Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Masal neden dondurulmuşlara chg yaptırmıyor sunuz tekrar tedavi olmadan
Benim dondurulmuşlar 6. Gün embriyosu, onları önce çözdürüp hücre alıp tekrar dondurmaları gerekiyormuş. Çünkü 7 güne gidemiyormuş bebekler. Zaten iki tane var bu kadar çöz dondur işine dayanamazlar ki onlar uyusun bakalım biraz daha.. En son çare olacaklar..

Ya böyleymiş işte 3. Gün dondurulmuşlara pgt rahatlıkla yapılabiliyormuş.. Bu da son bilgilere

Burada nede çok şey ögreniyoruz bebisler donmus bekliyo sagliklilar aliniyo ama en acisida saglikli olmayanlarin imha edilmesi bi anne olarak insanin içi acıyo

Aynen canım haklısın,ben de diyorum geç olsun sonucu güzel olsun inş.Bilmiyorum ama bugün şu saatlerde farklı bir heyecan oluştu içimde,en azından sağlam adımlarla ilerliyoruz diyorum.Senin transferin nezaman belli değil dimi?

Drum biraz önce aradı 5.gün pgt yapılacak ve dondurulacak önümüzdeki ay sağlıklı bulunur inşallah transfer olacak dedi bu kosusturmacada tarih benim için ayrı bi önemli 16 Mart2011 ikinci bebegimin doğum gunuydu hatta bu saatlerde doğum yapmıştım yavrum melek oldu gitti Allahım sen kimseyi evladiyla sinama bizlere bu acıyı tekrar Yaşatma aminnnn

Amin canım amin..Ben de bugünlerde az sıkıntı yaşamamıştım..İnşallah bundan sonra herşey gönlünce olur.

amin canım aminnn..rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten zor...yaşayan bilir rabbim sana sabır versin inşallah bundan sonra herşey gönlünce olur ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın yavrunu sıkı sıkı sarılırsın...

Rabbim bunu unutturacak acı vermesin sana inşallah (amin).
Sabır insanoğlunun en önemli erdemiymiş. elimizde başka neyimiz var ki zaten :) az kaldı inanıyoum ben..

evet evet benim de 3. günlük embriyolarıma pgt yapıldı. iki gün sürdü makinadan çıkması. inşallah bir an önce herkesin tedavisi olumlu sonuçlanır.

aynen canımcım, bazen hayır görünende şer, şer görünende hayır vardır biz bilemeyiz. Çok karşıma geldi benim. Rabbimize sığınmaktan başka elimizden bir şey gelmiyor. Ama bende inanıyorum güzel şeylr olacak peşpeşe bu sayfada

evet evet benim de 3. günlük embriyolarıma pgt yapıldı. iki gün sürdü makinadan çıkması. inşallah bir an önce herkesin tedavisi olumlu sonuçlanır.

inşallah şimdiki toplamada daha fazla yumurta ve embriyo elde edilir de PGT den olumlu sonuç alabilirim.. sorma normal tüp bebekten çok faklı bir stresimiz var bizim.. bu PGT olayını bilseydim ilk tüp denememde de yaptırırdım kesinlikle. ama bilmiyordum..

inşallah canım inşallah. gerçekten sadece tüp bebek yaptıranların stresinin çarp ikiyle biimki öyle bişi. sağlam embriyo vr mı yok mu belli değil. o makinadan sağlam çıkacak var mı beklemek en kötü dönemdi benim için. nasıl bir korku oluyor. allah ol derse oluyor . inşallah hepimiz kavuşuruz sağlıklı bebeklerimize.. biraz daha garanti oluyor sanırım pgt yapınca. en azından sağlık testinden geçiyor diyebiliriz

canım senin pgt yapılırken sorunlu kromozomların dışında kromozom 21( down sendromu için) ona da bakıldı mı ? benim şu an gitttiğim perinatolog bakılamadığını iddia etti. laboratuarsa tam tersi bakıldığını. seninki daha taze ya belki bilgin vardır diye bir sorayım dedim

canım hiç bilmiyorum acaba raporda yazar mı? ekstra bir açıklama yapmadılar bu şekilde.

yok canım rapora da baktım yazmıyor sadece 4 ve 11 . kromozomlara bakılmış.ayyy allah korusun yaaa. keşke herşeye baksalar tabi.

Canim Allh korusun bi sorunmu var yoksa

Canim Allh korusun bi sorunmu var yoksa

canım sorun yok inşallah da ikiz olduğu için ikili test yapılamadı doktor da amerikadaki testi istedi zaten pgt süreci falan iyice açıldık yaptırmadım. laboratuarda biz baktık %6 yanılma payı dışında risk yok bakıldı diyor. bilemedim tabi.. Rabbim hayırlısını versin hakkımızda

Canim bak raporda 21 yaziyo zaten 21 kromozom down oluyo icin rahat olsun bakilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…