- 27 Aralık 2013
- 34
- 4
- 286
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #37.121
o ndemk canmArkadaşlar dr bana da pgt önerdi,yalnız bir sorunum var,dr Adenomyozis ten şüphelendi,rahim filmi çekilecek,aranızda benim gibi oadenomyozis olan var mı acaba ?
Rahim içi dokusu kas tabakasına yayılıyormuş internetten okuduğum kadarıylao ndemk canm
Çok teşekkürler.Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.ilk denememde oldu.8 yumurtadan 7 si pgt ye girmişti.1 tane sağlıklı çıkmıştı.o da tuttu çok şükür.şimdi de büyüdük ve abla olmak istiyoruz artık:)
Bana da hakan yaralı amyosentez yapalım demişti.ben istememiştim.o zaman 2 li tarama testi yaptıralım demişti.şükür bişey çıkmamıştı.evet ynede istiyorlar bnmde tam bu yuxmzden kafam karsk
evet ynede istiyorlar bnmde tam bu yuxmzden kafam karsk
Maşallah sübhanallah..İnş kardeşleri de olur hayırlısıyla..[/QUO
Çok teşekkürler iyi dileklerin için hayat_gun:)
allahm ya daha neler duyucaz.insallh bsey yoktur canm sende.yanilmstrbelkiRahim içi dokusu kas tabakasına yayılıyormuş internetten okuduğum kadarıyla
İnşallah canımallahm ya daha neler duyucaz.insallh bsey yoktur canm sende.yanilmstrbelki
Ama Hayatcim Okadar çile cek pgt yaptir Sonra aminoteztez yaptir bence iyi fikir deilAmniyosentez istesinler kızlar,pgtli olunca zaten temiz çıkma ihtimali yüksek olur.
Cemre benimde kafam karisik zaten bizde sorun yok cocugumda var anneden babadan gecen bisey deil acaba dogalmi denesemevet ynede istiyorlar bnmde tam bu yuxmzden kafam karsk
sen bilirsin ama aramzdaen saglikli sensin canm.bizlerde hep bi kromozomyada gen sorun var.rsk daha fazla .senin sadece sansszlgn olmus.seninde sinavinbu olmus canim.ben cocugundaki rahatszlik neydi unuttum kusura bakma.bilemiyorum canm allh tasiyamayacgmz yuk vermesin.bende normal dencem bi sure.Cemre benimde kafam karisik zaten bizde sorun yok cocugumda var anneden babadan gecen bisey deil acaba dogalmi denesem
Pgt de yanılma payı azmış zaten risk %5 falan diye biliyorum.O riski de ortadan kaldırıp emin olmak için amniyosentez yapılıyor.Doğaldaki risk biraz daha fazla.Ama benim drum da hep olacak değil isterseniz doğal deneyin demişti.Bir kararsızlıkla çıktık yola karşımıza tüpbebek çıktı değerlendirecez,inş herşey yolunda gider.Doğal deneyebilirsiniz,belki birdahaki dünyaya gelecek çocuklarınız hep sağlıklı olacak.11. haftada cvs de yapılıyor canım.Ama Hayatcim Okadar çile cek pgt yaptir Sonra aminoteztez yaptir bence iyi fikir deil
sen bilirsin ama aramzdaen saglikli sensin canm.bizlerde hep bi kromozomyada gen sorun var.rsk daha fazla .senin sadece sansszlgn olmus.seninde sinavinbu olmus canim.ben cocugundaki rahatszlik neydi unuttum kusura bakma.bilemiyorum canm allh tasiyamayacgmz yuk vermesin.bende normal dencem bi sure.
Seni gercekten tebrik ediyorm valla iyi etmissin kimseye soylememekle herkesin merakli sorularina maruz kaliyosun daha cok stres oluyon insallh kucaginada alirsin canim kac sene oldu bebiş bekleyeliKızlar herkese merhaba, bugün bütün gün ailelerimize haber verdiğimiz için olaylı geçti :)
Kimse bilmiyordu çünkü. Neden söylemedim kısmına gelince. Ben burada hep güzel şeyler okudum. Okuduğum tek olumsuzluk bile moralimi bozmaya beni bitirmeye yetiyordu. Bu sefer sonucun olumsuz olmasını ve buraya yazıp okuyan takip eden herkesin umudunu kırmak istemediğim için yazmadım. Ama aylardır ne stres ne gerginlik yaşadım tahmin edemezsiniz.
Şükürler olsun ki hayalim gerçek olmak üzere. Bundan sonrasını detaylı bir şekilde paylaşırım sizinle.
Hepinize duaları, iyi dilekleri, tanımasamda yanımda olduğunuzu bildiğim için teşekkür ediyorum.
Allah hepimize kucağına alacağı sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Dualarım burada mücadele eden herkes için.
Hepinizi öpüyorum.
Seni gercekten tebrik ediyorm valla iyi etmissin kimseye soylememekle herkesin merakli sorularina maruz kaliyosun daha cok stres oluyon insallh kucaginada alirsin canim kac sene oldu bebiş bekleyeli
Hayirli olsun canm her gebelikte yapiliyormu amniyosentez neden niye yapiliyor Ben ikiz bekliyorm AMA pgtli doktorum hic bahsetmediCnm aynen, iş yerindeki arkadaşlar biliyordu onlar bile sonuç ne oldu sonuç ne oldu diye sordukça gerginlikten ölüyordum. Çok şükür bu süreç bitti. İnşallah ağız tadıyla hazırlık yapıp kucağıma alırım. Hepimiz yaşarız bu duyguları.
Ben çok beklemedim aslında Allah'a şükürler olsun. 2014 Ekimde 1,5 ay korunmadık hamile kalmıştım, martta sonlandırmıştık.
Doğumdan sonra 2-3 ay korundum. Haziran temmuz gibi bıraktım korunmayı kasımda hamile kaldığımı öğrendim. Çok şükür bu martı amniyosentizi va atlattık. Allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Hepimiz yaşayalım bu duyguları. Gerçekten sevincimi anlatmakta zorlanıyorum. Son 1,5-2 senede yaşadığım tüm olumsuzlukları sildi attı.
Hayirli olsun canm her gebelikte yapiliyormu amniyosentez neden niye yapiliyor Ben ikiz bekliyorm AMA pgtli doktorum hic bahsetmedi
Genetik hastaligimiz yok sadece kan pihtilasmasi var bende daha once genetik testlerimz yapilmisti gerek olurmu ki tehlikeli degil mi ona gerek kalmadan baska bi yontemle bakilamazmikiSaol cnm, her gebelikte yapılmıyor Cnm. Bizim genetik hastalığımız olduğundan ve doğal hamilelik olduğu için ultrason bulgusu beklemeden önerildi. Ben kendimde istedim zaten soru işaretleri yaşamamak rahat geçirmek adına.
Pgt li hamilelere öneriyorlar pgt nin sağlaması olsun diye. Bu forumun başlarında yanlış hatırlamıyorsam Sezgin vardı pgt ikizdi yaptırdı beneklerinin biri normal biri taşıyıcı çıkmıştı.
Aklınızda soru işareti kalmasın diyorsanız yaptırabilirsiniz Cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?