Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İğnelere başladın o zaman.Allah kolaylık versin,dualarını kabul etsin inş canm.
Hayat evet adet oldum ben tedâvimin ikinci günü..pazartesi rahim filmi çekilecek ..ve tedavi devam edecek bi zararı olmaz dedi Dr ..biraz tedirginlik var inşallah rahat geçer .. Rapor biz alamadık Bulunduğum yerdeki hastane tüp yapıyor o yüzden vermediler sanırım ama pgt yapmıyor..senin aynı yerdeydi hastane rahat olur hem..

Valla benm kilom fazla o yüzden şuanlık bişey yok gbi sadece rahim kısmı az şişlik var duruyor tam bedenime göre giydiğimde az çıkıntı varmş annemler oyle dediler ama ben farkedemedm pek transferin olmadan bence doktorunla gorus ikna et en azından iki embriyo transfer etsin şansın tutma olasılığn artar benm goruşum o kadar acı çekiyoruz bize sunulan imkanlarıda iyi değerlendrmeliyiz bence
Canm benim ilk olacak Allah'ın izniyle,sence iki tane istesem kabul eder mi dr?

Yaa baştan beri hep gönlümde tek var benimde açıkçası..dün söyledim niye siz hep tek yapıyorsunuz diye yeni Doğan bir sürü ikiz var dedim sizin genetiğe bakılmış emriyolarınız var ikiz tutma olasılığı yüksek dedi ama sen Doğan'ları görüyorsun ya görmediklerin o kadar ikiz kaybı oluyor ki çok riskli dedi yani normal pgt siz emriyo olsaydı iki koyardım dedi bunda da vardır bir hayır..ybizde tek istediğimiz için..açıkcası ben korkuyorum ikizden:)nasıl taşıncak diye :)ondan sordum size nasıl göbüşleriniz diye:)bakımı vs beni Korkutuyor bir tane olsun sağlıklı olsun inşallah ..
Aynen canım ikiz olsun diye ben de isterim ama zor olur mu diye düşünmüyor değilim.

vall bu kadar kaç yumurta toplanıcak sonra kaçı sağlıklı çıkacak derken .10 tane bebek doğurmak istiyorum o derece. bunca acı sıkıntı maddi manevi. duygusal çöküyoruz ki birsürü çocuğum olsun istiyorum ve birsürü de köpeğim olsun istiyorum tüm hayatımı adarım ben diyorum.
İnş herşey gönlünce olur canm..

Benim dondurulmuşlarım vardı canım iğne yok Allahtan bu tedavide:)sadece rahim kalınlaştırmak için ilaç tedavisi oluyorum..sadece ilk tedavinde yani senin şimdiki başlayacağın tedavide iğneler var..

Benim dondurulmuşlarım vardı canım iğne yok Allahtan bu tedavide:)sadece rahim kalınlaştırmak için ilaç tedavisi oluyorum..sadece ilk tedavinde yani senin şimdiki başlayacağın tedavide iğneler var..
Çok iyi canm,vallahi sevindim.İnş ilk olanların ikinciye gerek kalmaz,seninki de bu tedavinde olumlu sonuçlanır.Bu defa çok uğraşmican ozaman.

vall bu kadar kaç yumurta toplanıcak sonra kaçı sağlıklı çıkacak derken .10 tane bebek doğurmak istiyorum o derece. bunca acı sıkıntı maddi manevi. duygusal çöküyoruz ki birsürü çocuğum olsun istiyorum ve birsürü de köpeğim olsun istiyorum tüm hayatımı adarım ben diyorum.
Canm bugun kan vrrcekmisn inşallah bu mübarek günde yuzun güler pozitfi gorursun

Canm bugun kan vrrcekmisn inşallah bu mübarek günde yuzun güler pozitfi gorursun
ya çok düşündüm kan vermeyi, eşim de verme saçmalama zaten az kaldı doktor ne dediyse öyle yapıcaz dio. engellio beni. bugün 8. günüm. internette de 5. gün embriyo transferlerine 10. gün test istiyorlar yazıyor heryerde. benim doktor neden 12. gün istedi acaba. tüm hastalarla tek tek ilgilenmediler belki de herkese 12. gün yazdılar geçtiler. bilemiyorum. pazar günü 10. günüm oluyor eşimden gizli acile gidip kan vermeyi düşünüyorum

ya çok düşündüm kan vermeyi, eşim de verme saçmalama zaten az kaldı doktor ne dediyse öyle yapıcaz dio. engellio beni. bugün 8. günüm. internette de 5. gün embriyo transferlerine 10. gün test istiyorlar yazıyor heryerde. benim doktor neden 12. gün istedi acaba. tüm hastalarla tek tek ilgilenmediler belki de herkese 12. gün yazdılar geçtiler. bilemiyorum. pazar günü 10. günüm oluyor eşimden gizli acile gidip kan vermeyi düşünüyorum
Kendn bilin ama benm doktorda prof ve kendisi dedi 7-8.gun kanda çıkıyor tutunduysandedi ve ben hep 7.gun yaptrdm hepsinde de sonuç net çıktı

Seninki gene iyi 12. Gun ver demis benimki 14. Gun dedi sabirla bekledim ama hergun iki sefer idrar testi yapmistim

Varsa cikar canim
Istersen kandan once idrar testi ysp
Canm benm idrarda çıkmamıştı ilkinde ama kanda çıkmıştı o yüzden idrar testine pek guvenmıyorm bunda da 2ay önce öylesine eşimden istedm de idrarda nasıl çıkcak diye merak ettm yaptm

Seninki gene iyi 12. Gun ver demis benimki 14. Gun dedi sabirla bekledim ama hergun iki sefer idrar testi yapmistim
O doktorlar bizim duygularımızı hiç anlamayan doktorlar benm doktor 5.gun embriyolarıyla olanlar 7.-8.gun kanda betahcg yukselmesı olur demişti ama 3.gun embriyoları 10-12 günü buluyor demişti

Canm benm idrarda çıkmamıştı ilkinde ama kanda çıkmıştı o yüzden idrar testine pek guvenmıyorm bunda da 2ay önce öylesine eşimden istedm de idrarda nasıl çıkcak diye merak ettm yaptm
Olabilir canim bazilarinin idrarda cikmiyo benim 7. Gun silik cikmisti

Back
X