Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Cnm ya bende senin gibiyim 5kez hamile kaldım sonra 2 kez tüp bebek yaptım biri tutmadı diğeri pgt iyi gelmedi bende bilemiyorum ne yapıcağımı doğal yoldan olan bebekler öldümü karnında yolsa düşük mü yaptın hiç problem yok mu sizde

Evet canım A'dan Z'ye bakıldı hiçbir problem yok. Erbil hocaya sordum şimdi yaş geçti ama neden gençken olmadı diye bazı genç hastalarda da böyle olabiliyor dedi. Herşey Allahtan, inşallah bu sefer herşey iyi gider. Nazar oldu diyorum kendi kendime Erbil hoca şansın yüzde beş dedi olsun ne yapayım dua ediyorum bol bol.

Ben Şişli memorial de tedavi görüyorum. Sperm morfolojisi bizim problem. Sizin nedir?
Bebeklerimiz böbrek hastası olarak doğuyor yani iki defa öyle oldu sonrada volkan beye gittik o tespit etti hastalığı ordada devam ettim şimdi de bekliyorum işte Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Valla mutlaka stresin etkisi vardır ama yine de takdiri ilahi savaştan çıkmış her yer suriyeli çocuk dolu ben anlamadım bu işi sana duacıyım inşallah güzel haberler vereceksin bize.
Evet istemeyen e zor durumda olana var bizde fellik fellik arıyoruz istiyoruz bulamıyoruz.amin inşallah o günü bende bekliyorum

C calikusu2912 canım Allah iyiligini versin:KK39: hiç tüp bebek yaptirmadim amma maşallah senin kadar sabirsizini okumadım inşallah pozitifi görürsün bebeğini kucağına alırsın
Ya aslında benden sabırlısı yoktur,arkadaşım gelmişti bi yapalım dedi yaptık :KK53::KK53:gördük başımız göğe erdi.:KK48: yoksa gunune kadar beklerim.ins canım :KK28:

Evet canım A'dan Z'ye bakıldı hiçbir problem yok. Erbil hocaya sordum şimdi yaş geçti ama neden gençken olmadı diye bazı genç hastalarda da böyle olabiliyor dedi. Herşey Allahtan, inşallah bu sefer herşey iyi gider. Nazar oldu diyorum kendi kendime Erbil hoca şansın yüzde beş dedi olsun ne yapayım dua ediyorum bol bol.
Yaşına mı bağlıyor doktor cnm

Yaşına mı bağlıyor doktor cnm
Evet canım yaştan dolayı yüzde beş dedi. Ama ben mücadele ediyorum imtihan dünyası herşey Allahtan inşaAllah bizde kavuşacağız mucizemize sonuçta hiç şans verilmeyenlerinde oluyor Rabbim layık görsün bizi de kadir kıymet bilenlerden eylesin Rabbim o evlatlarla hem dünyada hem ahirette gurur duyanlardan eylesin burada emek verenlerin karşılığı hayırlı bereketli sağlıklı evlatlar ..... olsun Âmin Allahım dualarımızı kabul et.....

Evet canım yaştan dolayı yüzde beş dedi. Ama ben mücadele ediyorum imtihan dünyası herşey Allahtan inşaAllah bizde kavuşacağız mucizemize sonuçta hiç şans verilmeyenlerinde oluyor Rabbim layık görsün bizi de kadir kıymet bilenlerden eylesin Rabbim o evlatlarla hem dünyada hem ahirette gurur duyanlardan eylesin burada emek verenlerin karşılığı hayırlı bereketli sağlıklı evlatlar ..... olsun Âmin Allahım dualarımızı kabul et.....
Insallh allh bizm gbi isteynlere daha cok versn insallh

Cnm ya allahım herkesin yardımcısı olsun

Amin ins kucagin bebeğine dolsun

Selam herkese, inanılmaz stresli ve yoğun bir işim var ya. Bıktım valla.
Bunun yanında birde doktor sorunu yaşıyorum. Arda lembete yaptırdım bugüne kadar bütün takiplerimi ama doğumu sigortamın geçtiği anlaşmalı bir hastanede yapmam lazım ve doktor bulamıyorum. Seçemiyorum. Ne yapıcam bilmiyorum. Ne garip stresler.

Back
X