Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

beniimde hiç bi gebeliğimde bulantı falan olmadı, şanslı annişlerdensin...
Aynen benim de hamileliklerimde pek midem bulamadı. Arkadaşlar midem bulanmiyor ya da hamilelik belirtileri yok diyip endiselenmeyin,kendinizi de boşuna strese sokmayın. Rahatlayin artık, lütfen tadını çıkarın keyfinize bakın. Her hamilelik belirtileri farklıdır, hatta kimin de belirti yoktur.Belki kayıplarım oldu ama kaç hamilelik geçirdim pek belirti yoktu rahattim. Bilmeyenler için tekrar söyleyim kayıplarım genetik, öyle belirtilerle falan alakası yok.Mücadele ettiniz ve hamdolsun Rabbim mükafatınizi verdi,tadını çıkarın.

Kızlar saclarima bitkisel yağlardan oluşan karışım sursem bir zararı olurmu acaba..bana olmaz gibi geliyo net ten baktım pek birşey bulamadım size sormak istedim.

Kzlar hamileyim daha cok minnak heyecanmi sznle paylasmak istedim.degerm 685.6 cikti . biliyosunuz subatn basnda transfer edilemems pgt deneymm oldu.adet oldum.ikinci adetm icn gecikti kesn hastalanacgm derkn sabh test yaptim poztf.allh tasiyamayacgmz yuk vermesn rabbm hayrlsni eylesn hepimiz icn saglkli bebeklermz olsun.

suan ben bile inanamyorum bu yazdklarma

Aa maşallah şaşırdım vallahi .. Nasıl oldu kız:)hayırlı olsun inşallah..cemre senin evet iptal olmuştu peki sebep neydi unutuyor insan.. Probleminiz neydi .. Birde isteyerek bilerek mi hamile kaldın kıs :) hadi hayırlısı .. Sıralandık maşallah :)

Cemre çok sevindim hayırlı olsun canimşaşırttı bizi beklenmedik güzel bir sürpriz yaptın.Allah kucağına almayı nasip etsin insallah

9 embryodan kucuk dye2 pgtye gtmeyen 1 saglikli birksmi saglksz br ksmida cekrdek bulunamadi.transfere gttgm zamn embryolg saglkli olann gelsmi dunkuyle ayni koysakta gelsmez ama belrszleri koyalm istersen olmazsa duser dedilet.bzde transfer ettrmedk eve geldk esmde doktrlar bile bu rski alyor olmazsa duser dyor ozmn nrmal deneylm dedi.tupten snraki ilk adetten snra oldum.evet kornmadk.braz burdaki kzlardan destek aldm allh hayrli yazilar yazsn daha kese gormedk ama sze soylemk istedm

Aminnn insallah canim dualarimiz kabul olsun insallah saglikli evlat nasip etsin insallah. Dogal deneyip de oluyor iste bizler nasil olduysak tum deneyenlerin tum hamilelere allah saglik versin saglikli bebek ler versin insallah. Cok heyecanlandim vallahi. Dualarim hepinizle kizlar. Hayirlisiyla hep guzel seyler olsun

Yasayip gorucez artk canm allhm ne zor .hamile kalmaya ble sevnemyorz tam olarak .hep bi ama var .allha sgnmaktan baska caremz yok

Allah sağsalim kucağına almak nasip etsin .. Burdaki arkadaşlarda sırayla peşimizden gelsin inşallah..kıs ben Dr sordum Gebeliği nasıl hesaplaşacağım diye o da şimdiki tarihten 20 gün geriye gidecen demişti yani o da adet tarihim oluyor .. Tüpte böyle hesaplanıyormuş ben bilmiyordum ..benimde 23 Şubat'ta aramızda iki gün var .. Aynı olabilir haftamız.. Kaç haftalık dedi Dr .. Benim hesaplamama göre yarın altıncı haftaya girecek.. Tabi yarın öğreneceğiz inşallah kese görmeye gidince ..

Canım benim jelin adu başka protestonu biliyorum ben.. Kan sulandırıcı iğne de benim 0.4 lük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…