Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

arkadaslar merhaba kac gündür adetimi bekliyordum sonunda geldi kac gundur stresten öldüm ben mi cok sansizim yoksa cok mu kararsizim psikolojim mahvoldu bazen cidii anlamda destek almam gerektigini düşünüyorum ..zeynep sana da cok gecmis olsun

Sagol canim

[QUOTE="Maysa2011, post: 44722936, member: 730191"R=671912] C carminemine [/USER] canim sendemi ptg ye baslayacaksin ne durumdasinn[/QUOTE]
canim bana cgh array yapildi transferi bekliyorum bugun ilaca başladım

[QUOTE="Maysa2011, post: 44722936, member: 730191"R=671912] C carminemine [/USER] canim sendemi ptg ye baslayacaksin ne durumdasinn
canim bana cgh array yapildi transferi bekliyorum bugun ilaca başladım[/QUOTE]
Hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyoruz yazmayi unutma bu cgh array ne nasil oluyo bilgi verirmisin

canim bana cgh array yapildi transferi bekliyorum bugun ilaca başladım
Hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyoruz yazmayi unutma bu cgh array ne nasil oluyo bilgi verirmisin[/QUOTE]
canim cgh array butun kromozomlari inceliyorlar pgt de belirli kromozomlari ...ben de translokasyon olmadugi icin direk cgh array onerdi doktor benim sorunum kromozomda artis olmasi. raporda normal degerler arasinda diyor ama doktorum bu durumun da dusuklere sebep olabilecegini soyledi ve bu yola girdik daha oncesinde 4 kaybim var .. surecte bildigimiz tup bebek tedavisi embriyo olustuktan sonra tum kromozomlara bakiliyor aradaki fark bu insallah anlatabilmisimdir

Kizlar perşembe kürtaj var
benim karnin agriyo adet sancisi girip cikiyo
Lekelenmem var kanama yok ama korkuyorum bisey olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…