Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bak bisey daha ogrendim bizde sadece belli bi gene bakilacak zaten ama bunun disinda en cok raslanan hastaliklar 21.18.16 bunlarada bakilmasini isterim insallah

Drum biraz önce aradı 5.gün pgt yapılacak ve dondurulacak önümüzdeki ay sağlıklı bulunur inşallah transfer olacak dedi bu kosusturmacada tarih benim için ayrı bi önemli 16 Mart2011 ikinci bebegimin doğum gunuydu hatta bu saatlerde doğum yapmıştım yavrum melek oldu gitti Allahım sen kimseyi evladiyla sinama bizlere bu acıyı tekrar Yaşatma aminnnn

Bende 5 martta doğum yapmıştım Cnm. Bu seferde aynı olacak diye öyle korktum ki. Ama her zaman gece olmaz elbet güneş doğar. Hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alacağız inşallah.

aynen canımcım, bazen hayır görünende şer, şer görünende hayır vardır biz bilemeyiz. Çok karşıma geldi benim. Rabbimize sığınmaktan başka elimizden bir şey gelmiyor. Ama bende inanıyorum güzel şeylr olacak peşpeşe bu sayfada
Ben de gerçekten buna inanıyorum..Bizden öncekiler masal kahramanlarıydı ve çocuklarıyla meşguller şimdi,bizler de masalın geri kalanındaki kahramanlar olarak burada güzel bir iz bırakacağız..:anneadayı::anneadayı::KK46::KK46::KK46::KK200::KK200:

Bak bisey daha ogrendim bizde sadece belli bi gene bakilacak zaten ama bunun disinda en cok raslanan hastaliklar 21.18.16 bunlarada bakilmasini isterim insallah
21 down sendromu için,18 ve 16 ne için oluyor canm?Bir de drumuza belirtsek bunlara da ayrıca bakılır mı?

olduğunu biliyorlar.

1.kromozom

Alzheimer, ağır işitme

2.kromozom

Belleğin oluşumuyla ilgili bilgiler

3.kromozom

Akciğer kanseri

4.kromozom

Çeşitli kalıtımsal hastalıklar

5.kromozom

Akne, saç dökülmesi

6.kromozom

Diyabet, epilepsi

7.kromozom

Kronik akciğer iltihabı, şişmanlık

8.kromozom

Erken yaşlanma

9.kromozom

Deri kanseri

10.kromozom

Bilinmiyor

11.kromozom

Diyabet

12.kromozom

Metabolizma hastalıkları

13.kromozom

Göğüs kanseri, retina kanseri

14.kromozom

Alzheimer

15.kromozom

Doğuştan beyin özrü

16.kromozom

Crohn hastalığı

17.kromozom

Göğüs kanseri

18.kromozom

Pankreas kanseri

19.kromozom

Bilinmiyor

20.kromozom

Bilinmiyor

21.kromozom

Down sendromu, Alzheimer,

Parkinson, lösemi, depresyonlar

22.kromozom

Yeni keşfedildi, kemik iliğinin

olumuşumu düzenliyor

23.kromozom (Y)

Erkeklik cinsiyetini belirliyor, cinsel

organların gelişimini düzenliyor

24.kromozom (X)

İki adet X kromozomu taşıyan

bebek, kız oluyor.

Bu kromozomdaki

dejenerasyon kas erimesi,

cücelik ve gece

körlüğüne yol açıyor.

Benim genetikçi 13-14-18 ve 21 çalışıcam dedi.. Zaten bizde sorunlu olan 13-14 hatta bana kendi gen Haritamda da işaretlemiş. Kısmette ne varsa yaşayıp göreceğiz...

Ben de gerçekten buna inanıyorum..Bizden öncekiler masal kahramanlarıydı ve çocuklarıyla meşguller şimdi,bizler de masalın geri kalanındaki kahramanlar olarak burada güzel bir iz bırakacağız..:anneadayı::anneadayı::KK46::KK46::KK46::KK200::KK200:
Ne kadar güzel özetlemişsin.. Çok hoşuma gitti :))

Kızlar niye kötü şeyler düşünüp içimizi karartıyorsunuz yav:)şuan bütün merkezlerde genelde chg uygulanmıyor mu..ee chg bütün kromozomlar taranıyor..içimizi ferah tuttalım..yoksa niye bu yönteme başvurduk değil mi..

Back
X