- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #37.921
Burun kanaması hamilelikte oluyormuş canım. Çok geçmiş olsun,dikkat et kendine.kızlar ya ben çok kötüyüm . iki gündür grip oldum felaketim birde burnum kanıyor devamlı aksamdan beri offff napcam şaşırdım
Saolasn canm insallh.allh hepmize sagliklli evlat versnCemra masallah sana yaa cok sevindim canim ugur getirsin bebegin saglikli gelsin insallah
Doktrnla gorus.belki hastaneye yatirir serum falan verir canmkızlar ya ben çok kötüyüm . iki gündür grip oldum felaketim birde burnum kanıyor devamlı aksamdan beri offff napcam şaşırdım
sağol canımBurun kanaması hamilelikte oluyormuş canım. Çok geçmiş olsun,dikkat et kendine.
canım ateş olmadığı sürece ilaç vermiyorlar sürünüyoum bu şekilde artık yapacak birşey yokDoktrnla gorus.belki hastaneye yatirir serum falan verir canm
Inşallah bebek haberlerinde alıcaz...sağlam ve emin adımlarla ilerleme nde bence çok iyi...bizi bırakma zaten alıştık birbirimizeay bu arada benden de haber var:) ama umutlanmayın bebiş yok, normal denediğim ilk ay , adetimin 17. gün adet olmuş bulunmaktayım. o bütün yumoşları atmış vücudum.. dr da şaşırdı nasıl bir bünyen var diyor :)
ama içimden korkuyordum ya hamile kalırsam diye, pişmanlık duymaya başlamıştım..
bunda da vardır bir hayır.. şimdi dr 2 adet daha bekle dedi, dengenin yerine gelmesi lazımmış. ama sonra da Ramazan geliyor zaten.. Bayramdan sonra Vira Bismillah diycez bakalım..
ama benden kurtulamazsınız buralardayım halen...
Çok sağol arkadaşım. Evet öyleymis geçti şükür kanama. İşten geldikçe dinleniyorum ins çabuk gecerFerda çok çok geçmiş olsun ..burun kanaması oluyormuş hamilelikte canini sıkma...bol bol dinlen meyve sebze bolca tuket...
Ayyyy o pAtrnlarrrrCanim çalışıyorum ve vijdansiz bir patronum var maalesef üstelik kendi de hamile. Yani pek dinlenemjyorum.ogleden sonra kesildi kanama sukur.çok sagol
Kendisi de hamileymiş üstelik ama anlayissiz...kadın patronlarla çalışmak biraz daha zor..kıskançlık bile oluyoÇok sağol arkadaşım. Evet öyleymis geçti şükür kanama. İşten geldikçe dinleniyorum ins çabuk gecer
Maşallah canım Allah tamamına erdirsin..Kızlarr naptınız:)bizde çok şükür keseciği gördük :)beş buçuk haftalık dedi Dr .. 10gün sonraya kalp Atımı duyulur dedi..birde babamın Tarafında şeker hastası çok..şeker yüklemesi yapalım dedi.. Kalp atımı için gittiğimizde onuda yaptırıcam ..
Cnm ben de co q10 ve seleno 6 ve ocean plus kullandım doktor verdı.bitkisel takvıye faydalı oluyor hucrelerın oluşması ve bağların kuvvetli olması acısından
Cnm bu ilaçları sen mi kullandın eşinle birlikte mi kullandınız bizim bir problemimiz yok ama tüp bebek pgt yapılacağı için kullanmak istiyorum birde araştırdım sağlık açısından da iyiymişCnm ben de co q10 ve seleno 6 ve ocean plus kullandım doktor verdı.bitkisel takvıye faydalı oluyor hucrelerın oluşması ve bağların kuvvetli olması acısından
Yok şekerim bırakır mıyımhiç :) ne kadar çok şey öğreniyoruz ve destek oluyoruz birbirimize.Inşallah bebek haberlerinde alıcaz...sağlam ve emin adımlarla ilerleme nde bence çok iyi...bizi bırakma zaten alıştık birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?