Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Masalcim hakkina hayirlisi olsun ..nasil bisey yaa belki üçüz bile tutar bu sekilde ..ama canim hamiş kalip acaba sagliklimi diye dusunecegine hic yapma daha iyi gerci bi yol daha var amino yaptirip rahatlamak :)

Canim benim kendin de cok iyi anlatmissin herseyde bir hayir vardir. Balla sen anlatinca benim de aklimdan gecti normal denesen mi acaba? Nasil hissediyorsun? Ilac dozlarini daha dusuk ayarlayscak bidahaki tedavide o zaman. En azindan vucudunu tanimis oldu doktorun yilmak yok tatlim herseyin bir zamani var inaniyorum buna.

canım dediğin gibi herşeyde bir hayır vardır. kalbinin sesini dinle içinden nasıl geliyorsa yap. sonuçta maşallah allah bağışlasın sağlıklı bir kızın var o da doğal yolla oldu.

canım hamişlerim ben sizin kadar cesaretli değilim ki yaaa, korkağım ben , normal yolla deneyemeyeceğim, korkuyorum, 8-9 haftalık bebeklerin kürtajlarından sonra bile aylarca toparlayamıyorum psikolojimi.. daha ileri devam eden bir gebelik ve onun sonlandırılmasıyla karşılaşırım diye korkuyorum. çünkü trizomi 13lü bebekler doğuma kadar gidebiliyor hatta doğabiliyormuş.

ama umudumu yitirmedim Rabbim beni seviyor ve dert veriyor.. Şükürler olsun.. inşallah Ramazandan sonra tekrar başlayacağım.. Vardır br hayır..

sadece ilaç parası ödedim, drum benden bu takip için para almadı, sen bi hamile kal sonra hesaplaşıcaz dedi. Allah Razı olsun.. bizim yollarımız hem maddi hem de manevi güce dayanıyor..

canım dediğin gibi herşeyde bir hayır vardır. kalbinin sesini dinle içinden nasıl geliyorsa yap. sonuçta maşallah allah bağışlasın sağlıklı bir kızın var o da doğal yolla oldu.
Masal'ım nasıl bir muccizeymiş yaa, ulaşılması ne kadr zormuş aslında. benim meleğim o yaa. Rabbim hepinize tattırsn bu güzelliği.

ama Rabbim bilmediklerimden korudu beni, şimdi bile bile bu yola girersem başıma gelir korktuğum.

Canim bekle tedavini ol bence de herseyin bi zamani vsr zorlama simdi haklisin dedigin gibi mucizeni almissin kucagina ikincisini de ramazandan sonraya sakla bakalim herseyin hayirlisi canim benim. Moral bozmak yok hersey guzel olacak kizlar. Sikintili gunlerimiz gececek insallah

içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım çünkü gerçekten hisler insanı yönlendiyor. Masal ını Allah bağışlasın inşallah.

Yorulmak bıkmak pes etmek yok kızlar....

eşim haberi alınca çok üzüldü ben onu teskin etmeye çalışıyorum oysa onun beni toparlaması lazım değil mi, canım kocişim yaaa

Masal cım Allah hakkında hayırlısını hayırlı zamanda versin canım..kızın nereye gitti ki de özledin onu:)
Kızlar bugün değerim 206 Çıktı çok şükür katlamış önümüzdeki Perşembe kese günü inşallah ..kalp atışı da Nisan ortalarında belli olur dedi Dr.. Antalya ya merkeze gitmeyi düşünüyoruz Orada kendimi huzurlu hissediyorum nedense .. Keşke bütün takibi orda yapsalar .. Kalp atışından sonra artık takibi bırakıyorlar .. Iki saatlik bi yolda sıkıntı olmaz dedi Dr

Evet canim kendim yapiyorum sonuna kadar kttir igneyi ve hersey bittikten sonra hemen cikartma igneyi 10 a kadar say oyle cikart ilac vucuttan disari kayiveriyor yoksa bazen benim0,8 lik
Deep senin niye yüksek dozu pıhtılaşma var mı sende .. Ağrın geçtimi inşallah

Deep senin niye yüksek dozu pıhtılaşma var mı sende .. Ağrın geçtimi inşallah
Evet canim bende pihtilasma var ondan. Hem coraspin hem clexan kullaniyorum.sen ispartada oturuyorsun tup bebek merkezin antalyada ve sen antalyaya mi gidip geliyorsun canim? Antalyada hangi merkeze gidiyorsun bi de ispartada hangi doktora gidiyorsun ben de burdurluyum ailem burdurda yasiyor ben istanbulda maalesef.

Aa deep hemşehri sayılırız kız.. Burdur nere 20dk var aramızda:)evet canım antalya tüp bebek merkezi kemal Özgür hastasıyım .. Biliyorsun burdan birbuçuk iki saat merkez olarakta çok iyi ..ıspartada henüz karar veremedim CNm ya doktor olarak aslında hiçbiri hoşuma gitmiyor

Maysa merkez çok iyi ilgili çok sevdim ve ordaki her çalışana kanım kaynadı .. Hastane gibi gelmiyor orası huzur veriyor sanki.. Şimdiye kadar herşey dahil yol vs hepsi içinde 21.000tl harcadık canım

Maysa vallahi tavsiye ederim kardeşin varmış ne güzel .. Hem daha rahat edersin kardeşin yanında ..ayrıca hastanenin dışardan gelenler için ücretsiz misafirhanesi de var:)

Ayyy ispartada da cok iyi iki tane kadim dogum doktoru var diye biliyorum cok basariliymis ikisi de orta yasli prof. Isim gelmedi simdi aklima ogrenip yazarim sana. Uzaga gitmemek lazim ya her an ulasabilmek onemli doktoruna

Dediklerini tahmin eder gibiyim .. Sen Öğren bakalım.. Tabiki antalya ya hangi bi zaman gidip geleceksin ki.. Hayırlı bi doktor çıkar inşallah karşımıza .. Gurbetlik zordur dimibizde gidip geliriz Burdura tanıdıklarımız var.. Sen çok mu oldu gideli istanbula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…