Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sağolun kızlar..evet cemre ilaca başlayacağım geçmeyen bir rahatsızlıkmış Ömür boyu corasprin ve verdikleri ilacı kullanıcam bu tahlili üç ay sonra tekrarlayacaklar aynı çıkarsa kesin var demekmiş bu hastalık..istanbulcum bende önce ayaklarda sonra popoma kadar çıkan uyuşukluk hissizlik oldu canım on beş gün hiç geçmedi ama arada olan bişey değil yani..bu sebeple ms ten şüphelenip benden MR istendi ayrıca omirilikten Sıvı alındı gelen sıvının sonucunda hem Romatizmal olabileceği hemde ms olabileceği araştırılsın çıktı yani tesadüf öğrendim canım Hastalığın ismini girip bi bakın bazı kimsede şikayet olmuyormuş hasta bilmeden yaşıyormuş ama ciddi bi rahatsızlıkmış ..Allah sonumuzu hayretsin..ben MR ı Açık MR çekilmiştim iki ay sonra tekrar giricem ama bi özellik dedi Dr o yokmuş çektirdiğim makinada kapalıya gir diyor bende panik bozukluk var ya giremem dedim..ben ıspartada oturuyorum en yakın antalya var şimdi fellik fellik Dr istediği özellikte açık MR arıyorum nolur bana da dua edin kızlar Allah kimseyi Çaresiz koymasın..sanki herşey üzerime geliyor..Allah sizinde gönlünüze göre versin..

Canım çok geçmiş olsun,inş tez zamanda atlatirsin bu rahatsızlığını. Öncelikle önemli olan sağlık,tedavini gördükten sonra belki ilerde çocuklarınla meşgul olacaksın. Allah ne yazdıysa o olur canım.

Allah tez zamanda Şafi ismiyle şifa versin arkadaşım,dua edecem senin için.İnşallah sonuçların tertemiz çıkar,bizi de haberdar et,mutluluğunu burada biz de yaşayalım..

bunu ogrendigim iyi oldu ben pek su icmem unuturum filan nar suyu alacaktim bem de
Canim neden nar suyu alacaksin ..benim ilk hamileligim üçüzdü ve sabah aksam evde taze sklmıs nar suyu iciyordum ve o kadar etkiliymiski düşük yaptim doktorda soylesi düsüge sebeb oluyomus icmeni tavsiye etmem

Sagol canim
Benimkide onun bi turevi tnf alfa yuksek cikti romatizmal bisey dr bi igne verdi bunu yapman lazim defi yapmassan bebegi kaybedebilirsin dedi
esim bu igneyi arastirdi ve bu igne hamileler uzerinde denenmemis ve bazilaribda olume baxilarinda kansere yakalanma riski varmis
her insanda kanserden koruyucu hucreler olurmus bu igne o hucreleri oldurup yakalanma riskini kolaylastiriyormus esimde asla kullanamazsin defi annesiz bebekmi olur bana sen lazimsin dedi ve kullanmadim sonucta ortada
yapacak biseyim yok islamda bile once anne diyo
insallah sen benim gibi olmazsin canim ama inan once kendi sagligin

Bu arada çok zor oldu kurtaj agrim cok fazla dr cok kazimadi rahmi bi dusuk ilaci verdi biraz parcalar dusecek agrin olur dedi hayirlisi artik

Allahım şifa versin inş çok geçmiş olsun

ahh canım bu bilgiler için çok teşekkür ederim. en azından adetimin 17.18 . gününün olmasına biraz daha sevindim.

Canim neden nar suyu alacaksin ..benim ilk hamileligim üçüzdü ve sabah aksam evde taze sklmıs nar suyu iciyordum ve o kadar etkiliymiski düşük yaptim doktorda soylesi düsüge sebeb oluyomus icmeni tavsiye etmem
canim ciddi misin baska bir forumda kalinlastirmak icin nar suyu ictiklerini yazmislar o yuzden alacaktim ay iyi ki almamisim ya

zeynep4 .!.:
Bu arada çok zor oldu kurtaj agrim cok fazla dr cok kazimadi rahmi bi dusuk ilaci verdi biraz parcalar dusecek agrin olur dedi hayirlisi artik
tekrar gecmis olsun canim kisa surede sagligina kavusirsun inşallah

cok gecmis olsun canim

Duygu,milat,hayat hepinizden Allah razı olsun dualarda unutmayın inşallah insanın başına ne geleceği belli olmuyor Düne kadar bebek sayfalarına bakıyordum şimdi hastalık araştırıyorum Zeynepçim durumuna şaşırdım CNm ikimizin benzer bi rahatsızlık Olmasına peki Hastalığı'nın ismi ne tam olarak senin hepsini araştırdım bende Romatizmal olan hastalıklarıdaa benim rahatsızlıkta anne ve bebek için riskliymiş bende şuan kendimi düşünüyorum tabi ilk olarak bebek son planda önce kendi sağlığımız eşin doğru söylemiş Allah ayırmasın peki senin normalde kullandığın bir ilaç varmı bana ilaç verdiler kan pıhtılaşması lazımmış Allah korusun hangi organa pıhtı atabileceği belli olmuyormuş onu önlemek için bir nevi damar işte damarları tıkayıp Ölüme neden oluyormus peki bu genetik miki yani doğuştan yoksa sonradan olan bişey mi doğuştansa şimdiye kadar birşey olmamasına çok şükür ..peki senin Rahatsızlığı Dr biliyordu iğneyi kullan dedilermi hamilelikte buna bağlıyorlar mı düşüğü canım Allah beterinden korusun

Bunula ilgili bir Dr a gitmedin mi canım belki normal hayatta kullanacağın ilaç vardır işte benim bacak ayak uyuşması ve hissizlik oldu omirilikten Sıvı alındı sonuç hem Romatizmal hem ms olabileceği tanısı ikiside takipte olucak canım ms Sınırda beyinde plak var bu hastalıkta böylelikle ortaya çıktı canım senin dediğin gibi bağışık sistemiyle alakalımış
Bağışıklık sisteminin yanlış ya da fazla çalışmasından diyor internet sen serum fln o yüzden mi almıştın yoksa

İ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…