- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #37.381
Diğerleri neden tutmamış cnm?Dr bişey dedi mi?Diğerleri de pgtli miydi?Canım inşallah bu defa önce karnında sonra kucağında olur sağlıklı evlatların.Dua edelim bol bol.Allah yeterki istesin olmayacak bir şey yok.4.tedavi olunca hep bi korku oluo canım ya.inş hayırla başlar hayırlı olumlu sonuç alırsınn
Bizim ilk tüp denememizde bilmiyorduk genetik sorun olduğunu Can'ım. Normal tüpte embriyo ne kadar büyürse tutunması o kadar iyi oluyor diye bekletildi.Peki masal bu senin dondurulmuşlar 6.gün embriyosu ve test te yapilamiyo ne olucak o zaman bu yumurtalar direk transferden başka yol yok.oluşan yumurta lara madem test yapılabilmesi için 6.gün olmuyorsa neden o güne kadar buyutuyorlar .....
İlkinde 9 yumurta topladı kalitesi iyi değildi transfer olmadı 2.de 9 yumurta toplandı pgt yapıldı ama tutmadı dr değiştirdim bu drum tutmaması normal kalitesiz embriyoymuş dedi.3.de 6 yumurta topladı 1 tane iyi kalitede donduruldu transfer yapılmadı inş şimdi 4.ye başlıcaz canım ama hep kafamızda sorular nie az yumurta oluo nie 1 tane kalıo.bu sefer cgh yapılcak bakalım canım.Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın duaların içinde teşekkür ederim. (Aminnnnnnnn) :)Diğerleri neden tutmamış cnm?Dr bişey dedi mi?Diğerleri de pgtli miydi?Canım inşallah bu defa önce karnında sonra kucağında olur sağlıklı evlatların.Dua edelim bol bol.Allah yeterki istesin olmayacak bir şey yok.
İlkinde 9 yumurta topladı kalitesi iyi değildi transfer olmadı 2.de 9 yumurta toplandı pgt yapıldı ama tutmadı dr değiştirdim bu drum tutmaması normal kalitesiz embriyoymuş dedi.3.de 6 yumurta topladı 1 tane iyi kalitede donduruldu transfer yapılmadı inş şimdi 4.ye başlıcaz canım ama hep kafamızda sorular nie az yumurta oluo nie 1 tane kalıo.bu sefer cgh yapılcak bakalım canım.Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın duaların içinde teşekkür ederim. (Aminnnnnnnn) :)
Bence de cgh en iyisi.Bu defa herşey istediğin gibi olsun inş..İlkinde 9 yumurta topladı kalitesi iyi değildi transfer olmadı 2.de 9 yumurta toplandı pgt yapıldı ama tutmadı dr değiştirdim bu drum tutmaması normal kalitesiz embriyoymuş dedi.3.de 6 yumurta topladı 1 tane iyi kalitede donduruldu transfer yapılmadı inş şimdi 4.ye başlıcaz canım ama hep kafamızda sorular nie az yumurta oluo nie 1 tane kalıo.bu sefer cgh yapılcak bakalım canım.Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın duaların içinde teşekkür ederim. (Aminnnnnnnn) :)
Anladim canım.inşallah dileğin gerçekleşir duaların kabul olur.Bizim ilk tüp denememizde bilmiyorduk genetik sorun olduğunu Can'ım. Normal tüpte embriyo ne kadar büyürse tutunması o kadar iyi oluyor diye bekletildi.
Şimdikilerden 3. Gün hücre alıp 4. Gün transfer yapılacakmış sanırım. Öyle dedi genetikçi
Dondurulmuşları son çare deniycem. Direk transfer olacak onlardainsallah o noktaya gelmeden ikinci kuzumu alırım kucağıma
Eşime keçiboynuzu kürü kendimede çörek otu tarçın bal yapmıştım ama bana bi etkisi olmadı canım başkada bişi yapmadım.Amin Cnm, dualarımız buradaki herkes için. İnşallah Allah'ın izniyle herkes hayırlısıyla sağlıklı yavrularını kucağına alacak. Amin.
Doğal kürler denedin mi hiç canım?
Amin inş canım saol.pgtde olmadı bakalım cgh olur inşBence de cgh en iyisi.Bu defa herşey istediğin gibi olsun inş..
Eşime keçiboynuzu kürü kendimede çörek otu tarçın bal yapmıştım ama bana bi etkisi olmadı canım başkada bişi yapmadım.
haftasonu herkesler gezmeledeydi sanırım :)Kızlar nasılsiniz kimse yazmiyo
rahat ol canım zaten perinatolağa muayene oldun hep birşey olsa önceden görülürdü. kaçta gideceksin.Benimde bugün ayrıntılı ultrasonum var, inanılmaz gerginim ve korkuyorum ya. Amniyo temiz çıksın rahatlayacağım diyordum ama öyle olmuyormuş
rahat ol canım zaten perinatolağa muayene oldun hep birşey olsa önceden görülürdü. kaçta gideceksin.
yok canım. bende aynen devam. artık sadece kendi kadın doğum doktoruma devam ediyorum. yarın gidicem. şu kalpteki parlamalara takılıyorum işte inşallah düzelir. ayrıntılı ultrasondan sonra yaz .Evet Cnm aynı perinatoloğa gideceğim yine 13:00 de. 2 saat var. Off off. Kucağımıza alana kadar rahat yok sanırımsen neler yaptın? Var mı bir gelişme?
yok canım. bende aynen devam. artık sadece kendi kadın doğum doktoruma devam ediyorum. yarın gidicem. şu kalpteki parlamalara takılıyorum işte inşallah düzelir. ayrıntılı ultrasondan sonra yaz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?