Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hayat sen naptın bugün doktoru arayacaktınız..
Mrh paniklicim dün eşim dru aradı,drumuz genetikçi ve tüp bebek druyla görüşüp bize bugün dönecekmis,esimi arayacak.Ortak bir karara varalim diyor ama henüz aramamış galiba.Eşim şuan iş yerinde,aramış olsaydı eşim bana dönerdi diye düşünüyorum canım.

Cemrecim Rabbim güç versin size çok iyi anlıyorum yaşadıklarını hissettiklerini. İnşallah bir an önce toparlanırsınız gerçekten zor bi sınavımız var ama Allah beterinden korusun. Bebişlerimize kavuşmak için durmayacağız imkanlarımız el verdiği sürece devam edicez. Allah hepimize güç versin, umut versin.

Cemre moralini bozmamaya çalış,Allah bütün kapıları kapatmaz.İnş hepimiz birgün hem de yakında bebeklerimizi konuşacaz.Allah kolaylık versin inş..

deepliner C cemre_y hatırlarsanız bi tez atmıştık ortaya , biz annelerimizden doğduysak bizdende bebiş doğabilir. Hem ailelerimizde hemde bu topikte çoooookkk örnek var. Umudumuzu kaybetmeden devam

Ben inanıyorum buraya başka insanlara örnek olacak umut verecek cümleler yazacağız.

Canim evet benimkiler dondurulmus embriyolar ve bugun pgt ye gonderecekler
slm iyi akşamlar pgt yı nerde yaptırdınız ne kadar fiyat aceba yardımcı olursanız çok sevinirim bide hangi dr a gidiyorsunuz inşallah tutar tüpbeginiz hamile kalırsınız rabbim isteyen herkese versin içinde bizede inşallah

merhaba istanbul tup benek merkezinde dr aret kamar a gidiyorum yarin ya da persembe hersey netlesecek simdilik embriyolar makinada inaallah saglikli cikarlar.. Saglikli olursa hemen transfer olcam insallah. Yumurta toplama 5500 tl pgt 5160 tl tuttu bunun yaninda testler igneler var..

Tuttugum tum masraflari paylasiyorum sizinle

anladım canım teşekkür edrim ilğin için ben ankaradayım istanbula gitme gibi şansım yok malesef inşallah tutunur bebişlerin

Canım aynen dediğin gibi ama benimki mesela tek gen hastalığı, benim gibi sorun yaşayanlar için de geçerli mi bu dediğin?Örnekleri var mi?

Canım aynen dediğin gibi ama benimki mesela tek gen hastalığı, benim gibi sorun yaşayanlar için de geçerli mi bu dediğin?Örnekleri var mi?

Siz genetik test yaptırdınız mı eşinle?
Burda nickini yanlış hatırlayabilirim domes... Gibi bir arkadaş bir tane sağlıklı bebekleri vardı 5 yaşında , yanlış hatırlamıyorsam yine sezercan bi tane sağlıklı bebeği vardı. Umudu kaybetmemek lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…