- 27 Mart 2015
- 917
- 717
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #37.901
Ben jel kullanıyorum.doktorunda daha iyi demiş bence de evdekini kullan.Yuksekmi.dktra gttm igne verdi kan sulandrci 6 lik.prgestan folikast verdi.pregestan jel var evde kullnyimmi dedim tupten kalan daha iyi dedi ama blemedm sz jelmi tabltmi aliyosunz
haftasni bilmyorum iste esm sordu nekadarlk dedi daha kucuk ama deger iyi dedi.bnde nettn hesaplaynca son adeti soruyor 5haft 4 gcikti senn degern kac ckmsti.Allah sağsalim kucağına almak nasip etsin .. Burdaki arkadaşlarda sırayla peşimizden gelsin inşallah..kıs ben Dr sordum Gebeliği nasıl hesaplaşacağım diye o da şimdiki tarihten 20 gün geriye gidecen demişti yani o da adet tarihim oluyor .. Tüpte böyle hesaplanıyormuş ben bilmiyordum ..benimde 23 Şubat'ta aramızda iki gün var .. Aynı olabilir haftamız.. Kaç haftalık dedi Dr .. Benim hesaplamama göre yarın altıncı haftaya girecek.. Tabi yarın öğreneceğiz inşallah kese görmeye gidince ..
Insllh canm hepmzn olsun.Cok sevindim Cemre hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsun sağlıkla inşallah
1 hafta snra cagrdi muayne icn .senn yarnms yaz canm buraya gelnce dktrdanBen dokuzuncu gün yaptın 110çıktı.. Onbirinci gün 261 çıkmıştı.. Şimdilerde yapsam heralde senin gibi çıkar bilmiyorum canım bence doğrudur işte İkimiz arası üç dört gün bişey var ..
Cnm ben de co q10 ve seleno 6 ve ocean plus kullandım doktor verdı.bitkisel takvıye faydalı oluyor hucrelerın oluşması ve bağların kuvvetli olması acısındanCnm ben araştırdım o ilaçları başka hastalıklara da faydalı olduğu yazıyor bende kullanmak istiyorum ama eşimle birlikte bir sıkıntı olurmu ki acaba
Lenfosit aşısı yapıyorlar cnm onda snrmIyi canim degerin benim %18 cikti serum tedavisi oldum bebek tuttu ama 6 haftalikken durdu kakbi
Tebrik ederim cnm darısı başımıza :)Kzlar hamileyimdaha cok minnak heyecanmi sznle paylasmak istedim.degerm 685.6 cikti . biliyosunuz subatn basnda transfer edilemems pgt deneymm oldu.adet oldum.ikinci adetm icn gecikti kesn hastalanacgm derkn sabh test yaptim poztf.allh tasiyamayacgmz yuk vermesn rabbm hayrlsni eylesn hepimiz icn saglkli bebeklermz olsun.
Insaaaallhhh tum gonlumle diliyorum.be n burda her hamile haberyle kndm olms gbi mutlu oluyordum.umut oluyordu.daha cok yeni ama sznle paylasmk istedim.Tebrik ederim cnm darısı başımıza :)
Rabbim mutluluğunu daim etsin, minnak ayakları öpmeyi nasip etsinKzlar hamileyimdaha cok minnak heyecanmi sznle paylasmak istedim.degerm 685.6 cikti . biliyosunuz subatn basnda transfer edilemems pgt deneymm oldu.adet oldum.ikinci adetm icn gecikti kesn hastalanacgm derkn sabh test yaptim poztf.allh tasiyamayacgmz yuk vermesn rabbm hayrlsni eylesn hepimiz icn saglkli bebeklermz olsun.
Insllh hepimize nasp etsn allahm.dogal deneyenlerden olarak boyle guzel dualarnza ihtyacm vardi saolun kizlarRabbim mutluluğunu daim etsin, minnak ayakları öpmeyi nasip etsin
Ne ne neee ya süper bir haber bu. .Ahanda bir hamile daha.Yok mu arttıran..:))) Maşallah canım Allah tamamına erdirsin,sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inş..Kzlar hamileyimdaha cok minnak heyecanmi sznle paylasmak istedim.degerm 685.6 cikti . biliyosunuz subatn basnda transfer edilemems pgt deneymm oldu.adet oldum.ikinci adetm icn gecikti kesn hastalanacgm derkn sabh test yaptim poztf.allh tasiyamayacgmz yuk vermesn rabbm hayrlsni eylesn hepimiz icn saglkli bebeklermz olsun.
Insallh canm.kalp atsni duymadan smdlk icm rahat etmcek cunku iki seferde 8 haftalik ti dusukler.allhm hayrlsni bilir .insallh yuzmuz bu sefer guler.herturlu ihtmale alstrmaya calsyorum kendimi.Ne ne neee ya süper bir haber bu. .Ahanda bir hamile daha.Yok mu arttıran..:))) Maşallah canım Allah tamamına erdirsin,sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inş..
Simdilik yakınlarına söyleme istersen ama herzaman Allah korusun olumsuz olacak değil.Senin hamileliğin de ilerleyecek ve Allah'ın izniyle sağlıklı evladını kucağına alacaksın inşallah.Kalbini ferah tut canım..Dualarım da sen de varsın.Insallh canm.kalp atsni duymadan smdlk icm rahat etmcek cunku iki seferde 8 haftalik ti dusukler.allhm hayrlsni bilir .insallh yuzmuz bu sefer guler.herturlu ihtmale alstrmaya calsyorum kendimi.
Hayırlı uğurlu olsun canım. Çokkkkk güzel maşallah.Kzlar hamileyimdaha cok minnak heyecanmi sznle paylasmak istedim.degerm 685.6 cikti . biliyosunuz subatn basnda transfer edilemems pgt deneymm oldu.adet oldum.ikinci adetm icn gecikti kesn hastalanacgm derkn sabh test yaptim poztf.allh tasiyamayacgmz yuk vermesn rabbm hayrlsni eylesn hepimiz icn saglkli bebeklermz olsun.
canım hayırlı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinKzlar hamileyimdaha cok minnak heyecanmi sznle paylasmak istedim.degerm 685.6 cikti . biliyosunuz subatn basnda transfer edilemems pgt deneymm oldu.adet oldum.ikinci adetm icn gecikti kesn hastalanacgm derkn sabh test yaptim poztf.allh tasiyamayacgmz yuk vermesn rabbm hayrlsni eylesn hepimiz icn saglkli bebeklermz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?