- 5 Nisan 2013
- 998
- 771
- 103
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #38.241
Canim aksam 8 de randevum daha bir saat var . Evdeyim simdi bekliyorum heyecanla yazarim cikinca dualarinizi eksik etmeyin lutfen insallah hersey yolundadirDeep Dr gittin mi iyisiniz dimi inşallah :)ne kadarlık olmuş
Allah kimsenin kucağıni boş birakmasin,hayırlı, sağlıklı,uzun ömürlü,mis kokulu evlatlarla doldursun inşallah..Senin ve diğer hamile arkadaşların da hamileliğini Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah..Okuyunca çok üzüldüm çoookhayat ins herşey artık diledigin gibi olsun canım...
Bana 15 gün demişlerdi 1hafta sonra çıktı inş hayırlı sonuçlar alırsın cnmCanım bir şey sorucam, senin cgh den gelir gelmez transfer mi edildi o ay? Yoksa dondurulup bir sonraki ay mı transfer ettiler? Benim geçen hafta cuma günü cgh için incelemeye alındı ama 10 iş günü içinde sonuç çıkacak dediler. Çok heyecanlıyım da sonuç içinNe zaman çıkar acabaaa
1000 kusurrden snr kese gorundugu icin cagirmis maasallah seninkide binin ustu kiz ikizmi ucuzmu yoksaKızlar kan testi sonucu mu aldım 1142 değer.bu cuma da kese görmeye çağırdı ,bir onceki nde nerdeyse iki hafta sonra çağırmıştı şimdi iki gün sonra neden dedim çok birsey söylemedi anlayamadim...inşallah keseyi görürüm.hala çok heyecanlıyım..
İnşallah canım sağol. Sen nerede yaptırmıştın?Bana 15 gün demişlerdi 1hafta sonra çıktı inş hayırlı sonuçlar alırsın cnm
Wuhuuuuu super sana msj atmak icn girdim simdi ve guzel haberi aldim .test yapmadnmi daha diyecektim.allah tKızlar kan testi sonucu mu aldım 1142 değer.bu cuma da kese görmeye çağırdı ,bir onceki nde nerdeyse iki hafta sonra çağırmıştı şimdi iki gün sonra neden dedim çok birsey söylemedi anlayamadim...inşallah keseyi görürüm.hala çok heyecanlıyım..
Değere göre kese göründüğünü bilmiyordum...1000 kusurrden snr kese gorundugu icin cagirmis maasallah seninkide binin ustu kiz ikizmi ucuzmu yoksa
Degerler 1500 olunca gozukurmus canmDeğere göre kese göründüğünü bilmiyordum...bunu da öğrenmiş oldum ucuz mu ikiz isterim de ucuz şaka gibi..Allah sağlıklı ve h ayirlisini versin hepimize insallah...
Canim iki güne kese görünür diye çağırmıştir.Maşallah..Kızlar kan testi sonucu mu aldım 1142 değer.bu cuma da kese görmeye çağırdı ,bir onceki nde nerdeyse iki hafta sonra çağırmıştı şimdi iki gün sonra neden dedim çok birsey söylemedi anlayamadim...inşallah keseyi görürüm.hala çok heyecanlıyım..
Hayirli olsun canim ikiz bence seninhadi gozun aydin . Kizlar doktordan ciktim simdi bebis saglikli cok sukur kipirdadigini gordum zip zip ziplio allahima bin sukur
C emrem sağol canım...Allah hepimize nasib etsin inşallah canimWuhuuuuu super sana msj atmak icn girdim simdi ve guzel haberi aldim .test yapmadnmi daha diyecektim.allah t
sagsalik kucagimza almayu nasip etsin.
hadi gözünaydın gelsin bebişlerKızlar kan testi sonucu mu aldım 1142 değer.bu cuma da kese görmeye çağırdı ,bir onceki nde nerdeyse iki hafta sonra çağırmıştı şimdi iki gün sonra neden dedim çok birsey söylemedi anlayamadim...inşallah keseyi görürüm.hala çok heyecanlıyım..
Evet öyleymiş canım..bakalım ne gorucezCanim iki güne kese görünür diye çağırmıştir.Maşallah..
Çok sevindim deep ne güzel zıp zıp masal gibi...devami da böyle olsun inşallah.çok sağol ayrıca valla dr ikide olabilir tek tutunmaysa sağlam tutunmuş da olabilir dedi.Hayirli olsun canim ikiz bence seninhadi gozun aydin . Kizlar doktordan ciktim simdi bebis saglikli cok sukur kipirdadigini gordum zip zip ziplio allahima bin sukur
Deme öyle nasıl düştüm o gaflete bende bilmiyorumhadi gözünaydın gelsin bebişler
buarada en erken idrar tahlili yapan kişi olarak tarihe adını yazdık
takılıyorum canımm insan sabırsızlıkla bekliyor tabi sana söylüyorum ama ben o zaman gelince ne zaman yaparım bilmiyorum sana çok takıldım ya bende yaparmışım erkenden ne gülersin banaDeme öyle nasıl düştüm o gaflete bende bilmiyorum...ayrıca çok sağol canım darısı herkese bunu tüm kalbimle istiyorum.
Yap yap benim başım göğe erdi senin de erir.takılıyorum canımm insan sabırsızlıkla bekliyor tabi sana söylüyorum ama ben o zaman gelince ne zaman yaparım bilmiyorum sana çok takıldım ya bende yaparmışım erkenden ne gülersin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?