Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Okuyunca çok üzüldüm çoook hayat ins herşey artık diledigin gibi olsun canım...
Allah kimsenin kucağıni boş birakmasin,hayırlı, sağlıklı,uzun ömürlü,mis kokulu evlatlarla doldursun inşallah..Senin ve diğer hamile arkadaşların da hamileliğini Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah..

Bana 15 gün demişlerdi 1hafta sonra çıktı inş hayırlı sonuçlar alırsın cnm

1000 kusurrden snr kese gorundugu icin cagirmis maasallah seninkide binin ustu kiz ikizmi ucuzmu yoksa

Wuhuuuuu super sana msj atmak icn girdim simdi ve guzel haberi aldim .test yapmadnmi daha diyecektim.allah t
sagsalik kucagimza almayu nasip etsin.

Canim iki güne kese görünür diye çağırmıştir.Maşallah..

hadi gözünaydın gelsin bebişler
buarada en erken idrar tahlili yapan kişi olarak tarihe adını yazdık

Hayirli olsun canim ikiz bence senin hadi gozun aydin . Kizlar doktordan ciktim simdi bebis saglikli cok sukur kipirdadigini gordum zip zip ziplio allahima bin sukur
Çok sevindim deep ne güzel zıp zıp masal gibi...devami da böyle olsun inşallah.çok sağol ayrıca valla dr ikide olabilir tek tutunmaysa sağlam tutunmuş da olabilir dedi.

Deme öyle nasıl düştüm o gaflete bende bilmiyorum...ayrıca çok sağol canım darısı herkese bunu tüm kalbimle istiyorum.
takılıyorum canımm insan sabırsızlıkla bekliyor tabi sana söylüyorum ama ben o zaman gelince ne zaman yaparım bilmiyorum sana çok takıldım ya bende yaparmışım erkenden ne gülersin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…