Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Amin canım amin hepimizin inşaallah. Evet Memorialde başladım, inşaallah hayırlı olur. Sende durumlar nasıl?

tedavinin bitmesine çok varmı daha tüm gönlümle diliyorum inş. tutar cnm ben şimdilik oluruna bıraktım cnm mayısta başlamayı düşünüyorum tedaviye kendimi iyice hazırlamalıyım sonuca

tedavinin bitmesine çok varmı daha tüm gönlümle diliyorum inş. tutar cnm ben şimdilik oluruna bıraktım cnm mayısta başlamayı düşünüyorum tedaviye kendimi iyice hazırlamalıyım sonuca

Daha tam belli değil ama 1 hafta sonra yumurta toplama işlemi gerçekleşebilir sonra da embriyoların durumuna göre transfer işlemi. Allah razı olsun Zeynepcim. Çok zor bir süreç, yorucu, yıpratıcı ama umudumu yitirmemeye çalışıyorum. Benimki kısa protokol en fazla 20 gün sürecek. Bugün 4.günüm. Sizde sorun neydi tam olarak, yazıştık ama hatırlayamadım şimdi :26: Umuyorum ki Rabbim sana, bana, isteyen herkese birer melek gönderecek...

seni çok iyi anlıyorum cnm bende tüp yaptırdığım zaman çok yıpranmıştım ama sonuç negatif oldu kısmet değildi o zaman iğneleri yapmakta zorlanıyomusun ben hiç zorlanmamıştım tüpten önce aşılamadada yapmıştım iğne cnm benim yumurtlama problemim var yumurtlama takibiyle en baştan yeniden başlayacam tedaviye inş. bu sefer ALLAH yüzümü güldürür tatlım kendini strese sokma rahat ol tedvi sürecinde ve sonrasında herşey sonunda inş. çok güzel olur

Çok şükür ki çaresi var canım benim. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Senin de güzel haberlerini bekliyorum.

Amin inşaallah... Konuşalım böyle zaman zaman. Ben seninle yazıştığımız o topiğe bir daha uğrayamadım. Sen yazıyor musun orada?

aslında ben daha öncede yazmak istedim ama hatırlamazsın diye yazmadım bende nadiren giriyorum oraya başka bi topiğe sık giriyorum ben seni gördükçe yazarım tabi sende istersen

aslında ben daha öncede yazmak istedim ama hatırlamazsın diye yazmadım bende nadiren giriyorum oraya başka bi topiğe sık giriyorum ben seni gördükçe yazarım tabi sende istersen

Hatırlarım canım olur mu öyle şey. İsterim tabi, çok memnun olurum Ben de senin topiğe gelirim ama kalabalıksa topik arada kaynar giderim :)

Akasya canım inşallah kazanırsın elemeleri ve bol parayla ayrılırsın...
Telefonda hiç bilgi vermediler mi?

İnsan dr sine alışınca başka dr ler zor oluyor...

Konuşmaya ihtiyacım var ama kimse yok

Geç mi geldik yemek filan derken zaman geçmiş...

Kızlar slm ;

Yarışmadan yana ümidim yok. Sorular çok zordu. Ve millet kopya çekti. Cep telinden sorulara bakıp bakıp cevapladılar. İşte o kopyacılar aranmış diye duydum. Benim gibi kendi emeği ile yapmaya çalışanlar henüz aranmadı Bu gidişle de aranmayız gibime geliyor..Adaletsiz dünya. Nerede yüzümüz güldü ki bunda gülsün İnciciğim msj hakkım olmadığından cevap veremedim sana. Buradan yazabiliyorum sadece. Yarışma sevdasına hastaneye de gidemedim. Bakalım haftaya ak kara belli olacak. Testte mutasyon bulunamadıysa AKASYA yine yollara düşecek. laboratuvar ,doktor peşine.. İşte öyle kızlar... Ahh felek zalim felek.. Herkese kavun yedirdin bize de yedirdin kelek diyorum

Sıkma canını, ararlar belki belli olmaz canım. Ne biçim sınavmış o öyle, sen de çekseydin kopya :) Canım ben burada yazdığımı görmezsin belki diye mesaj atayım dedim :) chnb alıntılamış sana yazdığımı. Cumhur Bey'i arasaydın, ben olsam çatlardım meraktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…