Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canım akşama benim kontrolum 7 de maalesef iş çıkışı. evet benimki kız teyzesi istanbulunki de erkek. rahat ol canım tabiki normal gebelik. aslında vajinal ultrasonda daha önce görünüyor kese ama gerek yok bekle azıcık ya ne kadar beledik 1 hafta mı beklemicez

Benim oğlum olacak Cnm Allah'ın izni ile. Sen bırak stresi artık. Kuşlar gibi rahat ol. Hiçbir sorun olmayacak içime öyle doğuyor. 9 ay Nasıl geçti anlamayacağız bile inşallah Maaşallah :)
Canm senin de ferda88 arkadasinda gebeligi tup bebek pgtli mi oldu Bu sayfada bi kac kisi dogal deniyordu ya ve Bu zamana kadar bi siknti kanama agri falan oldumu Ben suan 17+0 olduk ikiz bekliyorm AMA hic bi agrim falan yok bebeklerin hareketlerini NE zaman hisstmeye basladiniz

canım doğal deneyen bizdik ve ikimizinki de doğal oldu şükürler olsun. benim 6. hafta civarında kanamam oldu hatta salak bir tane doktor bana boş gebelik dedi ama allahtan 1 hafta sonra kalp atışlarını duyduk. ama ağrı olmadı 18.haftadan sonra hissettim hareketlerini

Masal rüyada kaşık görmek sen çok yardımsever yüce gönüllü biriymissin evinde huzurun rızkın bolluğun olacak mış canım:)
aminnn canım.. inşallah hepimizin evi rızıkla mutlulukla dolsun.. Evimiz evlatlarımız eşimizdden başka bir şey düşünmeyenler topluluğuyz baksanıza.. aslında hepimiz birbirimize benziyoruz..

evimden başka huzurlu olduğumuz bir yer yok baksanıza :) yanlış mıyım?

Tesekkur ederm cevabn icin benm hic lekelenme kanamam olmadi gunler aylar geciyor ama hic bi agrim sizim da olmuyor bi doktora gidip geldm mi o gun icin de bebeklern oldugu tarafta sizlama tarzi bisey oluyor oturup kalkarken normal mi ki uzanirken yatarken sirtustu yatiyorm sola yatamiyorm genelde sola yatilirmis hamilelikte kilom fazla sirtustu yattgmde bebeklere zarari olurmuki

Sırt üstü yatma Allah korusun kordonu boynuna dolasır rabbim esirgesin bide kilolu oldugun icin hareketlerini hissetmiyosun

Canim doktoruna soyle bebise bakarken böbreginede baksin benimki oyle yapmisti

Kızlar konu komşu etraf akraba eş dostlara::)))hamileliklerinizi tüp dediniz mi ..ben insanlarada sinir oluyorum .. Ya da demeyi düşünüyormusunuz ..gerçi siZler bana göre yeni evli sayılırsınız:) şimd başlar millet tedaviylen mi oldu fln niye saklasın birde millete laf anlat demi :)

Sırt üstü yatma Allah korusun kordonu boynuna dolasır rabbim esirgesin bide kilolu oldugun icin hareketlerini hissetmiyosun
Doktora sormustum son 1-2 ay sola yatmaya calisirsn suan sorun. Olmaz demisti AMA burdaki yazilanlara bakiyorm genelde sola yatiyorlar Bu aylarda

Canm oglum dogal oldu bende daha tedaviye baslamadim ama baslarsam soylemeyi dusunmuyorum nede olsa dogal bilecekler ve o kadar soruya maruz kalmam

canım agrının olmaması çok daha iyi.o sızlama bendede olıuyor doğal birşey rahim genişliyor birde seninki ikiz. sırt üstü yatmanın bebeklere bir zararı olmaz dedi doktor ama gebelik ilerledikçe sana zararı olur nefesi daralıyor insanın

tatlım ben söylemedim şimdilik en yakın arkadaşlarım 4 kişi ve kendi ailem biliyor. bir de eşim :) başka kimseye söylemeyi planlamıyorum. herkes şüphelenene kadar bana sorana kadar söylemeyeceğim . eşimin ailesi de bilsin istemiyorum. ilk bebeğimin kalbi durduğunda salak salak şeyler konuşmuşlardı yanımda hiç ben üzülüyor muyum düşünmeden. onun için korkuyorum .. inşallah hamileliğim sağlıkla devam eder , karnım belli olunca sorarlarsa evet derim diye düşünüyorum . eşim de delirecek çünkü onun kimseye söylememesini istedim kendi kendine yaşıyormuş herşeyi kızıyor bana :)

ayyy bu arada tüp demene gerek yok deme kime ne yahu. insanların ağzı çok rahat canını sıkarlar. kaç yıl geçerse geçsin ne düşünürlerse düşünsünler . saygısızlık yapacak biri olunca uzaklaşmaya çalış o ortamdan hiç bişeye canını sıkma. tüp ya da değil kime ne . yeni bi can işte sevincini yaşasın paylaştıkların boşver :)

Kızlar rahat olun biraz Allaha tevekkül etmeyi bilin verende o alanda rabbinize emanet edin kuzucukları sonrada şüphe duymayin ne oldu diye...hepimize verdi sonra aldi elimizden ne geldi aldiginda uzulduk sabirla yolumiza devam ettik kizlar biraz sakin olun dua ile kalinn :))

Cnm ben doğal deniyordum, ferdada ikimizinde doğal oldu çok şükür. Ben pek sıkıntı yaşamadım Cnm. Biraz akıntım var sadece Dr önemli olmadığını söyledi. Hareketlerini 13-14 te hissetmeye başladım Cnm. Ağrı'm filan yok çok şükür. Gece yatarken sağa sola dönerken şişkinlikten ağrıyor işte o kadar

Kimse tedavide olduğunu farketmediyse bence söylemene gerek yok.Söylemek zorunda değilsin ki,doğal de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…