Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Benimkide traslanmis canim
Doktorum biz uzun suredir butraslamayi uyguluyoruz dedi
kurtajdan sonra konusmustum
Internettende bakin isterseniz canm 35 yas ustu bi sorunun varsa oyle yapiliyor herkese gerek gorurmuyor diyor benm gttigm merkez de ek ucretle doktoruna soylersen yapiliyordu AMA sizin gttignz yerlerde yapiliyorsa iyiymis ogrenmis oldum

Senin israr etmen normal sana yapilmazdi galiba
benim 4. Olumsuz denemem oldugu icin bide genetik sorun cikti bana sormadan yapmislar bile ekucret aldilarmi bilmiyorumne dedilerse verdikcunku

Bugün hally nin yumurta toplanacaktı..deepliner sende kontrole gidecektin..sizde haberler nasıl:)

o legal illegal kısmı bana çok ilginç geldi üniversite hastanesinde yaptırdım her aşama kayıt altında normal bir tüp bebek merkezi de değildi ki. her doktora göre nasıl değişiyor inan aklım ermedi

Kızlar şuan hastanedeyim..birazdan giricem transfere:)maysa bizim iki sağlıklımız var canım ama tek transfer olucak..Allah ım hayırlısını nasip etsin..
Canim insallah saglicakla tutunur burda seviniriz sana ayy ne heycanli yaa :))) keske ikisi trasfer edilseydi canim hayirlisi bakalimm seni heycanla takip ediyorum

Canm hiç bişey kalmamış..Allah emeklerini araya vermesin.Bu defa olacak olacak..Ohhs ne demek tam anlayamadım ama ben?

canım ilk yumurta toplamamda bende ohss olmuştum çok yumurta toplandığı için olduğu söylendi ama vücut öyle bir su topluyo öyle bir ağrı yapıyor ki ben şimdiye kadar böyle bi acı çekmedim demiştim. ultrasona girdiğimde radyolog yumurtalıkların 3 kilo su toplamış demişti atlatılıyor bi şekilde Rabbim daha büyük acı vermesin..

canım çok sevindim 22 hafta içinde iyi tutmuşsun valla.. Çok şükür senin adına çok sevindim sağlıkla kucağına aldığının haberini de yazarsın inşallah

o legal illegal kısmı bana çok ilginç geldi üniversite hastanesinde yaptırdım her aşama kayıt altında normal bir tüp bebek merkezi de değildi ki. her doktora göre nasıl değişiyor inan aklım ermedi
Vallahi canım ben de bilmiyorum, yarın gidince tekrar konuşacaz olmaz diyorsa yapacak bişey kalmıyor.Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin.

Anladım canım,inşallah bidahaki tedaviden geçecekler yaşamaz bu durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…