- 6 Nisan 2015
- 924
- 893
- 103
- 36
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #37.181
Panikliii canim guzel haberlerle gel hadi bakalimmm simdiden hayirli olsun :)) cok sevindim ne guzel 2 tane saglikli varmisKızlar şuan hastanedeyim..birazdan giricem transfere:)maysa bizim iki sağlıklımız var canım ama tek transfer olucak..Allah ım hayırlısını nasip etsin..
Merhaba.bende 2012 de anatolia da pgt li tüp bebek yaptırdım.dünya tatlısı bir kızım var.artık bi kardeşi olsun istiyoruz.bizde kromozom anomaliliği olduğu için yine pgt li tüp bebek yaptırmamız gerekiyor.anatolia ile görüştük.fiyat çok fazla geldi bize.başkent hastanesini düşünüyorum.bu kulüpte en çok beğenilen yer orası gibi ankarada.başkent hastanesinde pgt li tüp bebek yaptıranların yorumlarını alabilirmiyim?
Ben henuz gitmedim randevum aksam 7 debakalim heyecanla bekliyorum. Her doktor kontrolu gununde delirecek gibi oluyorum.
Ayy evet insallah :) transferden sonra ilk dr kontrolum hayirlisiyla keseyi de gorelim insallah kalbi de olusmustur :) vakt gecmio bi turlu isyerinde sikildim da aksama stres var tabi ondan heralde vakit geciremedim bugunbugün kısmetse kese görüncek dimii:)
Ayy evet insallah :) transferden sonra ilk dr kontrolum hayirlisiyla keseyi de gorelim insallah kalbi de olusmustur :) vakt gecmio bi turlu isyerinde sikildim da aksama stres var tabi ondan heralde vakit geciremedim bugun
Ayyyy o zaman ben sok :))deepliner kııızz bide bakmıssin ikiz :)))
Hadi bizede yaz bakalım bekliyoruzAyyyy o zaman ben sok :))
Hadi bakalim canim simdiden gozun aydin . Benim merak ettigim bisi var dondurulmuslarin transferi icin ucret ne kadsr diyorlar?arkadaşlar herkesten heeeep güzel haberler bekliyorum, zaten dışarıda hep kötü olaylar var, bari bizim içimiz aydınlık olsun..
bende adet oldum bugün ve yarın hastaneyle görüşmeye gidiyorum, 2 tane dondurulmuşuma PGT için. yarın umutlu bir konuşma performansı bekliyorum doktorumdan.. inşallah bende yarın size aynı umutla yazabilirim..
canımcım, benim 6. gün dondurulmuşlar var, normal PGT ücreti embriyo başına 330 usd sanırım bunlar için de aynısı olur. dondurulmuş transferi paketi 2100 lira + PGT yani 4200 liraya falan gelecek bana.Hadi bakalim canim simdiden gozun aydin . Benim merak ettigim bisi var dondurulmuslarin transferi icin ucret ne kadsr diyorlar?
kesecikleeeeerr kesecikler, gelsin gelsin kesecikler.. hoopppiiii :)Ayyyy o zaman ben sok :))
Peki sadece transfer ucreti ne kadar bilio musuncanımcım, benim 6. gün dondurulmuşlar var, normal PGT ücreti embriyo başına 330 usd sanırım bunlar için de aynısı olur. dondurulmuş transferi paketi 2100 lira + PGT yani 4200 liraya falan gelecek bana.
hastanem Memorial Ataşehir
Transferini oldun mu canm?Deepcim bugün transfer ücreti 2.600 tl ödedik CNm
Canım insallh pozitifi gorursun rabbim hayır gostersin dualarimdasin :)Oldu Can'ım hayırlısıyla rabbim sonunu iyi eder inşallah..haftaya çarşamba testt günüm:)
yumurtalar toplandı canımBugün hally nin yumurta toplanacaktı..deepliner sende kontrole gidecektin..sizde haberler nasıl:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?