Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bu ne ya ben böyle ilaçlar iğneler kullansam ölürüm herhalde

Bu kalçadan vurulan düşük önleyici iğneler ağrı yapmıyor mu ya, bana bir kere amniyosentezdrn sonra vurulmuştu 3 gün bacağımın üzerine basamadım.
Siz hergün Nasıl dayanıyorsunuz?

Ben Protestan fitil günde 6 tane, estrofem, coraspirin ve folik asit kullanmıştım. Maalesef ilaç manyağına çeviriyorlar bizi

Hepsi dogal canim

Maaşallah Cnm ya doğal 3üz hiç duymamıştım.
Senin kesin kararın tüp pgt galiba. Bende destekliyorum seni. Çok uğraşmazsın bence.
Cesaretle başlarsan devamı gelir.

Peki çocuğundaki hastalık Nasıl bir hastalık? Tedavisi yok dediğin için merak ettim. Kromozomsal değil anladığım kadarıyla.

Simdilik lekeleri var.evet bende pgt yapicam ya en iyisi gibi geliyo Allah rast getirsin

İstanbul Osmanbeyde Agop Bey diye bir Dr dan bahsediyorlar. Bu tarz hastalıkların uzmanıymış. Görüştünüz mü hiç?
Zaten gen hastaligi tedavisi yok gereken herseyide bilihorum gorusmeme gerek yok rabbim digr cocuklarimi saglikla versin insallah

Bu kalçadan vurulan düşük önleyici iğneler ağrı yapmıyor mu ya, bana bir kere amniyosentezdrn sonra vurulmuştu 3 gün bacağımın üzerine basamadım.
Siz hergün Nasıl dayanıyorsunuz?
Bana cok agri yapmiyor ilk baslarda bikac gun agri yapti sonra vucut alisti heralde ama herkese gore degisiyormus sanirm. Benim vucut igneye karsi dayanikli. Bebekligimde de 2 yil boyunca hergun igne olmusum :)

Peki masal bu senin dondurulmuşlar 6.gün embriyosu ve test te yapilamiyo ne olucak o zaman bu yumurtalar direk transferden başka yol yok.oluşan yumurta lara madem test yapılabilmesi için 6.gün olmuyorsa neden o güne kadar buyutuyorlar .....

Evet canm stres ister istemez oluyor ama sonucunda gelecek bebişi düşününce keyifli hale geliyor.Ben de biran önce başlayalım istiyorum.İnş boşa gitmez,bebişlerimiz bizimle olur.
4.tedavi olunca hep bi korku oluo canım ya.inş hayırla başlar hayırlı olumlu sonuç alırsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…