Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Psikolojik olarak ben hemen yipraniyorum sanki biraz hassaslastim
Canim inanki ben de çok hazır değildim ama buraya baktıkça cesaretlendim ve adimlarimi hızlandırdım.Olumsuz hikayeler okuduğumda da çok etkilendim ama daha çok olumlu şeyler okudum.Mesela bir iki sene önce tüp bebek fiyatları soran hatta ümitsiz konuşan kişinin yorumunun altında ya hamilelik takvimi ama genelde de hamilelik takvimi dolmus bebeklerini kucaklamış oluyor.Bu da daha da motive ediyor beni.Sen de ümidini yitirme arkadaşım,güzel şeyler düşün.Sıkıldıkca burda rahatlayacagini düşünüyorsan buraya yaz,herkes elinden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışır.Nice olumsuz düşünenler şimdi evlatlariyla meşgul,burda da çoğumuz evlatlarıni büyütecek inş.Sadece zaman gerekiyor..

Çok sagol ya evet banada moral oldu burası sebepler dairesinde yapmamız gerekeni yapalim gerisi Allahın elinde

merhabalar arkadaşlar ben uzun zamandır girmiyordum mutasyonumuz bulunamadığı için şimdi bulundu çok şükür artık pgt için yola çıkabiliriz doğal yoldan denersem yüzde yirmibeş riskimiz var . İzmir de tek gen hastalığı için pgt yaptıran var mı ? yoksa Ankarayı düşünüyorum izmirde tüp bebek tedavisi olmak istiyorum .

kızlar pgt için şişli memorıal de pgt ye başlayıp bulunduğumuz şehirde takiplerimizin yapılma imkanı var mı

kızlar pgt için şişli memorıal de pgt ye başlayıp bulunduğumuz şehirde takiplerimizin yapılma imkanı var mı
Bence vardir zaten uzakta kalanlar icin herkes o sekilde yapiyor. Toplama islemi icin gelirsin yine kendi bulundugun sehirde iyi bir merkeze gidebilirsin ya da doktorla konusursun o sama bir doktor onerebilir

Deep gittik canım çok şükür hayırlı haberle döndüm :)çok şükür bizde duyduk kalp atışını ve hareket ettiğini :)Allah Devamını gösterir inşallah hayırlısıyla .. Allah herkesi sevindirsin inşallah .. Yalnız benim hesaplarıma göre bugün yedi bitiyordu ama Dr 6 haftalık dedi biraz onu anladım.. Bu haftayı ya atlatsam iki aylık oluvercem diyordum .. Ama çok şükür herşey normal dedi.. Bi hafta on gün sonra kontrole git dedi.. Sen kalp atışından sonra kaçıncı gün Dr gitcen ..yarın dimi seninde.. Inşallah bu gidişlerimizde normal çıkarsa artık aylık kontrole gidersin dedi.. Ayrıca şeker yüklemesini yaptır derim dedi risk sen bilirsin dedi..

Oh
ohh cok sukur canim gozun aydin insallah hep boyle saglikla devam etsin. Bir iki hafta sonra git tekrardan sik sik baktir bence canim. Kalp atisindan 2 hafta sonra gittim ben. Yarin da iki hafta oluyor benim 3. Bulusmamiz olacak insallah. Kabuslar goruyorum ben de iki gecedir. Delircem insallah hersey yolundadir dualariniz eksik etmeyin

Canım çok çok sevindim ne güzel bir haber bu hem kalp atışını hem kipirdayisini gormussunuzAllah devamında getirsin ins.

cok sevndm canm darsi basimiza
Ayni haftadadayz sennle ozaman.canm muayeneyi alltan ultrsnlami yapti.karindanmi?

maşallah canım Allah tamamına erdirsin inşallah

Array- cgh uygulandı 3. Gün embiryosuna ve 5. Gün yani 2 günde çımtı sonuçlar benimki ikisi de böyle oldu
Canım bir şey sorucam, senin cgh den gelir gelmez transfer mi edildi o ay? Yoksa dondurulup bir sonraki ay mı transfer ettiler? Benim geçen hafta cuma günü cgh için incelemeye alındı ama 10 iş günü içinde sonuç çıkacak dediler. Çok heyecanlıyım da sonuç için Ne zaman çıkar acabaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…