- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #35.901
Evet cnim istanbulda serum aldim devam etmem lazimdi her ay gidemiycem icin kortizon kullandim iki ay hala birakamiyorum bu lanet ilaci mahvetti beniBunula ilgili bir Dr a gitmedin mi canım belki normal hayatta kullanacağın ilaç vardır işte benim bacak ayak uyuşması ve hissizlik oldu omirilikten Sıvı alındı sonuç hem Romatizmal hem ms olabileceği tanısı ikiside takipte olucak canım ms Sınırda beyinde plak var bu hastalıkta böylelikle ortaya çıktı canım senin dediğin gibi bağışık sistemiyle alakalımış
Bağışıklık sisteminin yanlış ya da fazla çalışmasından diyor internet sen serum fln o yüzden mi almıştın yoksa
İ
Ev işleri yemek yapmaydı derken saatler çok çabuk geçiyor dun akşam da sağ bobrekten başlayıp bacak diz kapağana kadar giden bi ağrı çektim neyseki bugun yok ilaçların etkisi olabilir mi acaba biliyormusnz elevit coraspin belexone folbiol folik asidi kullanıyorm doktorumu aradm ulaşamadm da yurtdışndaymışHylhyl1 sesin cikmiyo bebişler nasil
Canim yorma kendini daha ilk haftalardasin yardim edecek sana bakacak kimse yokmu bide ilaclarin yan etkisi olsaydi daha onceden yasardin bu durumu sen kendini yormussunEv işleri yemek yapmaydı derken saatler çok çabuk geçiyor dun akşam da sağ bobrekten başlayıp bacak diz kapağana kadar giden bi ağrı çektim neyseki bugun yok ilaçların etkisi olabilir mi acaba biliyormusnz elevit coraspin belexone folbiol folik asidi kullanıyorm doktorumu aradm ulaşamadm da yurtdışndaymış
Basin sagolsun rabbim bidaha gostermesin insallah tekrar bebegini alirsin kucaginaZeynep canim ne zamandir foruma girmiyordum yeni ogrendim Allah in takdiri benim dogmus 4 aylik bebegim öldü çok zor oluyor ama beterin beteri var Ama azimle denemeye devam et 40 li yaslarda bile oluyor artik ben de ugrasiyorum, bebek istegini de bize istettiren Allahtir. Allah yar ve yardimcin olsun .
Trasfer gunun ne zman ayy insallah hayirli haberler ver bizeCanim cgh arrayda bütün kromozomlari inceliyorlar.Normalde kromozom bozuklugu oldugunda o belirli kromozomlar ve onemli sorunlar inceleniyor down sendromu gibi ben de tum kromozomlar incelendi.Aslinda cgh array da pgt nin bir kolu diye biliyorum.
Yok ağır işler yapmıyorm zaten yemeğmi yapıyorm odalarımı duzenliyorum o kadar bakacak çok kişi varda ben istemedmCanim yorma kendini daha ilk haftalardasin yardim edecek sana bakacak kimse yokmu bide ilaclarin yan etkisi olsaydi daha onceden yasardin bu durumu sen kendini yormussun
transfer gunu belli degil canim merakla bekliyorum ben de :)Trasfer gunun ne zman ayy insallah hayirli haberler ver bize
Allahtan gelen herşeye sonuna kadar razıyım....... ama herşey üst üste gelince gücüm kalmıyor artık.......... bugün genetik test sonucunu aldım ve maalesef Robertsonyan translokasyon çıktı........... moralim çok bozuk ne yapacağımı şaşrdım artık........... eşimde morfoloji bozukluğu var...
şimdi merak ediyorum bunun sonucunda pgt yöntemi ile başarılı gebelik elde eden varmı? varsa eğer nerde yaptırdınız?
ben umut tüp bebek merkezi ile görüştüm ama henüz nerde yaptıracağıma karar veremedim...... herkesten cevap bekliyorum
Benim eşiminde 13 14e yapışmış.hiç duymadığımız şeyler duyuyoruz.pgt yapıldı ama 1 tane sağlıklı embriyo çıktı oda tutmadı.bu kez kapsamlı araştırılcakmış bakalım
Kusura bakmayın arada giriorum takip edemiorum pek.kaçıncı denemenizde hamile kaldınız kaç yumurtanız toplandıbenimde 13,14 tü en çok rastlanan bozuklukmuş
bence 13 14 ler cok şanslı genelde pozitifle sonuclanıyor :) daha once de 2 kişi bu sizin gbi hamıle kaldı canımbenimde 13,14 tü en çok rastlanan bozuklukmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?