Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bende carsamba baska doktora gidicem.eger icne sinmedyse biraz bekle canm .cok erken bence seker yuklemesi icin.benmde 2 gundur cok migdem bulaniyo.dgerlernde hc boyle olmamstim .
Ay bende de hiç bulantı yok.. Sanki hamile değilmişim gibi geliyor ..:)sadece göğüslerim çok hassas .. Diğerlerinde de midem bulanmadı hiç.. Yarın Allah'ın izniyle görecez mi ki kalp atışını.. Dr gözükmezse iki hafta daha beklenir dedi gözükmesi için .. Endişe etmeye gerek yok gibisinden..ama beklemek çok sıkıcı ya .. Bende ayrıyetten sinirlilik var..depresanı da kestim ya bi tuhafım.. Allah sonumuzu iyi etsin .. Sen niye değişecen Dr u cemre.. Allah Hakkımızda hayırlısı neyse onu versin hepimize ..

Deep Sen kaçıncı haftada görmüştün kalp atışını .. Hayırlısıyla şu dört haftayıda atlatsak bi üç Ay'ı bitirsek biraz daha rahatlarız inşallah ...

Ee ikinci gidişinde normal ultrasonla mı baktı bu sefer size dinlenmişti dimi.. Hatta kıpırdatığını gördük demiştin .. O kaçıncı hafta idi:)

Ee ikinci gidişinde normal ultrasonla mı baktı bu sefer size dinlenmişti dimi.. Hatta kıpırdatığını gördük demiştin .. O kaçıncı hafta idi:)
O 8. Haftaydi canim onda da alttan bakti :) ustten de bakti ama minik oldugu icin net gorunmedi sonra korktum ben oyle olunca alttan bakti duyduk cok sukur sesini

Gozukur canim merak etme sen ayyy cok heeyecanliii:) yarin haber ver kacta randevun? Ben de sali aksamini iple cekiyorum korku ve heyecanla. Allah sonumuzu hayir etsin

A Aysemmelegim canim ben 10 yıllık evliyim.Doğal yöntemle hamileligimden bir oğlum var,bir kardesi olsun istiyoruz.Oğlumdan sonra hamile kaldim ancak genetik problemi vardi bebegimin ve doğum sonrasi hastaneden cikaramadan kaybettik.Inşallah Allah hepimize hayirli sağlıklı evlatlar nasip eder.

Doğum yapıp eve bebeğini goturememek Allahım sen kimselere yasatma bizlere de tekrardan yasatma Rabbim... hayat_gun cennetteki meleklerimiz onlar bizim orda bulusacaz inşallah hayırlı geceler

Üzüldüm canim ya zordur muhakkak insallh hep güzel haberler alalım birbirimizden

Doğum yapıp eve bebeğini goturememek Allahım sen kimselere yasatma bizlere de tekrardan yasatma Rabbim... hayat_gun cennetteki meleklerimiz onlar bizim orda bulusacaz inşallah hayırlı geceler
Amin canım Allah ne bir daha bize ne de başkasına böyle bir acı yaşamasın..Çok zor çok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…