- 6 Nisan 2015
- 348
- 329
- 103
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #35.801
Sagol canimarkadaslar merhaba kac gündür adetimi bekliyordum sonunda geldi kac gundur stresten öldüm ben mi cok sansizim yoksa cok mu kararsizim psikolojim mahvoldu bazen cidii anlamda destek almam gerektigini düşünüyorum ..zeynep sana da cok gecmis olsun
Amin canim insallahzeynep ben cok üzüldüm ya foruma girip okuyunca sok oldum allah en guzelini nasip edecek bize inaniyorum
Seninki daha zormus canim sen bekle 21. Haftaya kadar offff offf Allah sabir versin imtihanimiz agir
canim ben hatirlarsan yumurtalar toplanmisti doktor dondurup oyler yapalim dedi bekledim bu adetim gecikti en sonunda dun oldum ve tarnsfer icin ilac kullanmaya basladimC carminemine cnm ne Zaman başlıyorsun?
canim bana cgh array yapildi transferi bekliyorum bugun ilaca başladım[/QUOTE][QUOTE="Maysa2011, post: 44722936, member: 730191"R=671912] C carminemine [/USER] canim sendemi ptg ye baslayacaksin ne durumdasinn
Hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyoruz yazmayi unutma bu cgh array ne nasil oluyo bilgi verirmisin[/QUOTE]canim bana cgh array yapildi transferi bekliyorum bugun ilaca başladım
belki kendiliginden duser canim korkma kurtaja gerek kalmaz insallahKizlar perşembe kürtaj var
benim karnin agriyo adet sancisi girip cikiyo
Lekelenmem var kanama yok ama korkuyorum bisey olurmu
canim adet sancisi gibi agrin olmasi normal ama siddetlenirse mutlaka acile gitmelisin lekelenmen basladiysa belki kendiliginden duserKizlar perşembe kürtaj var
benim karnin agriyo adet sancisi girip cikiyo
Lekelenar kanama yok ama korkuyorum bisey olurmu
Bana zarari olurmubelki kendiliginden duser canim korkma kurtaja gerek kalmaz insallah
Sadece tuvalete cikinca kagida geliyo pembe kotu bisey yapmaz demicanim adet sancisi gibi agrin olmasi normal ama siddetlenirse mutlaka acile gitmelisin lekelenmen basladiysa belki kendiliginden duser
yok canim zarari olmaz dusuk yaparsan asiri kanaman olursa doktora git hemen senin bebeginin kalbi durmadan once kanama olmusmuyduSadece tuvalete cikinca kagida geliyo pembe kotu bisey yapmaz demi
Evet olmustu gittik dr ye kalbi yavasti dunde hic atmiyoduyok canim zarari olmaz dusuk yaparsan asiri kanaman olursa doktora git hemen senin bebeginin kalbi durmadan once kanama olmusmuydu
aynen benimde oyle olmustu insallh tez vakitte kavusuruz bebislereEvet olmustu gittik dr ye kalbi yavasti dunde hic atmiyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?