Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar duramadım erken belli olan hassas idrar testi aldım..ama ikinci çizgi belli belirsiz bişey çıktı..idrar tam sonuç değil ama insanın umudu kırılıyor yinede.. Bugün Çarşamba olaydı iyiydi :KK43:bakalım yarın ne çıkacak
Canm ümitlenme yine de ama hamiş olmasan o çizgi belirsizde olsa görünmez.Tecrübeyle sabittir.:))

panikli panikli ne yaptın canım?İdrar testinde silik çıktıysa kan tahlilinde net sonuç verir.Hadi senden müjdeli haber bekliyoruz.. :)

benimde canım sıkıldı, 2 tane yumurtam çok fazla büyümüş alakasız şekilde, cetrotite başladık, eğer buna rağmen çatlarsa, yada gerideki diğer yumurtalar gerekli büyüklüğe gelmezlerse toplama yapılmayacak.

geçen defa böyle bir durum yaşamamıştım.

umarım panikliden güzel haber alırız..

benimde canım sıkıldı, 2 tane yumurtam çok fazla büyümüş alakasız şekilde, cetrotite başladık, eğer buna rağmen çatlarsa, yada gerideki diğer yumurtalar gerekli büyüklüğe gelmezlerse toplama yapılmayacak.

geçen defa böyle bir durum yaşamamıştım.

umarım panikliden güzel haber alırız..
peki madem şimdi hemen toplyamıyorlar mı?

peki bu iki yumurta haricinde kaç tane daha varmış? bunlar çatlarsa eğer diğerleri büyümeye devam edebilecek mi çok soru sordum ya kusura bakma. doktorun önerisi nedir

Kızlar merhaba,
panikli panikli cnm gelemedin mi çatladık burda.
Detaylı ultrason aynı ultrason Cnm saatlerce didik didik bakıyorlar tek fark o. Birde bi tuşa basıyor 4 boyutlu oluyor ekran. Bebeğimizi gördük. Bugünlere kadar geldiğimize bile inanamıyorum. Allahım hepinize nasip olur, hep beraber bebeklerimizi kucağımıza alırız.

AMİNNNNNN

Şuan Yoldayım..ilk size yazıyorum..en yakında hamile olan sen olduğun için soruyorum deep senin sekizinci günde kaç çıkmıştı..yine olmadı sanırsam..:KK57::KK43::KK43:

Kızlar yaa değerim 110.9 çıktı sizce nasıl Dr daha Yüksek beklerdim dedi ..:mad::KK43:
ayyyy harikaaa :) bugün 9. günün ve bu rakam gayet iyi :) süper hamilesinnnnnn hayırlı olsun gözün aydın:) iki gün sonra tekrar yap dedi mi? benim de 8. günümde 87,7 çıkmıştı. normal tatlım yanii.

Şuan Yoldayım..ilk size yazıyorum..en yakında hamile olan sen olduğun için soruyorum deep senin sekizinci günde kaç çıkmıştı..yine olmadı sanırsam..:KK57::KK43::KK43:
canım benim saçmalama doktorun neden öyle dedi ki alla alla. benim de 8. günüm 87,7 çıktı dediim gibi. iki gün sonra yine yaptırırsın. merak etme gayet iyi değerin :) 20 ve üstünde çıkması önemli zaten :) ayrıca sana 2 embriyo mu transfer edilmişti ? hatırlayamadım

Ben de merak ettim canm dr ne diyor?Biraz daha beklense fazla yumurta oluşur mu?
peki bu iki yumurta haricinde kaç tane daha varmış? bunlar çatlarsa eğer diğerleri büyümeye devam edebilecek mi çok soru sordum ya kusura bakma. doktorun önerisi nedir

kızlar geride 5-6 tane var ama bunlar çatlarsa öbürlerini de bozuyormuş .. dr perşembe günü bakacak ve duruma göre tamam ya da devam diyecek.. bilmiyorum ki dua edin kızlar, o büyükler çatlamadan kalsın da ertelenmesin tedavim ya..

Canm Allah kolaylık versin.İnş güzel haberler alırsın.
kızlar geride 5-6 tane var ama bunlar çatlarsa öbürlerini de bozuyormuş .. dr perşembe günü bakacak ve duruma göre tamam ya da devam diyecek.. bilmiyorum ki dua edin kızlar, o büyükler çatlamadan kalsın da ertelenmesin tedavim ya..

Aa ciddimisin deep yaaa kıs kocama Müjde vereyim demiştim sonrasında kadın morelimi bozdu iş yerine uğrayacaktımm..eve döndüm tekrar..kendi Dr Um değil diyen tahlil taptırdığım hastanenin doktoru ..dörtyüze yakın bi değer bekliyormuş hamile diyemezmiş ..ayy canım yaa vallahi çok sevindim şimdi

panikli panikli hamilesin ya maşallah gözün aydın.Allah tamamına erdirsin sağsalim kucağına almayı nasip etsin.Katlanır o değer bak görürsün.Ya çok sevindim,bugün aldığım en güzel haber.:anneadayı::anneadayı::nazar::nazar::KK46::KK46:

Aa ciddimisin deep yaaa kıs kocama Müjde vereyim demiştim sonrasında kadın morelimi bozdu iş yerine uğrayacaktımm..eve döndüm tekrar..kendi Dr Um değil diyen tahlil taptırdığım hastanenin doktoru ..dörtyüze yakın bi değer bekliyormuş hamile diyemezmiş ..ayy canım yaa vallahi çok sevindim şimdi
HADİ CANIM saçmalamasın :) sen kendi doktorunu ara söyle. bana da tahlil yaptırdığım yer çok düşük bu rakam demişti. olur mu canım öyle şey. sen kendi doktorunu ara hadi :) kocanı da ara ver müjdeyi şimdi iki gün sonraki tahlil için dua edelim bakalım :) iki kata yakın kadar yükselse yeter :) oleyyyy

canım inşallah çatlamazlar kalırlar. ama çatlarlarsa da eğer olanları toplatırsın sonra eklersin üstüne . bi kere daha kullanırsın ilaçları yumurtalar bekler diğerlerini. bozma moralini canım benim zor evet haklısın çok zor ama moral bozmamaya çalışıyoruz işte . o kadar çok detay var ki birinden geçiyoruz ötekinde acaba mı diyoruz sürekli. allah büyük inşallah herşey istediğin gibi gider canım dualarım seninle

Back
X