- 3 Nisan 2016
- 107
- 70
- 13
- 39
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #38.181
Hosgeldin hep iyi haberlerle gel insallah canim. Dualarimiz hepimiz icin isteyen herkes icin. Allah yardimcin olsun sabir versin .insallah bir an once guzel seyler olur hayatinda. Bolbol dua et canimBende de 7 ve 21 de parça değişimi var
Sağol canim insallh hepimize rabbim güzel evlatlar versinHosgeldin hep iyi haberlerle gel insallah canim. Dualarimiz hepimiz icin isteyen herkes icin. Allah yardimcin olsun sabir versin .insallah bir an once guzel seyler olur hayatinda. Bolbol dua et canim
Canim Allah kolaylik versin,ilk denemende sağlıklı, hayırlı evlatlar bagişlasin sana inş.Tedavimiz aynı döneme denk gelebilir,bizim de Allah'tan bişey çıkmazsa Mayis'ta başlayacak tedavisi. İnş peş peşe güzel haberler alırız..Arkadaşlarım bende aranıza yeni katıldım translokasyon tasiyicisiyim mayısta pgt ile tup bebek baslicaz dua edin banada
Canim Google'dan genetik taramayla tüp bebek atv diye ya da benzer şekillerde gir çıkması lazım. Çünkü bu aksam atv de 7 haberlerinde izledim ve bebislerde maşallah çok tatlıydi. :)) Hatta bir tanesinin annesi konuştu'bana iki ay sonra transfer yapıldı'dedi.Bir bak çıkması lazım.Ayşe Hoşgeldin canım :) Allah yardımcın olsun sonu güzel olsun inşallah..kendinden hamile kaldın mı hiç yeni mi evlisin
Hayat netten bugünkü ATV habere bakayım bulamadım sinir geldi
Kızlar size birşey danışacağım.. En son kese görmek için gittiğimizde Dr babam tarafı hep şeker hastası olduğundan şimdilerde şeker yüklemesi yaptırmamı söyledi ..ilerleyen aylarda tekrar yaptırırsın dedi .. Çevrendekilerde şimdiden yaptırma diyor .. Bende pek taraftar değilim açıkcası .. Pazartesi gittiğimde tekrar sorucam.. Şart mı yaptırmam diye .. Birde ayrı kadın doğumcuya gidip sorucam o da tamam derse yaptırayım diyorum.. Kafam karıştı.. Sizce napayım .. O iğrenç şerbeti içmek tiksindiriyor zaten beni .. Nasıl içilecek o ya aç karna .. Zaten herşeye midem kalkıyo(
Canim baska bir topicte de okumustum ailede varsa seker erken haftalarda yaptirtmisti birisinin dokyoru sonrasinda ileriki haftalarda tekrar yaptirtcakmis. Sen yine de danis tabi baska doktorlara daKızlar size birşey danışacağım.. En son kese görmek için gittiğimizde Dr babam tarafı hep şeker hastası olduğundan şimdilerde şeker yüklemesi yaptırmamı söyledi ..ilerleyen aylarda tekrar yaptırırsın dedi .. Çevrendekilerde şimdiden yaptırma diyor .. Bende pek taraftar değilim açıkcası .. Pazartesi gittiğimde tekrar sorucam.. Şart mı yaptırmam diye .. Birde ayrı kadın doğumcuya gidip sorucam o da tamam derse yaptırayım diyorum.. Kafam karıştı.. Sizce napayım .. O iğrenç şerbeti içmek tiksindiriyor zaten beni .. Nasıl içilecek o ya aç karna .. Zaten herşeye midem kalkıyo(
Canim abartilacak kadar koyu serbet degil icinede limon sıkıyorlar zaten en azindan benimkide limon koydular sende teklif et eger vermezlerse yada yaninda limon goturKızlar size birşey danışacağım.. En son kese görmek için gittiğimizde Dr babam tarafı hep şeker hastası olduğundan şimdilerde şeker yüklemesi yaptırmamı söyledi ..ilerleyen aylarda tekrar yaptırırsın dedi .. Çevrendekilerde şimdiden yaptırma diyor .. Bende pek taraftar değilim açıkcası .. Pazartesi gittiğimde tekrar sorucam.. Şart mı yaptırmam diye .. Birde ayrı kadın doğumcuya gidip sorucam o da tamam derse yaptırayım diyorum.. Kafam karıştı.. Sizce napayım .. O iğrenç şerbeti içmek tiksindiriyor zaten beni .. Nasıl içilecek o ya aç karna .. Zaten herşeye midem kalkıyo(
Canim Günaydın ben dün doktoruma sordum şeker yüklemesi 24.haftadan önce yapılmaz dedj . Risk altindaysan açlık ve tokluk şekerine baktırman lazımmış erken haftalardaKızlar size birşey danışacağım.. En son kese görmek için gittiğimizde Dr babam tarafı hep şeker hastası olduğundan şimdilerde şeker yüklemesi yaptırmamı söyledi ..ilerleyen aylarda tekrar yaptırırsın dedi .. Çevrendekilerde şimdiden yaptırma diyor .. Bende pek taraftar değilim açıkcası .. Pazartesi gittiğimde tekrar sorucam.. Şart mı yaptırmam diye .. Birde ayrı kadın doğumcuya gidip sorucam o da tamam derse yaptırayım diyorum.. Kafam karıştı.. Sizce napayım .. O iğrenç şerbeti içmek tiksindiriyor zaten beni .. Nasıl içilecek o ya aç karna .. Zaten herşeye midem kalkıyo(
Hiç kalmadim 3 yıllık evliyim canimAyşe Hoşgeldin canım :) Allah yardımcın olsun sonu güzel olsun inşallah..kendinden hamile kaldın mı hiç yeni mi evlisin
Hayat netten bugünkü ATV habere bakayım bulamadım sinir geldi
Bende carsamba baska doktora gidicem.eger icne sinmedyse biraz bekle canm .cok erken bence seker yuklemesi icin.benmde 2 gundur cok migdem bulaniyo.dgerlernde hc boyle olmamstimKızlar size birşey danışacağım.. En son kese görmek için gittiğimizde Dr babam tarafı hep şeker hastası olduğundan şimdilerde şeker yüklemesi yaptırmamı söyledi ..ilerleyen aylarda tekrar yaptırırsın dedi .. Çevrendekilerde şimdiden yaptırma diyor .. Bende pek taraftar değilim açıkcası .. Pazartesi gittiğimde tekrar sorucam.. Şart mı yaptırmam diye .. Birde ayrı kadın doğumcuya gidip sorucam o da tamam derse yaptırayım diyorum.. Kafam karıştı.. Sizce napayım .. O iğrenç şerbeti içmek tiksindiriyor zaten beni .. Nasıl içilecek o ya aç karna .. Zaten herşeye midem kalkıyo(
Biz Adana'dayiz canm,bizim ki tek gen hastalığı.Hayat canim ben izmirde oturuyorum sen nerdesin insallh hepimiz güzel haberler alırız sizede mi translokasyon var
Geçmiş olsun canımBiz Adana'dayiz canm,bizim ki tek gen hastalığı.
Saol canim inş sağlıcakla hamile kalır ve sağlıklı, hayırlı bebislerimizi kucağımıza alırız.Geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?