- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #37.261
Bak bisey daha ogrendim bizde sadece belli bi gene bakilacak zaten ama bunun disinda en cok raslanan hastaliklar 21.18.16 bunlarada bakilmasini isterim insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy ben hiç bilmiyordum acaba bakılmış mıdır yaa?
Canim senin gittigin merkez bence guzel yermiş..sence ankara genart mi yoksa başkent mi ??yani bende bilmiyordum gittiğim genetik laboratuarı en sık rastlananlara da bakıcaz demişti doktor öyle konuşunca da raporları oturdum tekrar inceledim.
Drum biraz önce aradı 5.gün pgt yapılacak ve dondurulacak önümüzdeki ay sağlıklı bulunur inşallah transfer olacak dedi bu kosusturmacada tarih benim için ayrı bi önemli 16 Mart2011 ikinci bebegimin doğum gunuydu hatta bu saatlerde doğum yapmıştım yavrum melek oldu gitti Allahım sen kimseyi evladiyla sinama bizlere bu acıyı tekrar Yaşatma aminnnn
Ben de gerçekten buna inanıyorum..Bizden öncekiler masal kahramanlarıydı ve çocuklarıyla meşguller şimdi,bizler de masalın geri kalanındaki kahramanlar olarak burada güzel bir iz bırakacağız..aynen canımcım, bazen hayır görünende şer, şer görünende hayır vardır biz bilemeyiz. Çok karşıma geldi benim. Rabbimize sığınmaktan başka elimizden bir şey gelmiyor. Ama bende inanıyorum güzel şeylr olacak peşpeşe bu sayfada
21 down sendromu için,18 ve 16 ne için oluyor canm?Bir de drumuza belirtsek bunlara da ayrıca bakılır mı?Bak bisey daha ogrendim bizde sadece belli bi gene bakilacak zaten ama bunun disinda en cok raslanan hastaliklar 21.18.16 bunlarada bakilmasini isterim insallah
Bence pgt değil cgh yapilmali
Ne kadar güzel özetlemişsin.. Çok hoşuma gitti :))Ben de gerçekten buna inanıyorum..Bizden öncekiler masal kahramanlarıydı ve çocuklarıyla meşguller şimdi,bizler de masalın geri kalanındaki kahramanlar olarak burada güzel bir iz bırakacağız..![]()
Saol canım,öyle inanıyorum.Sadece biraz zaman gerekiyor..Ne kadar güzel özetlemişsin.. Çok hoşuma gitti :))