Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Amin Cnm inşallah çok sağol, bendeki 2-13 resiprokal translokasyon Cnm.burada benimle aynı olan bir arkadaş vardı özellikle ona umut olması için yazıyorum . Hepimize kucağımıza alacağımız yavrular nasip olur inşallah.
D dilbil

Kızlar benim tedavim biraz gecikecek.Bugün hastaneye gittik,rahim filmi falan temiz.Eşim ve benden kan alındı,genetik inceleme tekrar yapılacak.3-4 hafta sürermiş sonucun gelmesi.Sonuç gelince de Allah'ın izniyle tedaviye başlayacağız.Yani muhtemelen bu adetim değil,sonrakiyle başlicaz tedaviye,o da Mayıs ayını bulur.

Canim niye tekrar genetik trset yapiliyoki onceden yaptirmamismiydin

Evet bence de umut olmalı..Çok güzel,eminim herkes hayîrlısıyla bu gúzelligı tadacak..@eastanbul

Canim niye tekrar genetik trset yapiliyoki onceden yaptirmamismiydin
Canım ben de pek bişey anlamadım.Dr önce intergen mi ne oraya bu sonucu mail atayım,bu çalışmayı yapmak için uygunsa ilk adetle başlarız.Dışarda bekleyin cvp gelince sesleniriz dedi.Sonra çağırdılar tekrar genetikçi benim,eşimin kan örneğini istemiş.Kaybettiğimiz bebeğin kan numunesi de büyük ihtimal orda varmış.Kabul ettik artık kafamız bulansa da.Eşim de çıkınca yapmıştık zaten diye söylendi,ben de iyiki de yapmıştık,yoksa elimizde test yapmak için bir bulgu olmicaktı diyerek güya sakinleştirmeye çalışıyorum.

Kızlar gerçekten merak ettim,daha önce yapılıp sonuçlanmış bir testi neden tekrar isterler ki?Hemşire açıklarken bir gerekçe söylemiştir başta ama ben o anki heyecandan anlamamış olabilirim.

Kızlar gerçekten merak ettim,daha önce yapılıp sonuçlanmış bir testi neden tekrar isterler ki?Hemşire açıklarken bir gerekçe söylemiştir başta ama ben o anki heyecandan anlamamış olabilirim.
Genetik karyotip bakılmış mıydı sana ve eşine?

Çankuşlar bugün normalde dondurulmuşlarım için yola çıkacaktım ki, son dakka yeni bir tüp bebek döneminde buldum kendimi.. Perşembe günü ilk iğne ve kontrolümle yola çıkıyorum.. Allahım beni bu defa güldürecek inanıyorum.. İkinci tüp, ilk pgt denememiz olacak bakalım.. Dualarınızı istiyorum..

Genetik karyotip bakılmış mıydı sana ve eşine?
Genetik testimiz yapıldı ama karyotip değil galiba.Ben de pek anlamıyorum bu işlemlerden canm yeni yeni öğreniyorum.Galiba sonra sıkıntı olmasın diye bu genetik rahatsızlık üstünde tekrar çalışılacak.

A
Allah yardımcın olsun,inş herşey istediğin gibi olur.

Hayat bizimde belliydi 13 ile 4arasında Parça Değişimi var eşimde..yalnız kaç kez tahlil tekrarlamışlar artık ne bakılıyorsa 4 ü tarayamadık dediler iki kez kan gönderdik labaratuvara ..yinede çıkmamış..İstanbul'a gelin yerimize dediler taze kan çalışıcaz dediler ..oraya gittik bizde ..ve ona göre belli oldu canım ..ne baktıklarını bilmediğimiz için seninde Ayrıntılı incelenecektir..

Sagol canim benim en buyuk umudum sensin kendimi hazir hissettiginde deneyecegim senin icin cok mutluyum

Hmm anladım canım.Eşim de aramış genetikçiyi %99 rapor doğru sonuç verir falan demiş.İnş gitmemize gerek kalmaz ya.Sonunda başarıyı yakalayalım inşallah..

canım bir ay geç olsun da güç olmasın bizimde gentik testten sonra onların çalışma yapması için bir ay gecikmişti bak günler geçiyor önemli olan güzel geçmesi hem sende yediklerine içtiklerine dikkat edersin vitaminlerini alırsın güzelce tertemiz bir bedenle hazırlarsın kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…