Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bende bugun iste cok yoruldum.ayakta zor durdum.yarn ilk kontrolum cok heyecanlyim.sabhlari kasigmda batma hafif adet agrsi oluyor sonra gecyor.umarim yarn iyi haberlerle gelrim.

Benim direk kafa yorgunluğu müşteri stresi çekemiyorum artık valla.
Kasıklarda batma ve adet Ağrı'sı gibi ağrı olur Cnm. Korkma hiç.

Arda bana hep dedi ki kanama, su gelmesi ve 5 dakikada bir kasılma olmadığı sürece kafana birşey takma :) sağolsun rahat Ada'm Benide çok rahatlattı bu süreçlerde.

İstanbul Cnm bende anadolu yakası
Ben bir kac kişiden ve en son bayan patronu dan duydum ,doğumunu hizmet hastanesinde yapmış sigorta geçiyormuş,öve öve bitiremiyordu ,ben bile bey olmadığı halde dusundum neden olmasın diye.benden bir fikir olsun diye söylüyorum tabi karar senin canım...:KK76:

eastnbull eastnbull canim benim kiyamam yaa benim isim de oyle cok fena delircem artik sen dogum iznine ayrilsana yaa yeter bu kadsr calistigin ne zaman ayrilacaksin erken cik

Yok Cnm ya ne kadar geç çıkarsam bebeğimle o kadar vakit geçiririm. Kuzenim 1,5 ay erken çıktı, Bebek şuan 2 aylık izni bitti :( çok zor durumlar valla.

Insallh canm. Benm rskim daha yuksek biliyosun.gunler gecmyor sanki yarn taaaa aksam 8 de randevum .

Yaşadığın her şeyi son damlasına kadar yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum. Test ve ayrıntılı temiz çıkmasına rağmen kafayı yicem. Sağlıkla kucağımıza alana kadar Rahat yokmuş onu anladım.

Ben bir kac kişiden ve en son bayan patronu dan duydum ,doğumunu hizmet hastanesinde yapmış sigorta geçiyormuş,öve öve bitiremiyordu ,ben bile bey olmadığı halde dusundum neden olmasın diye.benden bir fikir olsun diye söylüyorum tabi karar senin canım...:KK76:

Nerdeymiş hizmet hastanesi hiç duymadım ya. Dr kim ?

Nerdeymiş hizmet hastanesi hiç duymadım ya. Dr kim ?
Avrupa yakasında galiba...dr nun adını bilmiyorum ama sorar öğrenirim...verilen hizmetten çok çok memnundu tekrar kalsam kesinlikle oraya gidicem diyordu..bide dr u ilk öğrendiğimde sorduğumda ,farketmez hastane hemşireler hasta balıkçılar vs o kadar mükemmeldi ki başka bir dr da olabilir demişti.

:KK48:Haklisin canım ah şu gaza gelmeler yok mu. .Valla sabirsizlikla bekliyorum test sonucunu.Allah'im isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et..Herkesin yüzünü güldür Yarabbim..İnş seninde müjdeli haberlerini alırız canım benim.:anneadayı::anneadayı::KK46::KK46::nazar::nazar::nazar::nazar:

Avrupa yakasında galiba...dr nun adını bilmiyorum ama sorar öğrenirim...verilen hizmetten çok çok memnundu tekrar kalsam kesinlikle oraya gidicem diyordu..bide dr u ilk öğrendiğimde sorduğumda ,farketmez hastane hemşireler hasta balıkçılar vs o kadar mükemmeldi ki başka bir dr da olabilir demişti.

Avrupa yakası istemiyorum Cnm ya, trafik mahvediyor . Yakın olması lazım

:KK48:Haklisin canım ah şu gaza gelmeler yok mu. .Valla sabirsizlikla bekliyorum test sonucunu.Allah'im isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et..Herkesin yüzünü güldür Yarabbim..İnş seninde müjdeli haberlerini alırız canım benim.:anneadayı::anneadayı::KK46::KK46::nazar::nazar::nazar::nazar:
Normalde 10.gun yapmayı düşünüyordum ama ışte erken yaptim duvara tosladim:63:ben burdaki ve haricindeki herkes için Allah hayirlisini versin diyorum..Inşallah Hayat mutluluk gözyaşı dökerim..güzel dileklerin içinde sağol bilmukabele:anneadayı::anneadayı::KK46::KK46:

Hastaneye sadece doğum için gitmicekmisin eğer öyleyse avrupa yakası olsun ne farkeder ki:KK51:yok takipleride yaptırıma diyorsan başka o zaman uzak tabi.

Evet tatlım şimdi bu aralar başlayıp kalan takipleri ve doğumu yapmayı düşünüyorum.
Normal doğum düşündüğüm için Avrupa yakası çok zor olur, bu yüzden en fazla yarın saatlik mesafe olsun istiyorum Cnm.

Normalde 10.gun yapmayı düşünüyordum ama ışte erken yaptim duvara tosladim:63:ben burdaki ve haricindeki herkes için Allah hayirlisini versin diyorum..Inşallah Hayat mutluluk gözyaşı dökerim..güzel dileklerin içinde sağol bilmukabele:anneadayı::anneadayı::KK46::KK46:
İnşallah canım tüm kalbimle diliyorum burdan sevinç çığlıklarıni hissedebilmeyi..:KK71::KK71:Rabbim gönlümüzden geçeni hayirlisiyla karşımıza cikarsin,senin de bebislerini sag salim kucağına versin inşallah..:anneadayı::anneadayı::KK46::KK46:

Benim pazar günü opu yapıldı. Henüz cgh ye gitmedi. Embriyolarin 5. Güne gitmesini bekliyoruz
Cnm kaç yumurta toplandı kaç tanesi döllendi seni merakla bekliyorum için rahat olsun memorialde daha kapsamlı ve daha ayrıntılı bakıyorlar beni bilgilendirirsen çok sevinirim cnm

Evet tatlım şimdi bu aralar başlayıp kalan takipleri ve doğumu yapmayı düşünüyorum.
Normal doğum düşündüğüm için Avrupa yakası çok zor olur, bu yüzden en fazla yarın saatlik mesafe olsun istiyorum Cnm.
Anladım canım,hayırlısıyla doğumunu gönül rahatlığıyla yapabilecegin bir yer bulursun inşallah.

Back
X