Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızzzzz şunlara bak hele ..bizleri geçtiler birde cesaretsizim nasıl yapcam fln filan viri viriiiihamile Kaldılar Büyüdü bile göbüşlerii..nasıl sakladınız kııı neden sakladınız:)))maşallah diyorum Ferda ve sana ..Allah hayırlı bir şekilde sağlıkla kavuştursun bebeğinizi inşallah canlarım..ama biliyormusun Yazını okurken çok kötü oldum ..tüylerim diken diken oldu ve çok sevindim canım yaa vallahi böyle bir sürpriz yapacağınızı beklemiyordum :)maşallah maşallah

L
Bana da taş geldi rabbim inşallah burdaki herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip ersin . Hamilelerin duası kabul olur derler hepinize çok dua ediyorum kendimle beraber

Masallah eastnbull sana yaa cok sevindimm ferdayda ayni haftalardasiniz ..valla sen boyle yazinca dogal deneyip sonra aminosentez yaptirip duruma gore hareket etmek istedim birden...masallah hic beellide etmediniz....bide kizlar PGT li bile olsa aminosentez istiyomus doktorlar kesin emin olmak icin okadar cileyi cek yinede aminosentez yaptir yoksa fikirlerim degisiyo galiba

Canim cok sevindim burdaki herkese umutsun en cok da bana hayirlisiyla kucagina al insallah inanmak lazim insallah bende cesaretimi toplayabilirim

Merhaba.bende 2012 de anatolia da pgt li tüp bebek yaptırdım.dünya tatlısı bir kızım var.artık bi kardeşi olsun istiyoruz.bizde kromozom anomaliliği olduğu için yine pgt li tüp bebek yaptırmamız gerekiyor.anatolia ile görüştük.fiyat çok fazla geldi bize.başkent hastanesini düşünüyorum.bu kulüpte en çok beğenilen yer orası gibi ankarada.başkent hastanesinde pgt li tüp bebek yaptıranların yorumlarını alabilirmiyim?

Allah cocugunu size bagislasin yani sen tecrübelisin masallahh insallah kizin gibi saglikli yine cocugun olur

Ma
Maşallah Allah yavrunuzu size bağışlasın canım.İnş sağlıklı bir kardeşi daha olur.Vallahi sevindim ya bir kişinin daha pgt de başarılı olmasına,sen bize umut olmak için gelmişsin..:))) Kaçıncı denemende oldu ve kaç embriyo konuldu canım?Ben Allah'ın izniyle yeni başlicam,o yüzden pek bilgim yok canm.

Çok teşekkürler.Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.ilk denememde oldu.8 yumurtadan 7 si pgt ye girmişti.1 tane sağlıklı çıkmıştı.o da tuttu çok şükür.şimdi de büyüdük ve abla olmak istiyoruz artık:)

evet ynede istiyorlar bnmde tam bu yuxmzden kafam karsk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…