- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #35.961
Tabiki devam et insallah bu sefer sagliklilari bulursun sorun kimde esindemi sendemi niye düsüyo bebeklerAçıkçası bu sonuçtan sonrada korktum,tekrar aynı sonuç olurmu diye,devam etsemmi tedaviye bilemiyorum
Yaa bu doktorlari anlamiyorum cogu merkezde emriyonun ptgsine bakiyolar hickimse abdye yollamiyo
Bende ilk duydum abd ye gonderildiğini hatta doktorların. İşine geliyor pgt ye bile gerek duymuyolar bidaha normal deneyelm diyorlarYaa bu doktorlari anlamiyorum cogu merkezde emriyonun ptgsine bakiyolar hickimse abdye yollamiyo
Canim merkezini iyi sec ama iyiki ptg yapmissin bak yapmasaydin ikinci denemendede dusecekmis sagliksiz oldugu icin denemeye devammGercektenmı ticarethane olmuş ozaman embriyo basına 350$ verdik
Cnm Benim pgt degildi başka bir ismi vardı Türkiye'de yapılmıyor,pgt fiyatı nekadarCanim merkezini iyi sec ama iyiki ptg yapmissin bak yapmasaydin ikinci denemendede dusecekmis sagliksiz oldugu icin denemeye devamm
Ben daha merkezde felan deilim canim daha baslamadim tedaviye bakalim zaman ne diyecekHmmm anladım cnm,sen hangi merkezdesin
canm kusura bakma anlamadm 11 tane embyonun hepsimi sagliksz cikti.abd ye gden 2 tanemydiCnm Benim pgt degildi başka bir ismi vardı Türkiye'de yapılmıyor,pgt fiyatı nekadar
canm sen burdaki olumszluklari okuyup kafana brsey takma stres yapmaman lazim.senn yernde olsam eminim bende panklerdm ama elinden geldgi kadar uzak tut kendni olumsz dusunceden.sen stres yaptkca o bebekte streslenyor.Pgt yapıldımı tam olarak öylemi hamile kalmıştn
Cemre sen cok eski yazanlardansin galiba eskileri okuduguma gore ne durumdasin simdicanm sen burdaki olumszluklari okuyup kafana brsey takma stres yapmaman lazim.senn yernde olsam eminim bende panklerdm ama elinden geldgi kadar uzak tut kendni olumsz dusunceden.sen stres yaptkca o bebekte streslenyor.
Haklısında elimde değil napıym iki gündür boğazımn sağ tarafı ağrıyor şimdide kafayı ona takdm doktora gtsemmi geçermi geçmezmi diye yani çok takıntılı bi insanım burdaki yazılanlara bakıp ikide Bi wc ye gidiyorm aman leke gelcekmi bişey olcakmı diye panikliyorum bu arada. İkiz bebek bekliyorm allahım en kısa zamanda size de nasip eder inşallahcanm sen burdaki olumszluklari okuyup kafana brsey takma stres yapmaman lazim.senn yernde olsam eminim bende panklerdm ama elinden geldgi kadar uzak tut kendni olumsz dusunceden.sen stres yaptkca o bebekte streslenyor.
Bu takintilardan kurtulmanin caresi tek kalmamak surekli farkli ortamlara gir aklina getirme bebisleri rahat borak canim :)))Haklısında elimde değil napıym iki gündür boğazımn sağ tarafı ağrıyor şimdide kafayı ona takdm doktora gtsemmi geçermi geçmezmi diye yani çok takıntılı bi insanım burdaki yazılanlara bakıp ikide Bi wc ye gidiyorm aman leke gelcekmi bişey olcakmı diye panikliyorum bu arada. İkiz bebek bekliyorm allahım en kısa zamanda size de nasip eder inşallah
adetimi bekliyorum tedavi icn ege unv.pgt yapilacakCemre sen cok eski yazanlardansin galiba eskileri okuduguma gore ne durumdasin simdi
kendmi goruyorum sende .ne yasadgni okadar cok iyi anlyorumki.ikinci hamilelgmde surekli tuvaletteydm leke gorurum dye.ve sonunda oldu.tabi pgt degldi norml yollaydi smdi bunu da takma kafana ;-) dun aksam nette nasl gamsz olunur onu arastryodum.okadar sacma seyleri taknti edyorumki duysanz gulersnz.burda anlatsam ikinci bi konu acilir resmen.bu translokasynu ogrndktn snra boyle oldum.galiba pskoljik destek almam lazm ama pskyatrye gdemyorum ilac kullanmayim dye.pskologada ayrcak butcem yok su an zaten maddi sknti olacak bu pgt tup bebekHaklısında elimde değil napıym iki gündür boğazımn sağ tarafı ağrıyor şimdide kafayı ona takdm doktora gtsemmi geçermi geçmezmi diye yani çok takıntılı bi insanım burdaki yazılanlara bakıp ikide Bi wc ye gidiyorm aman leke gelcekmi bişey olcakmı diye panikliyorum bu arada. İkiz bebek bekliyorm allahım en kısa zamanda size de nasip eder inşallah
kendmi goruyorum sende .ne yasadgni okadar cok iyi anlyorumki.ikinci hamilelgmde surekli tuvaletteydm leke gorurum dye.ve sonunda oldu.tabi pgt degldi norml yollaydi smdi bunu da takma kafana ;-) dun aksam nette nasl gamsz olunur onu arastryodum.okadar sacma seyleri taknti edyorumki duysanz gulersnz.burda anlatsam ikinci bi konu acilir resmen.bu translokasynu ogrndktn snra boyle oldum.galiba pskoljik destek almam lazm ama pskyatrye gdemyorum ilac kullanmayim dye.pskologada ayrcak butcem yok su an zaten maddi sknti olacak bu pgt tup bebek
Cemre_y bizi habersiz birakma canim hadi bakim insallah olurda seviniriz burdaadetimi bekliyorum tedavi icn ege unv.pgt yapilacak
careszlik cok kotu yaknima kime anlataym derdimi.birtane arkadsm var bu konuyu bilen onada sadece bu olayi anlatyorum dger takntilarmi anlatsam kzida bunalticam derdimle dye icme atyorum.dun gene kafama cok sacma bsey doladm saat 3 oldu uyumadm esimide uyutmadm.aileme bisey olacak korkusu cok asiri var.mesela babam bze geldibi gun qnnem sehr dsndaydi ymk yedk evne gtti.ben sabhn korunde bir seyi bahane edip babami aradm .ama amacim babam yasiyormuy diye sesini duymakti.sacma geleblr sze ama cok fena durumdayim.Aynen bende böyleyim. Ve bir cesaretle doğal deniyorum. Bende birde sanki sevdiklerimle ilgilide kötü haberler duyacakmışım gibi bir ruh hali oluştu.
Psikolog şart ama bende gidemiyorum.
olduk galiba gorumcemde vardi pank atak sacma gelyodu cok kinadm onu.ama galiba basima geldi .Kızlar sanırım panik atak olmussunz zor yaa valla((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?