Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ben başkent üniversitesinde yaptırdım canım. merak ettiklerini sorabilirsin elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım

arkadaşlar herkesten heeeep güzel haberler bekliyorum, zaten dışarıda hep kötü olaylar var, bari bizim içimiz aydınlık olsun..

bende adet oldum bugün ve yarın hastaneyle görüşmeye gidiyorum, 2 tane dondurulmuşuma PGT için. yarın umutlu bir konuşma performansı bekliyorum doktorumdan.. inşallah bende yarın size aynı umutla yazabilirim..

Hadi bakalim canim simdiden gozun aydin . Benim merak ettigim bisi var dondurulmuslarin transferi icin ucret ne kadsr diyorlar?

Hadi bakalim canim simdiden gozun aydin . Benim merak ettigim bisi var dondurulmuslarin transferi icin ucret ne kadsr diyorlar?
canımcım, benim 6. gün dondurulmuşlar var, normal PGT ücreti embriyo başına 330 usd sanırım bunlar için de aynısı olur. dondurulmuş transferi paketi 2100 lira + PGT yani 4200 liraya falan gelecek bana.

hastanem Memorial Ataşehir

Peki sadece transfer ucreti ne kadar bilio musun

Bugün hally nin yumurta toplanacaktı..deepliner sende kontrole gidecektin..sizde haberler nasıl:)
yumurtalar toplandı canım hayat_gun uyuttular beni ilaç verildikten sonrası yok bende uyandığımda hemşire ağrı kesici yapıyordu normalde biar ay ara verip sonra transfer olacaktı nedendir bilmiyorum drum tedavimi verdi belkide 5.gün pgt sonucuna göre transfer yaparız haber bekleyin bizden dedi şimdi eve geldim ancak yazabidim hafif ağrım var gibi artık dua edip sağlıklı kaliteli embriyo oluşmasını bekleyecez inşallah sende biran önce başlarsın tedavine tedaviye bailayacak olanlara Rabbim yardım etsin maddi manevi her yönden başlamış olanlarada sağlıkla hayırlaevlatlarını kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…