- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #36.001
sağol canım duaların için . allah şifa versin oğluna. genetik hastalık derken teşhisi ne. ben 7 ay önce 20 haftalık hamileyken bebeğimi kaybettim. eşim ve bende tek gen hastalığı taşıyıcılığı çıktı. şuan tedavide değilim beklemedeyim bakalım hayırlısı.
Allah bidaha yasatmasin hayirlisiyla al kucagina insallah bebegini pes etme bekleme tekrar basla umutla :)sağol canım duaların için . allah şifa versin oğluna. genetik hastalık derken teşhisi ne. ben 7 ay önce 20 haftalık hamileyken bebeğimi kaybettim. eşim ve bende tek gen hastalığı taşıyıcılığı çıktı. şuan tedavide değilim beklemedeyim bakalım hayırlısı.
amin inşallah. hayırlısı canım zaten bir kere daha normal düşünüyorum tedaviden önce bakalım zaman gösterecek.Allah bidaha yasatmasin hayirlisiyla al kucagina insallah bebegini pes etme bekleme tekrar basla umutla :)
allah allah bu genetik bir hastalık nasıl ailede olmadan çocukta oluyor çok enteresan. rabbim yardımcınız olsun acil sifalar versin inşallah.Vala canim nf1 diye bi hastalik zaten dunyada cok az insanda var ve esim ve benden gelen bisey deil bizim tahliller temiz Allahtann geldi
belki taşıyıcılık falan vardır?Allah yardımcın olsun,sağlıklı sıhhatlisinden bi bebek daha nasip etsinallah allah bu genetik bir hastalık nasıl ailede olmadan çocukta oluyor çok enteresan. rabbim yardımcınız olsun acil sifalar versin inşallah.
Evet canim genetik ama hickimsemde yok Allahtan iste doktor diyo normal dene bu hastalik o kafar nadirki size bidaha ugramaz diyo ama riske atamiyorum oglumda cok zor zamanlarim oldu .allah allah bu genetik bir hastalık nasıl ailede olmadan çocukta oluyor çok enteresan. rabbim yardımcınız olsun acil sifalar versin inşallah.
Tesekkur ederim canim iste bu tasiyicilik nasil oluyo bilmiyorum bizede genetik test yapildi hersey temiz ama tedaviye baslamadan kromozom felan herseye baktirmak istiyorumbelki taşıyıcılık falan vardır?Allah yardımcın olsun,sağlıklı sıhhatlisinden bi bebek daha nasip etsinMaysa2011 : )
Ailede birinde hastalık çıkmasa bile sonraki nesillere aktarılıyo,sonra birinde çıkabiliyo..Bence de ayrıntılı bi test yaptır,yani yoktan gelmemiştir birinde vardır..ama eski nesildedir bilinmemiştir falan..benim henüz bi bebek hikayem yok,inşallah olur..:) senin bebişinde gözle görülür bi anomali var mı şuan?tedavisi var mı daha önemlisi?Tesekkur ederim canim iste bu tasiyicilik nasil oluyo bilmiyorum bizede genetik test yapildi hersey temiz ama tedaviye baslamadan kromozom felan herseye baktirmak istiyorum
inşallah inşallah , bakalım umarım o kadar şeye değecek. çok dua ediyorum. ben birşey yapmadım extra, hiç araştırmadım da açıkçası bitkisel şeyleri. sadece düzenli beslenmeye dikkat ettim o kadar.İyi akşamlarr.benimde 2 kez başarısız tüp bebek oldu şimdi inş 3.ye başlıcaz.iki tedavidede 9 yumurtam toplanmıştı.sizin maşaallah baya toplanmış inş vardır sağlıklı embriyo.yumurtanın fazla olması için bişeyler yapmışmıydınızz.
çok teşekkür ederim inşallah olur başarırız. önümüzde pozitif örnekler olması çok önemli.
canım haklısın ama sınuçta bu sadece bir tesadüf olmuş sende ve eşinde yoksa bir daha olması çokçok düşük ihtimalEvet canim genetik ama hickimsemde yok Allahtan iste doktor diyo normal dene bu hastalik o kafar nadirki size bidaha ugramaz diyo ama riske atamiyorum oglumda cok zor zamanlarim oldu .
sağol canım iyiyim sen nasılsın ?
bakıldı canım bebekte görülen sendromu ikimizde taşıyoruz
ben de iiyim canım,teşekkürler..bak uzunca zaman olmuş 7 ay,beklemedeyim diyosun senden de ii haberler bekliyorum ben:)sağol canım iyiyim sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?