- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #36.701

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım pozitif görmeyi nasip etsin bende heyecanlandim kaçta cikacakmis sonuçkızlar demiştim size ben gaza geliyorum:) gittim verdim 12 gibi çıkacak sonuç bugün 8. günüm hadi inşallahhhhhhh ... dualarınızı eksik etmeyin
12 de çıkacak canım:) inşallahh allahım yaaa:) cuma cuma güzel haber alalım inşallah. bugün daha 8. gün tabi belki de çıkmıcakAllahım pozitif görmeyi nasip etsin bende heyecanlandim kaçta cikacakmis sonuç
ya çok düşündüm kan vermeyi, eşim de verme saçmalama zaten az kaldı doktor ne dediyse öyle yapıcaz dio. engellio beni. bugün 8. günüm. internette de 5. gün embriyo transferlerine 10. gün test istiyorlar yazıyor heryerde. benim doktor neden 12. gün istedi acaba. tüm hastalarla tek tek ilgilenmediler belki de herkese 12. gün yazdılar geçtiler. bilemiyorum. pazar günü 10. günüm oluyor eşimden gizli acile gidip kan vermeyi düşünüyorum
Merhaba hayırlı güzel tedaviler olsun sonucunda sağlıklı bebisler alalım kucagimiza rahim kalinlastirmak için tedaviniz adetin izle birlikte mi başladı kacgun surecekmis ortalamabelli mi benimde tedavim başlayacak merak içindeyimBenim dondurulmuşlarım vardı canım iğne yok Allahtan bu tedavide:)sadece rahim kalınlaştırmak için ilaç tedavisi oluyorum..sadece ilk tedavinde yani senin şimdiki başlayacağın tedavide iğneler var..
kızlar demiştim size ben gaza geliyorum:) gittim verdim 12 gibi çıkacak sonuç bugün 8. günüm hadi inşallahhhhhhh ... dualarınızı eksik etmeyin
canım bence çıkmıştır bir ara sor . çok merak ettik :)12 de çıkacak canım:) inşallahh allahım yaaa:) cuma cuma güzel haber alalım inşallah. bugün daha 8. gün tabi belki de çıkmıcak
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok sevindim çığlık attım resmen canım gözün aydın darısı başımıza rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinkızlarr geldim evet 87,7 çıktıııı :)
aminnnnn inşallah amin. tam sevinememek ne değişik bi duygu. kucağımıza almadan sevinemeyeceğiz herhalde. allahım bugünümüzü aratma .aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok sevindim çığlık attım resmen canım gözün aydın darısı başımıza rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin![]()