- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #37.761
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa çok sevindim harika haber. Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş..Kızlar bizim burada merkez yok ben ankarayi istiyorum genartti uzuluyodum orda kimse yok tanimiyorum diye kuzenim gelin gidiyo ankaraya bacı gibiyiz onlada insallah haziran gibi baslarim tedaviye biliyomusunuz rabbim kimseyi sıkmaz kullar kendini skıyo sadece :)
walla cesaretine hayran kaldım... ben yapamam yaptıramam.. çok sağlıklı olduğu tıbben de açıklandı falan diyorlar ama.. ne biliym korkağım ben :)Ha bide hacamattan sonra yillardir tup bebekle ugrasanlar kendiliginden hamile kalmış kuyruk sokumundan yaptiranlar bide onu deniycem
Tesekkur ederim canimwalla cesaretine hayran kaldım... ben yapamam yaptıramam.. çok sağlıklı olduğu tıbben de açıklandı falan diyorlar ama.. ne biliym korkağım ben :)
bi de astım hastasıyım kesin o sırada astım krizine girerim ben..
yok canım yarın akşam kontrol. :)deepliner senin bugün kontrol demiiii :) hadi güzel hayırlı haberlerle gel inşallah.
istanbulda mısın? benim tüm masraflar 15.000 tl falan tuttu canım . istanbul tüp bebek merkezi dr aret kamarkizlar bende pgt yaptirmayi dusunuyorum fiyati nedie acaba ? birde iyi merkezler neresi
anladim cnm ben gecen gun genetik test yaptirdim onun sonucuna göre bi yol cizicem ilk defa dusuk yaptim tüp bebekle hamile kaldim kesem aşadigi oldugu icin dusuk yaptim kendi doktorum genetik teste gerek yok dedi pgtyede gerek yok dedi ama benim cnm cok sikildi bu konudaistanbulda mısın? benim tüm masraflar 15.000 tl falan tuttu canım . istanbul tüp bebek merkezi dr aret kamar
Valla gerek yok diyolar aileler illa olsun dediginde ne kadar sagliksiz emriyo oldugunu gorup iyiki yapmissiniz diyolar doktorlarin umrunda bile deilki...anladim cnm ben gecen gun genetik test yaptirdim onun sonucuna göre bi yol cizicem ilk defa dusuk yaptim tüp bebekle hamile kaldim kesem aşadigi oldugu icin dusuk yaptim kendi doktorum genetik teste gerek yok dedi pgtyede gerek yok dedi ama benim cnm cok sikildi bu konuda
bende de 2 defa kalp durmasıyla kürtaj olmuşum sağlıklı bir kızım var diye genetik istemiyordu ben gidip kendim yaptırmıştım.. yani hala bilmeyebilirdim.Valla gerek yok diyolar aileler illa olsun dediginde ne kadar sagliksiz emriyo oldugunu gorup iyiki yapmissiniz diyolar doktorlarin umrunda bile deilki...
Masal senin icin cok heycanli bi ay doktorun duysa belki izin bile vermez cunki cogul sansin yuksek ve doktorlar cogul gebelik istemiyobende de 2 defa kalp durmasıyla kürtaj olmuşum sağlıklı bir kızım var diye genetik istemiyordu ben gidip kendim yaptırmıştım.. yani hala bilmeyebilirdim.
gerçi şimdi de normal deniyorum.. :) bilsem de pek bişey değişemedi .. çözüm sadece pgt yapmak da değil tüm koşulların tam olması lazım..
korkutma kız beni :)Masal senin icin cok heycanli bi ay doktorun duysa belki izin bile vermez cunki cogul sansin yuksek ve doktorlar cogul gebelik istemiyo