- 12 Ocak 2015
- 1.495
- 658
- 123
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #37.161
Internettende bakin isterseniz canm 35 yas ustu bi sorunun varsa oyle yapiliyor herkese gerek gorurmuyor diyor benm gttigm merkez de ek ucretle doktoruna soylersen yapiliyordu AMA sizin gttignz yerlerde yapiliyorsa iyiymis ogrenmis oldumBenimkide traslanmis canim
Doktorum biz uzun suredir butraslamayi uyguluyoruz dedi
kurtajdan sonra konusmustum
traşlama nasıl bişey oluyor? bende kürtaj oldum ve 2.deneme için tedaviye başlıycaz canım rabbim hepimize şifa versin inşallah..Benimkide traslanmis canim
Doktorum biz uzun suredir butraslamayi uyguluyoruz dedi
kurtajdan sonra konusmustum
Canm öyle böyle geçecek sağlıkla kucağına alacaksın inşallah.İçini ferah tut,dua et..Ben henuz gitmedim randevum aksam 7 debakalim heyecanla bekliyorum. Her doktor kontrolu gununde delirecek gibi oluyorum.
Otuz iki yaşındayım canım,çok ısrar ederim ama yapan yerler var ama burası legal çalışıyor yasal değil dedi.İlki Allah korusun tutmazsa,ikinci denenir o da tutmazsa üçüncü de ancak iki embriyo olur diyor.Öyle konuşunca da dicek bişey bulamadım.Ama şansımı yine denicem.Bir de aklıma takılan sağlıklı olma ihtimali %95,risk %5 dedi.Acaba bu cgh yöntemi için mi yoksa fish yöntemi için mi geçerli.Omega balık yağı verdi,bugün kullanmaya başladım.
allah yardımcın olsun canım.Kızlar şuan hastanedeyim..birazdan giricem transfere:)maysa bizim iki sağlıklımız var canım ama tek transfer olucak..Allah ım hayırlısını nasip etsin..
Canim insallah saglicakla tutunur burda seviniriz sana ayy ne heycanli yaa :))) keske ikisi trasfer edilseydi canim hayirlisi bakalimm seni heycanla takip ediyorumKızlar şuan hastanedeyim..birazdan giricem transfere:)maysa bizim iki sağlıklımız var canım ama tek transfer olucak..Allah ım hayırlısını nasip etsin..
Canm hiç bişey kalmamış..Allah emeklerini araya vermesin.Bu defa olacak olacak..Ohhs ne demek tam anlayamadım ama ben?
Sevgili hiç tanışmadığım arkadaşlarım, kaderdaşlarım, kimseyle konuşmadığım sırlarımı paylaştığım Can'larım. Aylardır bu haberi verebilmek için ne sabırsızlıklar yaşadım bilemezsiniz. Bu sabah aldığım Mutlu haberle sizlere hamile olduğumu müjdelemek istiyorum.
Yaklaşık 22 haftalık hamileyim. 15 şubatta yapılan amniyosentizin sonucunu bekliyordum. Nihayet bu sabah hayırlı haberi aldık.
Allah izin verirse benim gibi taşıyıcı olan bir oğlum olacak.
Hepinize ettiği dualar ve can yoldaşlığı için teşekkür ediyorum. Hepimiz kucaklarımızı dolduracağız inşallah.
Allah hepinizin dualarını kabul etsin. Hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Amin.
Vallahi canım ben de bilmiyorum, yarın gidince tekrar konuşacaz olmaz diyorsa yapacak bişey kalmıyor.Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin.o legal illegal kısmı bana çok ilginç geldi üniversite hastanesinde yaptırdım her aşama kayıt altında normal bir tüp bebek merkezi de değildi ki. her doktora göre nasıl değişiyor inan aklım ermedi
Anladım canım,inşallah bidahaki tedaviden geçecekler yaşamaz bu durumu.canım ilk yumurta toplamamda bende ohss olmuştum çok yumurta toplandığı için olduğu söylendi ama vücut öyle bir su topluyo öyle bir ağrı yapıyor ki ben şimdiye kadar böyle bi acı çekmedim demiştim. ultrasona girdiğimde radyolog yumurtalıkların 3 kilo su toplamış demiştiatlatılıyor bi şekilde Rabbim daha büyük acı vermesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?