- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #37.361
ben şimdi her gün 1 progestan iğne kalçadan, 1 clexan göbekten , 1 crinone jel , 1 folbiol,6 estrofem,1 coraspin , 1 elevit (vitamin).. kullanıyorum. senin o kullanacağın iğne neymiş acaba canım. ben bunlara inşallah hamilelik devam ederse 3 aylık oluncaya kadar devam edecekmişim. sonrasında azalacak sanırım
Yok edilmedi hiç patolojiden temiz cikti bi dusugum üçüzdüDüşüklerinin sebebi neymiş tespit edilebildi mi?
Yok edilmedi hiç patolojiden temiz cikti bi dusugum üçüzdü
Hepsi dogal canimNeeee 3 üzmü? Tüm hamileliklerin Tüp bebek miydi?
Hepsi dogal canim
maşallah üçüz var bide... Walla bravo ama keşke biri bari senle kalabilseymişHepsi dogal canim
Simdilik lekeleri var.evet bende pgt yapicam ya en iyisi gibi geliyo Allah rast getirsinMaaşallah Cnm ya doğal 3üz hiç duymamıştım.
Senin kesin kararın tüp pgt galiba. Bende destekliyorum seni. Çok uğraşmazsın bence.
Cesaretle başlarsan devamı gelir.
Peki çocuğundaki hastalık Nasıl bir hastalık? Tedavisi yok dediğin için merak ettim. Kromozomsal değil anladığım kadarıyla.
Simdilik lekeleri var.evet bende pgt yapicam ya en iyisi gibi geliyo Allah rast getirsin
Cilt hastaligiNasıl yani? Cilt hastalığı mı? Alerjik gibi birşey mi?
Cilt hastaligi
Zaten gen hastaligi tedavisi yok gereken herseyide bilihorum gorusmeme gerek yok rabbim digr cocuklarimi saglikla versin insallahİstanbul Osmanbeyde Agop Bey diye bir Dr dan bahsediyorlar. Bu tarz hastalıkların uzmanıymış. Görüştünüz mü hiç?
Canım 1 tane dondurulmuş embriyo beklio bakalım inş adet olunca bi daha başlıcaz tedaviye ama bi olamadım
Allah kolaylık versin canım,bu yolda harcadığımız emeklerimiz boşa gitmesin inşallah.İyi senin de az kalmış Allah rast getirsin cnm..Canım 1 tane dondurulmuş embriyo beklio bakalım inş adet olunca bi daha başlıcaz tedaviye ama bi olamadım
Bana cok agri yapmiyor ilk baslarda bikac gun agri yapti sonra vucut alisti heralde ama herkese gore degisiyormus sanirm. Benim vucut igneye karsi dayanikli. Bebekligimde de 2 yil boyunca hergun igne olmusum :)Bu kalçadan vurulan düşük önleyici iğneler ağrı yapmıyor mu ya, bana bir kere amniyosentezdrn sonra vurulmuştu 3 gün bacağımın üzerine basamadım.
Siz hergün Nasıl dayanıyorsunuz?
Aminnn inş canım az kaldı ama işte stresli oluo yaAllah kolaylık versin canım,bu yolda harcadığımız emeklerimiz boşa gitmesin inşallah.İyi senin de az kalmış Allah rast getirsin cnm..
Evet canm stres ister istemez oluyor ama sonucunda gelecek bebişi düşününce keyifli hale geliyor.Ben de biran önce başlayalım istiyorum.İnş boşa gitmez,bebişlerimiz bizimle olur.Aminnn inş canım az kaldı ama işte stresli oluo ya
Peki masal bu senin dondurulmuşlar 6.gün embriyosu ve test te yapilamiyo ne olucak o zaman bu yumurtalar direk transferden başka yol yok.oluşan yumurta lara madem test yapılabilmesi için 6.gün olmuyorsa neden o güne kadar buyutuyorlar .....ben aslında dondurulmuşlar için yola çıktım bu ay ama şöyle oldu, benimkiler 6. gün embriyosu, 6. günleri dolarsa tutunma yetilerini kaybediyorlarmış. onları çözüp hücre alıp tekrar dondurmaları gerekiyormuş. bu dondur-çözdür işleminde ölebiliyor da embriyolar. 7. gün transfer edilirlerse de dış zar kayboluyormuş..
sonra maaliyet olarak da 2 tane embriyonun bu işlemi + transsferi toplamda 5,500 lirayı buluyordu. genetikçimde rakam bu kadar yüksekken gel taze ve daha çok embriyodan çalışalım dedi, kaç tane bebek oluşursada toplamda aynı paradan pgtsini yapıcam dedi.. ister 2 ister 8 olsun deyince mantıklı geldi. böyle yani
4.tedavi olunca hep bi korku oluo canım ya.inş hayırla başlar hayırlı olumlu sonuç alırsınnEvet canm stres ister istemez oluyor ama sonucunda gelecek bebişi düşününce keyifli hale geliyor.Ben de biran önce başlayalım istiyorum.İnş boşa gitmez,bebişlerimiz bizimle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?