- 5 Nisan 2013
- 998
- 771
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #38.261
Dua edin bizde Biran evvel bu mutlulukları yasayalimDeme öyle nasıl düştüm o gaflete bende bilmiyorum...ayrıca çok sağol canım darısı herkese bunu tüm kalbimle istiyorum.
Paniklim sağol canım..Evet değer yüksek çıktı bende beklemiyordum şaşırdım,dr a haftasını sordum cuma keseyi görünce soylicem dedi.Allah hepimizinkinin devamını getirsin inşallah.tek olsun saglikli hayirli olsun benim olsunMaşallah Allah Devamını göstersin Çalıkuşum hayırlı olsun canım demiştim ben sana ikiz diye değerin baya yüksek bence ikiz geliyor :)
Deep gözün Aydın canım hep böyle devam eder inşaallah sağlıkla canım..
Etmez olur muyum tüm s amimiyetimle söylüyorum Allah bu uğurda mücadele edenin yardımcısı olsun,7 ve 20 nedir kromozomlarla ilgili bir durum mu.Dua edin bizde Biran evvel bu mutlulukları yasayalim
Nerelerdesin maysaaaMaşallah bu topiğe :)))
Şişli memorialdeİnşallah canım sağol. Sen nerede yaptırmıştın?
Evet 7 ve 20 değişim varEtmez olur muyum tüm s amimiyetimle söylüyorum Allah bu uğurda mücadele edenin yardımcısı olsun,7 ve 20 nedir kromozomlarla ilgili bir durum mu.
Ayyyyygozun aydin canimm cok sukur bak gordun saglikla devam etsin insallahhhhhh herkesin hamileligi aminnnnDoktordan geldim kizlar kalp atsini gordum cok sukur .karndan ultrsnla 6.5 haftalik .
Agladm yaaa dayanamadm .simdilik saglikli gozukuyor ama hersey icn cok erkn dedi.testler yaparz ilerleyen zamnlarda dediAyyyyygozun aydin canimm cok sukur bak gordun saglikla devam etsin insallahhhhhh herkesin hamileligi aminnnn
Bugün çıkıyormuş genetik sonucuuuBana 15 gün demişlerdi 1hafta sonra çıktı inş hayırlı sonuçlar alırsın cnm
Insallah insallah canim tertemiz ciksin embriyolarin bol bol olsun jnsallahBugün çıkıyormuş genetik sonucuuuÇok heyecanlıyım yaa inşallah sağlıklı embriyo çıkar dua edin kızlar ne olur
Aminnn canım inşallahInsallah insallah canim tertemiz ciksin embriyolarin bol bol olsun jnsallah
Hadi bakalım inş hayırlı olacak sonucunu bekliyorum heyecanlaBugün çıkıyormuş genetik sonucuuuÇok heyecanlıyım yaa inşallah sağlıklı embriyo çıkar dua edin kızlar ne olur
2016 ugurlu gelsin hepimize.hadi guzel sonuclarla gel canm.Bugün çıkıyormuş genetik sonucuuuÇok heyecanlıyım yaa inşallah sağlıklı embriyo çıkar dua edin kızlar ne olur
Beni arayacaklarmış canım, bekliyorumerrik seni arayip mi soyleyecekler sen mi gidip ogreneceksin sonucu
Ayyy hadi hayirli haberlerini bekliyorum cok iyi anliyorum seni beklemek zor allahimmm yardimcin olsun insallahhhBeni arayacaklarmış canım, bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?