- 11 Şubat 2013
- 1.684
- 1.615
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #37.581
en azından keşke amniyo yaptırsaydın... hayırlıssı olssun, Allahım yüzünüze baksın, kalbinizin güzelliğini kucağınıza versin sağlıkla inşallahYok canım ben amniyo yaptirmadim. O testi doktorum önerdi ama yaptirmadik
Masalcim hakkina hayirlisi olsun ..nasil bisey yaa belki üçüz bile tutar bu sekilde ..ama canim hamiş kalip acaba sagliklimi diye dusunecegine hic yapma daha iyi gerci bi yol daha var amino yaptirip rahatlamak :)kızlar benim tedavi iptal edildi.. ama yıkılmadım, hazırlamıştım kendimi buna..
doktorum, amacımız sadece bebek elde etmek değil, bugün adetin 10. günü ve yumurtlamak üzeresin dedi 2 serseri yumurta çatlarsa geridekileri bozar dedi, iki ay sonra uzun protokol deneyeceğiz, ilaçlara çok fazla ve hızlı tepki verdiğimi söyledi. mayıs & haziranda tekrar deneyeceğiz..
ayrıca bu ay ortalama 7-8 gün boyunca her gün bile yumurtlamamın olabileceğini söyledi.. adete kadar ilişkiyi yasakladı.
walla aklımdan bu ay gebelik şansım bu kadar yüksekken normal denemek geçmiyor değil..
her şey bizim için, bazen şer görünende hayır, hayır görünende şer vardır.
Canim benim kendin de cok iyi anlatmissin herseyde bir hayir vardir. Balla sen anlatinca benim de aklimdan gecti normal denesen mi acaba? Nasil hissediyorsun? Ilac dozlarini daha dusuk ayarlayscak bidahaki tedavide o zaman. En azindan vucudunu tanimis oldu doktorun yilmak yok tatlim herseyin bir zamani var inaniyorum buna.kızlar benim tedavi iptal edildi.. ama yıkılmadım, hazırlamıştım kendimi buna..
doktorum, amacımız sadece bebek elde etmek değil, bugün adetin 10. günü ve yumurtlamak üzeresin dedi 2 serseri yumurta çatlarsa geridekileri bozar dedi, iki ay sonra uzun protokol deneyeceğiz, ilaçlara çok fazla ve hızlı tepki verdiğimi söyledi. mayıs & haziranda tekrar deneyeceğiz..
ayrıca bu ay ortalama 7-8 gün boyunca her gün bile yumurtlamamın olabileceğini söyledi.. adete kadar ilişkiyi yasakladı.
walla aklımdan bu ay gebelik şansım bu kadar yüksekken normal denemek geçmiyor değil..
amin canım cümlemize inşallah.en azından keşke amniyo yaptırsaydın... hayırlıssı olssun, Allahım yüzünüze baksın, kalbinizin güzelliğini kucağınıza versin sağlıkla inşallah
canım dediğin gibi herşeyde bir hayır vardır. kalbinin sesini dinle içinden nasıl geliyorsa yap. sonuçta maşallah allah bağışlasın sağlıklı bir kızın var o da doğal yolla oldu.kızlar benim tedavi iptal edildi.. ama yıkılmadım, hazırlamıştım kendimi buna..
Masal'ım nasıl bir muccizeymiş yaa, ulaşılması ne kadr zormuş aslında. benim meleğim o yaa. Rabbim hepinize tattırsn bu güzelliği.canım dediğin gibi herşeyde bir hayır vardır. kalbinin sesini dinle içinden nasıl geliyorsa yap. sonuçta maşallah allah bağışlasın sağlıklı bir kızın var o da doğal yolla oldu.
içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım çünkü gerçekten hisler insanı yönlendiyor. Masal ını Allah bağışlasın inşallah.Masal'ım nasıl bir muccizeymiş yaa, ulaşılması ne kadr zormuş aslında. benim meleğim o yaa. Rabbim hepinize tattırsn bu güzelliği.
ama Rabbim bilmediklerimden korudu beni, şimdi bile bile bu yola girersem başıma gelir korktuğum.
Yorulmak bıkmak pes etmek yok kızlar....Canim bekle tedavini ol bence de herseyin bi zamani vsr zorlama simdi haklisin dedigin gibi mucizeni almissin kucagina ikincisini de ramazandan sonraya sakla bakalim herseyin hayirlisi canim benim. Moral bozmak yok hersey guzel olacak kizlar. Sikintili gunlerimiz gececek insallah
amin canım.. bugün burnumda tütüyor zaten.. çok özledim onuiçinden nasıl geliyorsa öyle yap canım çünkü gerçekten hisler insanı yönlendiyor. Masal ını Allah bağışlasın inşallah.
Deep senin niye yüksek dozu pıhtılaşma var mı sende .. Ağrın geçtimi inşallahEvet canim kendim yapiyorum sonuna kadar kttir igneyi ve hersey bittikten sonra hemen cikartma igneyi 10 a kadar say oyle cikart ilac vucuttan disari kayiveriyor yoksa bazenbenim0,8 lik
Evet canim bende pihtilasma var ondan. Hem coraspin hem clexan kullaniyorum.sen ispartada oturuyorsun tup bebek merkezin antalyada ve sen antalyaya mi gidip geliyorsun canim? Antalyada hangi merkeze gidiyorsun bi de ispartada hangi doktora gidiyorsun ben de burdurluyum ailem burdurda yasiyor ben istanbulda maalesef.Deep senin niye yüksek dozu pıhtılaşma var mı sende .. Ağrın geçtimi inşallah
Ayyy ispartada da cok iyi iki tane kadim dogum doktoru var diye biliyorum cok basariliymis ikisi de orta yasli prof. Isim gelmedi simdi aklima ogrenip yazarim sana. Uzaga gitmemek lazim ya her an ulasabilmek onemli doktorunaAa deep hemşehri sayılırız kız.. Burdur nere 20dk var aramızda:)evet canım antalya tüp bebek merkezi kemal Özgür hastasıyım .. Biliyorsun burdan birbuçuk iki saat merkez olarakta çok iyi ..ıspartada henüz karar veremedim CNm ya doktor olarak aslında hiçbiri hoşuma gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?