- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #37.401
ayyy ağzından bal damlıyor canım ya inşallah. senin de inşallah güzel geçer ayrıntılıKorkma Cnm ya, benim bütün tanıdıklarımda kalpte parlama görüldü hepsi geçti, sağlıklı doğdular. Hatta Kocamanlar :) sıkma canını hiç.
canım dualarım seninle. inşallah herşey güzel olacak. sor bakalım doktora şeker hastalığını. olmaz bişey. şimdi sen bebeği düşün iyi şeyler düşün. bir türlü doğuma kadar rahatlamak yok tabi. haklısınız kızlar. doktordan sonra yaz buraya mutlakaKızlar bu arada yazamadım yılbaşı gecesinden sonra bizim biraz hayatımız değişti. Eşim birden aşırı su tüketimi, sık idrara çıkma ve kilo kaybıyla Dr a gitti. 2 ay filan Dr Dr gezdik. En son mideden sanırım enfeksiyon kaptı ve hastanelik oldu. 1 hafta hastanede yattık. 2 hafta önce sonuçları aldık ve Tip 1 diyabet hastası çıktı. Bildiğin 2 ayda bütün yaşamımız değişti. Tabi bu arada çok şükür bebeğimizin sağlıklı olduğu haberini aldık iyi geldi onca şeyin üzerine ama şimdide Bebek şeker hastası olur mu korkusu sardı. Bugün Dr a soracağım. Hem onun korkusu var hemde kromozomları temiz şükürler olsun ama ya başka bir hastalık çıkarsa diye korkum var.
Bize rahatlamak yok sanırım dualarınızı bekliyorum kızlar. Buradaki dua gücüne çok inanıyorum.
canım ben transferin 8. günü kan tahlili yaptırmaya başladım 3 kere yaptırdım. 18 şubatta transfer oldum 14 martta kese için gittim ilk kontrole. kese ve kalp oluşmuş gördük ama sesini duymadık. açmadı doktor. şimdi de ayın 29 unda gidicez kalp için inşallahEvet ya vakit geçmiyor uzadı sanki günler..deep sen gebelik testinden kaç gün sonra kese için gitmiştin şimdi kaç gün geçti kalp atımı için gideceksin dimi.. Yarından sonra benim de test günüm.. Evdende pek çıkmıyorum inan çatladım vakit geçmedi bir türlü..
canım benim jel iki günde bir biraz pütür pütür geliyor. içerde kuruyor sanırım yeterince yürümediğim için oluyor muhtemelen. jelin emilimi iyi oluyor yürüdükçe. ama hergün aynı şey olmuyor tabi. evin içinde dört dönüyorum sabah işe gitmeden :) jeli olabildiğince derine itmek gerekiyor. bi bitse bu jel en nefret ettiğim şey o.Deep ve jel kullanan arkadaşlar jeli yaptıktan sonra sizde de geri geliyor mu ..benim önceki tedavimde hep geri geliyordu ya da yapmasını beceremiyormuşum dedim şimdi.. Jeli açtımmı pötrleyip çıkıyordu.. Burdaki Zeynep arkadaş demişti Sağolsun şimdi hep yaparken kulağını çınlatıyom.. İğneyle del jeli diye .. Şimdi öyle yapıyorum çok şükür önceki gibi telef olmuyor..Allah ol dedikten sonra o zamanda olurdu ama hep jel telef mi oldu ki o zaman da olmadı diyom.. Şimdi iki gündür de peçeteye geliyor jel ..rengide koyu krem gibi neden acaba ..sizde de geliyormu geri..birde dün biraz kasığım ağrıdı.. Başka bi belirti yok bende ..
ooohhh gözün aydın canım çok şükürr :)Kızlar ben geldim. Şükürler olsun iyi haberlerle. Ayrıntılı ultrasonda 2 saat kaldık. Tüm organları tek tek incelendi. Kalpte 2 yerde ufak parlama dışında birşey yok. Onuda kafana takma amniyosentezin zaten temiz bir kaç haftaya geçer dedi dr.
Derin nefes aldık diyebilirim eşimle birlikte.
Dua eden merak eden desteğini esirgemeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum kızlar. İyi ki varsınız. Hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah. Amin.
amin canım. bayag uzun sürmüş seninki benimki 20 dk. falan sürmüştü.Kızlar ben geldim. Şükürler olsun iyi haberlerle. Ayrıntılı ultrasonda 2 saat kaldık. Tüm organları tek tek incelendi. Kalpte 2 yerde ufak parlama dışında birşey yok. Onuda kafana takma amniyosentezin zaten temiz bir kaç haftaya geçer dedi dr.
Dua eden merak eden desteğini esirgemeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum kızlar. İyi ki varsınız. Hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah. Amin.
Senmi cinlatiyordun kisssss kulagimi:)Deep ve jel kullanan arkadaşlar jeli yaptıktan sonra sizde de geri geliyor mu ..benim önceki tedavimde hep geri geliyordu ya da yapmasını beceremiyormuşum dedim şimdi.. Jeli açtımmı pötrleyip çıkıyordu.. Burdaki Zeynep arkadaş demişti Sağolsun şimdi hep yaparken kulağını çınlatıyom.. İğneyle del jeli diye .. Şimdi öyle yapıyorum çok şükür önceki gibi telef olmuyor..Allah ol dedikten sonra o zamanda olurdu ama hep jel telef mi oldu ki o zaman da olmadı diyom.. Şimdi iki gündür de peçeteye geliyor jel ..rengide koyu krem gibi neden acaba ..sizde de geliyormu geri..birde dün biraz kasığım ağrıdı.. Başka bi belirti yok bende ..
Gozun aydin canim rabbim korktuguna ugratmasinKızlar ben geldim. Şükürler olsun iyi haberlerle. Ayrıntılı ultrasonda 2 saat kaldık. Tüm organları tek tek incelendi. Kalpte 2 yerde ufak parlama dışında birşey yok. Onuda kafana takma amniyosentezin zaten temiz bir kaç haftaya geçer dedi dr.
inşallah canım yaeastnbull gozunuz aydin canimm bak ferdaya umut olarak geldin ferdacim demmekki senin bebegininkide gececek
amin canım. bayag uzun sürmüş seninki benimki 20 dk. falan sürmüştü.
Gozun aydin canim rabbim korktuguna ugratmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?