Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

haftasni bilmyorum iste esm sordu nekadarlk dedi daha kucuk ama deger iyi dedi.bnde nettn hesaplaynca son adeti soruyor 5haft 4 gcikti senn degern kac ckmsti.

Ben dokuzuncu gün yaptın 110çıktı.. Onbirinci gün 261 çıkmıştı.. Şimdilerde yapsam heralde senin gibi çıkar bilmiyorum canım bence doğrudur işte İkimiz arası üç dört gün bişey var ..

1 hafta snra cagrdi muayne icn .senn yarnms yaz canm buraya gelnce dktrdan

Cnm ben araştırdım o ilaçları başka hastalıklara da faydalı olduğu yazıyor bende kullanmak istiyorum ama eşimle birlikte bir sıkıntı olurmu ki acaba
Cnm ben de co q10 ve seleno 6 ve ocean plus kullandım doktor verdı.bitkisel takvıye faydalı oluyor hucrelerın oluşması ve bağların kuvvetli olması acısından

Tebrik ederim cnm darısı başımıza :)

Rabbim mutluluğunu daim etsin, minnak ayakları öpmeyi nasip etsin

Ne ne neee ya süper bir haber bu. .Ahanda bir hamile daha.Yok mu arttıran..:))) Maşallah canım Allah tamamına erdirsin,sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inş..

Ne ne neee ya süper bir haber bu. .Ahanda bir hamile daha.Yok mu arttıran..:))) Maşallah canım Allah tamamına erdirsin,sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inş..
Insallh canm.kalp atsni duymadan smdlk icm rahat etmcek cunku iki seferde 8 haftalik ti dusukler.allhm hayrlsni bilir .insallh yuzmuz bu sefer guler.herturlu ihtmale alstrmaya calsyorum kendimi.

Insallh canm.kalp atsni duymadan smdlk icm rahat etmcek cunku iki seferde 8 haftalik ti dusukler.allhm hayrlsni bilir .insallh yuzmuz bu sefer guler.herturlu ihtmale alstrmaya calsyorum kendimi.
Simdilik yakınlarına söyleme istersen ama herzaman Allah korusun olumsuz olacak değil.Senin hamileliğin de ilerleyecek ve Allah'ın izniyle sağlıklı evladını kucağına alacaksın inşallah.Kalbini ferah tut canım..Dualarım da sen de varsın.

Hayırlı uğurlu olsun canım. Çokkkkk güzel maşallah.

canım hayırlı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

kızlar ya ben çok kötüyüm . iki gündür grip oldum felaketim birde burnum kanıyor devamlı aksamdan beri offff napcam şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…