Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

F ferda88 bolbol dinlen uyu yat kalkma başka bir çaren yok geçmiş olsun caım.. hamilelikte burun kanmassı oluyor, kanın artıyor ya

ay bu arada benden de haber var:) ama umutlanmayın bebiş yok, normal denediğim ilk ay , adetimin 17. gün adet olmuş bulunmaktayım. o bütün yumoşları atmış vücudum.. dr da şaşırdı nasıl bir bünyen var diyor :)

ama içimden korkuyordum ya hamile kalırsam diye, pişmanlık duymaya başlamıştım..

bunda da vardır bir hayır.. şimdi dr 2 adet daha bekle dedi, dengenin yerine gelmesi lazımmış. ama sonra da Ramazan geliyor zaten.. Bayramdan sonra Vira Bismillah diycez bakalım..

ama benden kurtulamazsınız buralardayım halen...

Canim hadi hayirlisi olsun bakalim bunyen degisikmis demek ki ramazani da atlatirsin sonra bismillah deyip baslarsin insallah bu sefer doktor da daha temkinli olur hem. Allah yuzumuzu guldursun insallahhh

Inşallah bebek haberlerinde alıcaz...sağlam ve emin adımlarla ilerleme nde bence çok iyi...bizi bırakma zaten alıştık birbirimize

Ferda geçmiş olsun canım .. Nasıl oldun .. Ne iş yapıyorsun canım .. Çalışan arkadaşlar ne iş yapıyorsunuz :)ev Hanımı var mı aranızda benim gibi :)))

Maşallah canım Allah tamamına erdirsin..

Cnm ben de co q10 ve seleno 6 ve ocean plus kullandım doktor verdı.bitkisel takvıye faydalı oluyor hucrelerın oluşması ve bağların kuvvetli olması acısından
Cnm ben de co q10 ve seleno 6 ve ocean plus kullandım doktor verdı.bitkisel takvıye faydalı oluyor hucrelerın oluşması ve bağların kuvvetli olması acısından
Cnm bu ilaçları sen mi kullandın eşinle birlikte mi kullandınız bizim bir problemimiz yok ama tüp bebek pgt yapılacağı için kullanmak istiyorum birde araştırdım sağlık açısından da iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…