- 12 Ocak 2015
- 1.495
- 658
- 123
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #35.601
Duyulur tatlım, bu haftalarda vajinal bakıyorlar. Ben baktırmak istemediğim için bi iki hafta beklemiştim. Eğer kese içinde yolk kesesi gördülerse bebek var demektir.
Tabi yine herşey Allahtan . Ama bence sorun olmayacak senin Zeynep'in başta olmak üzere buradaki herkesin kucağına aldığı haberlerini okuyacağız inşallah.
8gun önce boyleydi ultrason resmiDuyulur tatlım, bu haftalarda vajinal bakıyorlar. Ben baktırmak istemediğim için bi iki hafta beklemiştim. Eğer kese içinde yolk kesesi gördülerse bebek var demektir.
Tabi yine herşey Allahtan . Ama bence sorun olmayacak senin Zeynep'in başta olmak üzere buradaki herkesin kucağına aldığı haberlerini okuyacağız inşallah.
8gun önce boyleydi ultrason resmi
Allahım tez zamanda kucağnı doldursun inşallah canını skma bi tanıdğıma doktor asla çocuğun olmaz ne denersen dene demiş kaç yıl sonra kendiliğinden bebeği oldu tabi sen genede boş kalma başka doktor araştır başka doktorlara gozuk bazı doktorlarda para için kendilerini verceklerMerhaba arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. 4. Denememizi yaptık embiryolar pgt ye ankaraya gitmişti malesef hücresi yokmuş yumurtamin gücü yokmuş bizde anlamadik. Doktorum 500bin hasta tedavi ettim siz ikincisiniz dedibonlar napti die sordugumuzda evine gönderdik dedi çok kötü günler yaşadık ankaradaymis bizim cagremiz bir senedir amerikadan ankaraya gelmiş bu yöntem. Benden ameliyatla yumurtalarimdan hücre alınıp tekrar tüp bebek yapıp emiryolara enjekte edilecekmis ve fiyati da 50bin miş. Garantiside yok tabi olucak mi olmuycak mi die bu olayları yaşarken gene de eşim ve ordaki hemşire transfer yapalim dedi doktorum gerek görmüyorum ama siz bilirdiniz die transfer yapmıştı ve bugün adet oldum. Bi mucize beklerken şimdide neler neler yasicagimi düşünüyorum benim gibi olan yok dimi arkadaşlar
Saol canım.. o kadar zor ki şu yaşadıklarmız ne bilim başka bişey olsa burda arştırım bakarım yok yok kaç gündür neler neler yazıyorum yok benim gibi olan yoook. olmasında zaten ama bi umut olurdu bana hiç deilse. ben de aslında öle düşündüm ilk zamanlar belki para için ama öle bişey yapamazlar hem 4. denememiz olmadı gene. kesin o sorun var işteAllahım tez zamanda kucağnı doldursun inşallah canını skma bi tanıdğıma doktor asla çocuğun olmaz ne denersen dene demiş kaç yıl sonra kendiliğinden bebeği oldu tabi sen genede boş kalma başka doktor araştır başka doktorlara gozuk bazı doktorlarda para için kendilerini vercekler
Merhaba arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. 4. Denememizi yaptık embiryolar pgt ye ankaraya gitmişti malesef hücresi yokmuş yumurtamin gücü yokmuş bizde anlamadik. Doktorum 500bin hasta tedavi ettim siz ikincisiniz dedibonlar napti die sordugumuzda evine gönderdik dedi çok kötü günler yaşadık ankaradaymis bizim cagremiz bir senedir amerikadan ankaraya gelmiş bu yöntem. Benden ameliyatla yumurtalarimdan hücre alınıp tekrar tüp bebek yapıp emiryolara enjekte edilecekmis ve fiyati da 50bin miş. Garantiside yok tabi olucak mi olmuycak mi die bu olayları yaşarken gene de eşim ve ordaki hemşire transfer yapalim dedi doktorum gerek görmüyorum ama siz bilirdiniz die transfer yapmıştı ve bugün adet oldum. Bi mucize beklerken şimdide neler neler yasicagimi düşünüyorum benim gibi olan yok dimi arkadaşlar
Adı yok canım bilmiyoruz bizde ama embryonun enerjisi yok. iki defa İzmir de iki defa da Elazığ medikalparkda yaptık.Laporoskopi histeroskopi de oldumCnm merhaba, geçmiş olsun. Allahtan ümit kesilmez. Ben tam sorununu anlayamadım. Biraz üzgünsün sanırımsizdeki problem ne tam olarak? Tüp bebeğe Nasıl başladınız? Nerede tedavi oluyorsun? Neden Ankara? Biraz detaylı bahsedersen belki burada bilen birileri çıkabilir. Sanada yardımcı olmaya çalışırız.
Adı yok canım bilmiyoruz bizde ama embryonun enerjisi yok. iki defa İzmir de iki defa da Elazığ medikalparkda yaptık.Laporoskopi histeroskopi de oldumama yok işte bi çağre yazmıyor. Ankaradaki doktor burda tedaviniz var dedi ama tabi garantisi yok bide çok pahalı....
Aynen öle gibi canım yumurta oluşuyor bölünüyor 5.güne geliyor ama tutunacak gücü olmuyor çekirdegi yok gücü yok yöneticisi yok öle diim canım.. bizde anlamadık3 defa tüp bebek yaptıgım için üçünde de hiç tutunmadıgı için. kanda genetigimiz de bişey çıkmamıştı. sadece ben de kan pıhtılaşması çıkmıştı o da sorun deil demişti doktorum. ne yapcagımı bilmiyorum kürler felan yapsam güçlenir mi.. 5 embriyonun 4 ü çekirdeksiz 1 i özürlü dediler ama onun da çekirdegi var mı yok mu bilmiyoruz...
Saol canım amin Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.. aynen farklı farklı doktorlara gitsek iyi olur ama öle bi yerdeyiz ki bingöl de dogru düzgün zaten bizim dilimizden anlıyan yok. aynen öle söyledi eve gönderdik 1 senedir bu tedavi ankaraya geldi dedi Volkan Baltacı die bi doktormuş ankaradaki aradık konuştuk buraya gelin dedi ama dediğin gibi canım oraya gitmeden başka başka doktorlara görünüm ankarada.. bal çörek otu tarçın hemen başlıycam. canım senin sorunun ne ?Evet cnm bence doğal beslenerek belirli kürler yaparak bir kez daha deneme yapabilirsin. Elle tutulur bir sorun yok gibi. Ama başka bir Dr görün derim. Enteresan çünkü. Hani bide seninle aynı olan bir çifti eve gönderdik falan demeleri çok acımasız. Sizde genetik hastalık olmadan böyle demişler, Biz ne yapalım genetik hasta olanlar?
Bal çörekotu tarçın karışımı çok meşhur. Doğal tavuk,et, pekmez bal tüketin. Kilonuz varsa hemen verin. Sebze vs her türlü kalsiyum protein kararında alın bence. Ve bilmem inanırmısınız ama birşeyi 21 gün tekrarlarsanız beyin vücuda onu yapması için komut verir. 21 gün mesajını uygulayın derim.
Allah emeklerinizin karşılığını versin inşallah. Hepimize yani.
Gelişmelerden Bizide haberdar edin.
Sevgiler.
Saol canım amin Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.. aynen farklı farklı doktorlara gitsek iyi olur ama öle bi yerdeyiz ki bingöl de dogru düzgün zaten bizim dilimizden anlıyan yok. aynen öle söyledi eve gönderdik 1 senedir bu tedavi ankaraya geldi dedi Volkan Baltacı die bi doktormuş ankaradaki aradık konuştuk buraya gelin dedi ama dediğin gibi canım oraya gitmeden başka başka doktorlara görünüm ankarada.. bal çörek otu tarçın hemen başlıycam. canım senin sorunun ne ?
Ben hamileliğimde 7 haftalikken duymuştum. Genelde öyle oluyor zaten.Sen neden korkuyorsun canım?Pgt ile olmuş zaten Allah'in izniyle bir sorun olmaz inş..Yarına kalp atışı için doktora gtcem kesemiz buyumuştu içinden minicik beyaz bişey oluşmuştu bir hafta önce oyledi yarına inşallah kalp atışını duyarız halen içimde korku var hadi kalp atışnda sorun olursa diye
Öyle olmasi çok normal haftası küçük çünkü.Hem bir nokta gorunuyor eastanbull arkadasimizin soyledigi gibi.Güzel haberlerini bekliyoruz canım.8gun önce boyleydi ultrason resmi
İnternete bakarsak kafayı yeriz canım. Bence hamileliğinin tadını çıkar,hiç internetten falan da araştırma.İnternette doktorlar 6-7 haftada duyulur duyulmazsa sorun olduğunu anlarz demişler. Korku oluştu içimde inşallah duyarız
Haklısn da inşallah yarına duyarım bugun gerginlik tartşmada yaşadm eşimle hadi düşerse diye wc yi beklyorm kan falan gelirde düşerse diyeİnternete bakarsak kafayı yeriz canım. Bence hamileliğinin tadını çıkar,hiç internetten falan da araştırma.
Saol canım.. o kadar zor ki şu yaşadıklarmız ne bilim başka bişey olsa burda arştırım bakarım yok yok kaç gündür neler neler yazıyorum yok benim gibi olan yoook. olmasında zaten ama bi umut olurdu bana hiç deilse. ben de aslında öle düşündüm ilk zamanlar belki para için ama öle bişey yapamazlar hem 4. denememiz olmadı gene. kesin o sorun var işte
Öyle korkular her hamilede oluyor canım.İnşallah yarın duyarsınız ama büyük ihtimal de duyarsınız yarın.Haklısn da inşallah yarına duyarım bugun gerginlik tartşmada yaşadm eşimle hadi düşerse diye wc yi beklyorm kan falan gelirde düşerse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?