- 6 Nisan 2015
- 924
- 893
- 103
- 37
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #36.281
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin canım.C carminemine canim masallah hamile olduguna sevindim .bende cok uzgunum babamin kanser oldugunu ogrendik simdi ameliyat tedavi buyuk sehre geldik dua edin ne olur kizlar((
Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin inşallah.Sagol canim.Tek duam anne olmak isteyen herkesin biran once bebegine kavusmasi.
Canim cok gecmis olsun cok uzuldum.Allah yardimciniz olsun .Dualarim seninle maysacimC carminemine canim masallah hamile olduguna sevindim .bende cok uzgunum babamin kanser oldugunu ogrendik simdi ameliyat tedavi buyuk sehre geldik dua edin ne olur kizlar((
Amin canim.Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin inşallah.
Gunaydin canim benim bir seyim yok cok sukur maysanin babasi rahatsizlanmis malesef..Korkma hic .Insallah saglikla cikip annelerime kavusacaklar ...kızlar günaydın iyi haftalar herkese. milat27 canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce geride kalır kötü günler.
ben progestana başladım cumartesden beri vuruluyorum günde bir kez. yarın sabahtan doktora gidiyorum muayeneye. rahim yeterince kalınlaştıysa eğer embriyoları pgt ye sokacak. çarşamba belli olcak inşallah herşey. allahım çok korkuyorum ve çok gerginim. bütün vucudumda çibanlar çıkmaya başladı. acılı acılı kulağımda çıktı mesela üstüne yatamıyorum. stresten sanırım.. dua edin kızlar inşallah sağlıklı yavrularım çıkar pgt den.
Bende ankarada yaşıyorum ilk denememi timur gürganla yaptım fakat ne iyi doktor ne de lüks kliniklerin önemli olmadığını anladım. Özellikle de genetik problemden dolayı tüp bebek yaptırıyorsak. Embriyolog ve genetikçi nin önemli olduğunu düşünüyorum. Embriyolara Genetik incelemeyi Muhterem BAHÇE hoca yaptı. Bu sefer başkent hastanesi hulusi hocaya gideceğim genetik inceleme için yine muhterem hocayı düşünüyorum. Devlet desteği olmayınca maddi olarak en uygun yeri seçmek durumundayım.
Tesekkur ederim canim catlatma ignesini en son kasimda vurunmustum:) Allahim insallah hakkimizda hayirlisini nasip etsin
C carminemine canim masallah hamile olduguna sevindim .bende cok uzgunum babamin kanser oldugunu ogrendik simdi ameliyat tedavi buyuk sehre geldik dua edin ne olur kizlar((
Tek dilegim saga salim kucagima almak Allah o gunleri de gostersin hepimize ..hadi gözün aydın inşallah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin mevlam..
Ahh canim col sagol ben de o kadar heyecanliyim ki :) hamileler lutfen bebeginizi hissede hissede bizlere dua edin allah bizlere de nasip etsin. Beklemek cok zor ama insallah sonumuz guzel olur..deepliner Cnm seni takip ederken ben bile heyecanlandım valla. Epey bekledin çünkü. Bende hiç sevmiyorum beklemeyi. Eski dr unda öyleydi. Muayenede bile 8 de randevu alırdık 9,5-10 da girerdik o yüzden şimdi gitmiyorum.
Hadi artık hayırlı haberle gel inşallah. Kızlar hamilelerin duası kabul olurmuş. Bol bol birbirimize dua edelim.
Ah
Ahh canim col sagol ben de o kadar heyecanliyim ki :) hamileler lutfen bebeginizi hissede hissede bizlere dua edin allah bizlere de nasip etsin. Beklemek cok zor ama insallah sonumuz guzel olur..
Aminn insallah canim cok sagolun eksik etmeyin stresten gozlerim dolu dolu duramiyorum yerimde dislerimi sika sika acitiyorum. Keske bakilsaydi pgt yle onceden ooof delirmek uzereyim kendi kendimi darliyorum beklemek ne zor bisey. Allahim sabir verTabiki dua ederiz yer gök dua ile.. kimin duasının kime yarayacağını Allah bilir. O süreçleri beklemeleri bir tek çekenler anlar.. Rabbim emeklerinizi çabalarınızı boşa çıkarmasın inşallah.
Canim evet benimkiler dondurulmus embriyolar ve bugun pgt ye gondereceklerArkadaşlar öncede sormuştum..ama gözden kaçmıştır belki Dondurulumuş embriyolara genetik tahlil Yapılıyor mu kesin bilgisi olan varmı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?