- 5 Nisan 2013
- 998
- 771
- 103
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #37.561
Canim bu bir hastalık değilmiş yada bebegin kalbinde bir problem yok sadece down sendromu ile zayıf bir bağı varmış benim kafama takılan da o işte canın. Bobrek te olunca kanamayla alakali olabiliyor ama kalpte ki onla alakali degikFerda bu parlamayı neye bağlıyor nasıl problem olabilirmiş doğunca bebekte..benimle ilk tüp yapan arkadaşla irtibat halindeyim hala ..onun da Dörtlü testi biraz problemli çıkmış ama yaşına bağlamışlar ondan olabilir diye 32 Yaşında ayrıca Bebeğin böbreğinde parlama varmış ama onunda kanaması olmuştu ara ara ona bağlamış Dr ..o da perinotoloğa gitti.. İnşallah bişey olmaz canım
Geçer inşallah canım hahadi maşallah, o parlamalar da bi geçse hayırlısıyla..
Bu zaarr kelimesi cok tanidik geldi kiz nerelisin senMaysa tabiki sen söyleme canım gerek yok şüphede etmezler zaten senden:)deep maşşallah eşine de iyi duruyor ailesine söylemeden .. Ama gıcık insanlarsa Haklısın... Benim kayınvalde kayınpeder yok zaten öte Dünya'da ..bi görümcem var maşallah o da çok arar.. MerakSız noldu naptınız diye insan bi arar dimi sonuçta kardeşin çocuğu olucak..hayat meraklı insan mı yok pat sorarlar hemen tedaviylemi oldu evliliğim eski olunca niye sakladın söylemedin söylesen bi türlü söylemesen bi türlü .. Aman evden pek çıkmıyorum dikkat edeyim diye işte Yapmıyorum çeneme vurdu zaar :))) sıkıntıdan
Yok adiyaman :))Sende mi ıspartalısın yoksa :)
Canım sen doğal dedikten sonra nerden bilecekler.Sen öyle söyle,boşver şüphe içlerinde kalsın ama emin de olamicaklar.Maysa tabiki sen söyleme canım gerek yok şüphede etmezler zaten senden:)deep maşşallah eşine de iyi duruyor ailesine söylemeden .. Ama gıcık insanlarsa Haklısın... Benim kayınvalde kayınpeder yok zaten öte Dünya'da ..bi görümcem var maşallah o da çok arar.. MerakSız noldu naptınız diye insan bi arar dimi sonuçta kardeşin çocuğu olucak..hayat meraklı insan mı yok pat sorarlar hemen tedaviylemi oldu evliliğim eski olunca niye sakladın söylemedin söylesen bi türlü söylemesen bi türlü .. Aman evden pek çıkmıyorum dikkat edeyim diye işte Yapmıyorum çeneme vurdu zaar :))) sıkıntıdan
Evet canim kendim yapiyorum sonuna kadar kttir igneyi ve hersey bittikten sonra hemen cikartma igneyi 10 a kadar say oyle cikart ilac vucuttan disari kayiveriyor yoksa bazenDeep clexsan iğneyi kendin mi yapıyorsun..bende kendim yapıyorum da ama ucunda üç dört damla kalıyor..sonuna kadar sıkamıyorum korkuyorum üstteki atıveriyor ya kendini iğne içine gidivercek diye sen kaçlık kullanıyorsun benim0.4
Yok canım ben amniyo yaptirmadim. O testi doktorum önerdi ama yaptirmadikAma sen amniyosentez yaptırmıştın ve temiz çıkmıştı değil mi?
Birde anne kanından bakılan bir tahlil var onu istersen doktorunla konuş,
Canim o testi doktorum söyledi ams eşim istemiyor sonuçta bebeği aldirmicam hemde bayag pahalı bir test doğum parası yaparız diyor eşim
canım sadece parol içiliyor hamilelikte . günde 3 tane den fazla olmamak kaydıyla içebilirsin dedi bana 3 doktor. inşallah geçer çok geçmiş olsun. hamileliğin bazı dönemlerinde böyle baş ağrıları olabiliyor.Kizlar gunaydin , acil yardima ihtiyacim var dun butun gun basim agridi ve aksam daha da cok agridi basimi kaldiramiyordum isiga bakamiyordum esimin sesine bile tahammulum yoktu saat 7 de yattim karanlikts uyumusum sonra 10 da uyandim agridan agliyordum cok kotuydum sonra yine yattim onceki hamileligimde doktor agri kesici yasak demisti. Simdi sabah oldu hala agrim var biraz hafifledi gerci aglayacak kadar degil ama sanirim lodostan oldu boyle beynim zonkluyor hala. Benim merkez de daha acilmadi arayamadim o yuzden sizin basiniz agriyince ne yapiyorsunuz nasil gecek bu agri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?