- 5 Nisan 2013
- 998
- 771
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #35.881
Canım çok geçmiş olsun,inş tez zamanda atlatirsin bu rahatsızlığını. Öncelikle önemli olan sağlık,tedavini gördükten sonra belki ilerde çocuklarınla meşgul olacaksın. Allah ne yazdıysa o olur canım.Bu hastalıkta internetten araştırdım Dr la daha derin konuşmadım kadınların yüzde yetmişi bebek Dünya'ya getiriyormuş ve anne içinde riskliymiş Allah beterinden korusun da ben napıcam artık bebek olayını bilmiyorum ..Allah hayırlısını nasip etsin ..
Allah tez zamanda Şafi ismiyle şifa versin arkadaşım,dua edecem senin için.İnşallah sonuçların tertemiz çıkar,bizi de haberdar et,mutluluğunu burada biz de yaşayalım..Sağolun kızlar..evet cemre ilaca başlayacağım geçmeyen bir rahatsızlıkmış Ömür boyu corasprin ve verdikleri ilacı kullanıcam bu tahlili üç ay sonra tekrarlayacaklar aynı çıkarsa kesin var demekmiş bu hastalık..istanbulcum bende önce ayaklarda sonra popoma kadar çıkan uyuşukluk hissizlik oldu canım on beş gün hiç geçmedi ama arada olan bişey değil yani..bu sebeple ms ten şüphelenip benden MR istendi ayrıca omirilikten Sıvı alındı gelen sıvının sonucunda hem Romatizmal olabileceği hemde ms olabileceği araştırılsın çıktı yani tesadüf öğrendim canım Hastalığın ismini girip bi bakın bazı kimsede şikayet olmuyormuş hasta bilmeden yaşıyormuş ama ciddi bi rahatsızlıkmış ..Allah sonumuzu hayretsin..ben MR ı Açık MR çekilmiştim iki ay sonra tekrar giricem ama bi özellik dedi Dr o yokmuş çektirdiğim makinada kapalıya gir diyor bende panik bozukluk var ya giremem dedim..ben ıspartada oturuyorum en yakın antalya var şimdi fellik fellik Dr istediği özellikte açık MR arıyorum nolur bana da dua edin kızlar Allah kimseyi Çaresiz koymasın..sanki herşey üzerime geliyor..Allah sizinde gönlünüze göre versin..
Canim neden nar suyu alacaksin ..benim ilk hamileligim üçüzdü ve sabah aksam evde taze sklmıs nar suyu iciyordum ve o kadar etkiliymiski düşük yaptim doktorda soylesi düsüge sebeb oluyomus icmeni tavsiye etmembunu ogrendigim iyi oldu ben pek su icmem unuturum filan nar suyu alacaktim bem de
Sagol canimZeynep nasıl oldun..bugün kürtajın olacaktı..toparladın mı biraz..kızlar ben başarısız tüp bebek denemesinden sonra bir rahatsızlık geçirdim Aralık Ayında burda anlatmıştım bilen bilir..sonuç ms sınırdaymış yani takipte Olacağım ..ve en önemlisi antifosfolpid sendromu diye Romatizmal bir rahatsızlıkmış bu da yüksek çıktı bu da direk bebek düşüklerine yol açıyormuş internetten araştırın bi benim bacaklarında uyuşma olayı olmasaydı böyle bir hastalık olduğunu bile duymadım ve düşüğe sebep olabileceğini hiç duymadım ve sanmıyorum ki böyle birşey düşük yapanlara araştırılsın..sizde bakıldımı böyle birşey var mı yok mu ..hoş gerçi eşimde de kromozom bozukluğu var ..ama ikiside etken miş..sizde söyleyin Dr larınıza..Zeynep sen herşeyi yaptın serumuymuş fln eksiksiz bişey kalmasın dedin hepsi yapıldı bundan olabilir miki Aklınızı karıştırmak için yazmıyorum yanlış anlamayın ama böyle birşey Başıma geldi lütfen sizde araştırın İnternet'e bakın bi direk düşük yapıyor diyor
İnş benimde arttırır.teşekkür ederimIncir kuru ciddi anlamda yumurta sayısını ve kalitesini arttırıyor ..benim beş olan adeti dokuza çıkarmıştı..
Benim eşiminde 13 14e yapışmış.hiç duymadığımız şeyler duyuyoruz.pgt yapıldı ama 1 tane sağlıklı embriyo çıktı oda tutmadı.bu kez kapsamlı araştırılcakmış bakalımDuygu eşimin 4.kromozom 13 e yapışmış canım.
Allahım şifa versin inş çok geçmiş olsunSağolun kızlar..evet cemre ilaca başlayacağım geçmeyen bir rahatsızlıkmış Ömür boyu corasprin ve verdikleri ilacı kullanıcam bu tahlili üç ay sonra tekrarlayacaklar aynı çıkarsa kesin var demekmiş bu hastalık..istanbulcum bende önce ayaklarda sonra popoma kadar çıkan uyuşukluk hissizlik oldu canım on beş gün hiç geçmedi ama arada olan bişey değil yani..bu sebeple ms ten şüphelenip benden MR istendi ayrıca omirilikten Sıvı alındı gelen sıvının sonucunda hem Romatizmal olabileceği hemde ms olabileceği araştırılsın çıktı yani tesadüf öğrendim canım Hastalığın ismini girip bi bakın bazı kimsede şikayet olmuyormuş hasta bilmeden yaşıyormuş ama ciddi bi rahatsızlıkmış ..Allah sonumuzu hayretsin..ben MR ı Açık MR çekilmiştim iki ay sonra tekrar giricem ama bi özellik dedi Dr o yokmuş çektirdiğim makinada kapalıya gir diyor bende panik bozukluk var ya giremem dedim..ben ıspartada oturuyorum en yakın antalya var şimdi fellik fellik Dr istediği özellikte açık MR arıyorum nolur bana da dua edin kızlar Allah kimseyi Çaresiz koymasın..sanki herşey üzerime geliyor..Allah sizinde gönlünüze göre versin..
ahh canım bu bilgiler için çok teşekkür ederim. en azından adetimin 17.18 . gününün olmasına biraz daha sevindim.transferim daha olmadi canim estrofem diye bir ilac kullaniyorum yarin e2 degerime bakilacak ona gore ilacin dozu ayarlanacak benim cgh yapildi donduruldu. sureci ben de tam bilmiyorum ilk oldugu icin .sanirim adetin 17. ya da 18. gun transfer oluyormus benim anladigim belki yanlis biliyorumdur tabi rahmin ne zaman yterli kalinliga ulasmasina da bagli
canim ciddi misin baska bir forumda kalinlastirmak icin nar suyu ictiklerini yazmislar o yuzden alacaktim ay iyi ki almamisim yaCanim neden nar suyu alacaksin ..benim ilk hamileligim üçüzdü ve sabah aksam evde taze sklmıs nar suyu iciyordum ve o kadar etkiliymiski düşük yaptim doktorda soylesi düsüge sebeb oluyomus icmeni tavsiye etmem
tekrar gecmis olsun canim kisa surede sagligina kavusirsun inşallahzeynep4 .!.:Bu arada çok zor oldu kurtaj agrim cok fazla dr cok kazimadi rahmi bi dusuk ilaci verdi biraz parcalar dusecek agrin olur dedi hayirlisi artik
cok gecmis olsun canimSağolun kızlar..evet cemre ilaca başlayacağım geçmeyen bir rahatsızlıkmış Ömür boyu corasprin ve verdikleri ilacı kullanıcam bu tahlili üç ay sonra tekrarlayacaklar aynı çıkarsa kesin var demekmiş bu hastalık..istanbulcum bende önce ayaklarda sonra popoma kadar çıkan uyuşukluk hissizlik oldu canım on beş gün hiç geçmedi ama arada olan bişey değil yani..bu sebeple ms ten şüphelenip benden MR istendi ayrıca omirilikten Sıvı alındı gelen sıvının sonucunda hem Romatizmal olabileceği hemde ms olabileceği araştırılsın çıktı yani tesadüf öğrendim canım Hastalığın ismini girip bi bakın bazı kimsede şikayet olmuyormuş hasta bilmeden yaşıyormuş ama ciddi bi rahatsızlıkmış ..Allah sonumuzu hayretsin..ben MR ı Açık MR çekilmiştim iki ay sonra tekrar giricem ama bi özellik dedi Dr o yokmuş çektirdiğim makinada kapalıya gir diyor bende panik bozukluk var ya giremem dedim..ben ıspartada oturuyorum en yakın antalya var şimdi fellik fellik Dr istediği özellikte açık MR arıyorum nolur bana da dua edin kızlar Allah kimseyi Çaresiz koymasın..sanki herşey üzerime geliyor..Allah sizinde gönlünüze göre versin..
Evet canim ciddiyim dojtorundan duymadikca bisey icme benim düsüge sebeb oldu nar suyu cok etkiliymiscanim ciddi misin baska bir forumda kalinlastirmak icin nar suyu ictiklerini yazmislar o yuzden alacaktim ay iyi ki almamisim ya
haklisin canim doktora danismadan bir sey yapmamak lazimEvet canim ciddiyim dojtorundan duymadikca bisey icme benim düsüge sebeb oldu nar suyu cok etkiliymis
Sendemi ptg ile transfer olcaksinhaklisin canim doktora danismadan bir sey yapmamak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?