- 12 Ocak 2015
- 1.495
- 658
- 123
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #35.841
Allahım hepimiznde kucaklarını doldursun canm inşallah tez zamanda Allah ikiz bebekler nasip etsin Sana daCok sevindim canim Allah tamamina erdirsin hayirlisiyla insallah
çok yaaaayrica cgh arrayda embriyo basina 500 dolar odedik
Ohhh be şükür Allahima hep iyi haberler ver bizeKızlar doktordan geldm bebeklerin gelişimi iyiymiş hatta biri 1gun diğeride 2 gün ilerdeler kalp atışlarını dinlettiler gayet güzelmiş allahıma binlerce şukurler olsun allahım hepimiznde kucaklarını doldursun inşallah
İnşallah hepimizde güzel haberler alırız birbirimizle paylaşırızOhhh be şükür Allahima hep iyi haberler ver bize
Canim cekirdeksiz emriyo nasil yani anlatirmisinMerhaba arkadaşlar 4 defa tüp bebek denedik son tüp bebegimiz de pgt de çekirdeksiz embriyo olduğunu söylemişlerdi bunun üzerine Ankara da tedavi olcaktım ama şimdi belki tekrar bi tüp bebek daha yapabiliriz die düşünüyoruz eşimle acaba Ankara veya İstanbul da önereceğiniz laboratuvarı çok çok iyi olan tüp bebek merkezleri var mı ?
Merhaba arkadaşlar 4 defa tüp bebek denedik son tüp bebegimiz de pgt de çekirdeksiz embriyo olduğunu söylemişlerdi bunun üzerine Ankara da tedavi olcaktım ama şimdi belki tekrar bi tüp bebek daha yapabiliriz die düşünüyoruz eşimle acaba Ankara veya İstanbul da önereceğiniz laboratuvarı çok çok iyi olan tüp bebek merkezleri var mı ?
Canım çok geçmiş olsun.Allah sabır güç versin,inş bidahakine evladini sapasaglam kucağına alırsın.Amin canim amin napalim elimden geleni yaptim
Allah hayirlisini versin
transferin yapıldı mı canım? ben de transfer bekliyorum. şuan ne beklediğimi de bilmiyorum bir haftaya kadar adet olacağım. sonra doktora gidip kontrol olacağım. kontrolde ne çıkması ne çıkmaması gerekior bilmiyorum. adetinin 2.3 günü gel kontrol edelim dediler sonra sanırım rahim kalınlaştırıcı ilaç alacağım sonra yumurtalar makinaya girecek ve bakılacak. ama bu üreç ne kadar sürüyor bilen var mıcanim ayni sorunlari ben de yasadim gittigim doktorlar bir sorun olmadigini soylediler sadece genetik raporumda 13 .kromozomda normal degerlerde artis saptanmistir yaziyordu.Bir cok doktor bu bir problem degil dedi boyle zaman gecti ama kromozomlarda artis ve azalislar dusuge sebep olabiliyormus kanitlabmis bir sey olmasa da... demisti gittigim bir doktor.ben de pgt yaptirdim simdi ocakta transferim yapilacak .
Emriyolarin hazirmi ptg ye girdilermitransferin yapıldı mı canım? ben de transfer bekliyorum. şuan ne beklediğimi de bilmiyorum bir haftaya kadar adet olacağım. sonra doktora gidip kontrol olacağım. kontrolde ne çıkması ne çıkmaması gerekior bilmiyorum. adetinin 2.3 günü gel kontrol edelim dediler sonra sanırım rahim kalınlaştırıcı ilaç alacağım sonra yumurtalar makinaya girecek ve bakılacak. ama bu üreç ne kadar sürüyor bilen var mı
Embriyolarım donduruldu bekliyorlar. ben adet olunca gidecekmişim ne zaman tamam derse doktor o zaman pgt ye girecekmiş. ama bunun nedenini anlamıyorum. makinadan heralde diye düşündüm. ben adet olunca gideceğim ya bana ilaç verecekler değil mi? ve ben ne kadar süre ilaç kullanacağım ? çok merak ediyorum çünkü çalışıyorum herşeyin çok planlı. delircemEmriyolarin hazirmi ptg ye girdilermi
orumCanim bu sereci ben bilmiyorum ama böyle kararsizlikla olmaz herseyi ögren doktorunla konus ve bilfigim kadariyla ptg sonucu hemen cikmiyo yani niye onceden ptgye sokmuyosun emriyolari
dondurulmuslar pgt giriyomuymus benimkini yapmamislardi taze olmasi grrek diyeDoktorum o kadar rahatlatici anlatiyor ki sormayi unutuyorum resmen. Senin vucudun hazir oldugunda transfere yumurtalari pgtye sokucaz dedi. Ben de simdi yumurtalarim temizse ne zaman olcak diyemedim:) pgt icin makinanin cok pahali oldugunu biliyorum belki de baska yumurtalari da biriktirip sokcaklardir diye dusunuyorum bilemedim yani
orum
bencede o işte bi yanlış anlama olmasın normalde taze girer diye biliyorum bende yani şu aşamada senın kaç saglıklı yumurtan var belli olması lazım.sonra senn rahım için beklemeleri normal .belki başka bi tedavi şeklidir seninki yınede bişey demeyelimdondurulmuslar pgt giriyomuymus benimkini yapmamislardi taze olmasi grrek diye
Aaa belki de benim yumurtam cok toplandigi icin mecburen dondurdular benim vucudu toplayabilmek icin zamana ihtiyacim var diyedir.dondurulmuslar pgt giriyomuymus benimkini yapmamislardi taze olmasi grrek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?