Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ya çok düşündüm kan vermeyi, eşim de verme saçmalama zaten az kaldı doktor ne dediyse öyle yapıcaz dio. engellio beni. bugün 8. günüm. internette de 5. gün embriyo transferlerine 10. gün test istiyorlar yazıyor heryerde. benim doktor neden 12. gün istedi acaba. tüm hastalarla tek tek ilgilenmediler belki de herkese 12. gün yazdılar geçtiler. bilemiyorum. pazar günü 10. günüm oluyor eşimden gizli acile gidip kan vermeyi düşünüyorum

eşler hep aynı düşünüyor demekki bende gizli yaptırmıştım eşimden napıyım beklemek hiç de kolay olmuyor

Benim dondurulmuşlarım vardı canım iğne yok Allahtan bu tedavide:)sadece rahim kalınlaştırmak için ilaç tedavisi oluyorum..sadece ilk tedavinde yani senin şimdiki başlayacağın tedavide iğneler var..
Merhaba hayırlı güzel tedaviler olsun sonucunda sağlıklı bebisler alalım kucagimiza rahim kalinlastirmak için tedaviniz adetin izle birlikte mi başladı kacgun surecekmis ortalamabelli mi benimde tedavim başlayacak merak içindeyim

Hally canım ben adetimi akşam oldum ertesi gün başladık ilaçlara senindemi dondurulmuşlarla olucak tedavin elime şema verdiler tedavinin 20. Ci gün transfer var canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah..sizde problem neydi canım

Müge anlıya bakıyorum..biz böyle çocuk için çırpınırken kimisi çocuğunu Satıyor yarabbim sen bilirsin ..imtihan Dünya'sı işte..

var mı haber yaa, sessiz takipçi de olsam çok merak ettim, inşallah güzel habererle gelirsin kaderdaşım..

kızlarrrr ben şok şuanda :) hepiniz duaları kabul olsun inşallah allahım herkese ver tüm isteyenlere sağlıklı bebekler ver yarabbim. değerim düşükmüş ama inşallah yükselir kızlar. sizce nasıl değerim? doktorumu arayıp söylemedim söyleyemiyorum kızar neden beklemiyorsun die düşündüm.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok sevindim çığlık attım resmen canım gözün aydın darısı başımıza rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin :KK76:
aminnnnn inşallah amin. tam sevinememek ne değişik bi duygu. kucağımıza almadan sevinemeyeceğiz herhalde. allahım bugünümüzü aratma .

Back
X