibi goruşup duruma gore nisan mayıs gibi inşallah yaptırırız. Nasip diyorum.sana da geçmiş olsun. Erol beyin hastasımıydın? Ben once onunla goruşmeyi duşunıyorum.egede dosyam var belki rapor çıkartmama yardımcı olur. Şifadaki doktorlar nasıl peki? Benim tum tahliller egede yapılmıştı.biz de hiçbir probkem yok ama yaşamıyor bebekler işte.tum doktorlar bebekte sorun olduğu için duşuk olabileceğini soyluyor.o yuzden bana pgt yapılsa belki şansım olur.

Rica ederim canım..bizde kendimizi naddi manevi toparlayarak eylül gibi bi daha başlarız diyoruz..artık geçen zamana ve yaşıma takılıp hayatı kendime zindan etmiyorum sadece dua ediyorum Rabbim kucaklarımızı boş çevirmesin inş..o kalp atışının durduğu gün yok mu öldüm sanki ağlasam da zaman geçse de içimdeki yara geçmiyor..inş acılarımızı dindirecek bi evladımız olur bi gün..ben bornovadaki şifa üniversitesi araştırma hastanesine gidiyordum ordaki asıl doktorum esra bahar gür hanımdı..o olmadığı zaman da karşı odasında bi doktor daha vardı ona da görünmüşlüğüm var..hayırlısı olsun inş canım senn için de..

Ben 37 yaşındayım.belki sen benden daha gençsindir:)

Canm senin pgt ile mi 10 bin tuttu?Ben 15 bin civarı tutuyor sanmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…