- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #4.801
Amin canım amin hepimizin inşaallah. Evet Memorialde başladım, inşaallah hayırlı olur. Sende durumlar nasıl?
tedavinin bitmesine çok varmı daha tüm gönlümle diliyorum inş. tutar cnm ben şimdilik oluruna bıraktım cnm mayısta başlamayı düşünüyorum tedaviye kendimi iyice hazırlamalıyım sonuca
Daha tam belli değil ama 1 hafta sonra yumurta toplama işlemi gerçekleşebilir sonra da embriyoların durumuna göre transfer işlemi. Allah razı olsun Zeynepcim. Çok zor bir süreç, yorucu, yıpratıcı ama umudumu yitirmemeye çalışıyorum. Benimki kısa protokol en fazla 20 gün sürecek. Bugün 4.günüm. Sizde sorun neydi tam olarak, yazıştık ama hatırlayamadım şimdi :26: Umuyorum ki Rabbim sana, bana, isteyen herkese birer melek gönderecek...
seni çok iyi anlıyorum cnm bende tüp yaptırdığım zaman çok yıpranmıştım ama sonuç negatif oldu kısmet değildi o zaman iğneleri yapmakta zorlanıyomusun ben hiç zorlanmamıştım tüpten önce aşılamadada yapmıştım iğne cnm benim yumurtlama problemim var yumurtlama takibiyle en baştan yeniden başlayacam tedaviye inş. bu sefer ALLAH yüzümü güldürür tatlım kendini strese sokma rahat ol tedvi sürecinde ve sonrasında herşey sonunda inş. çok güzel olur
Çok şükür ki çaresi var canım benim. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Senin de güzel haberlerini bekliyorum.
çok sağol cnm öcelikle inş. sen güzel haber verirsin
Amin inşaallah... Konuşalım böyle zaman zaman. Ben seninle yazıştığımız o topiğe bir daha uğrayamadım. Sen yazıyor musun orada?
aslında ben daha öncede yazmak istedim ama hatırlamazsın diye yazmadım bende nadiren giriyorum oraya başka bi topiğe sık giriyorum ben seni gördükçe yazarım tabi sende istersen
Hatırlarım canım olur mu öyle şey. İsterim tabi, çok memnun olurumBen de senin topiğe gelirim ama kalabalıksa topik arada kaynar giderim :)
evet orası kalabalık oluyo ama bazende sakin artık birbirimizi gördükçe yazışırız cnm orası yada burası nasıl denk gelirse
Tamam canım. Çok memnun oldum yazdığına. Öpüyorum seni.
İnciciğim selam canım..
Benim test sonucu hastaneye iletilmiş. Ancak bu hafta milyoner yarışma mülakatı için izin aldığımdan tekrar izin isteyemedim.Utandım. Haftaya gideceğim. Senin nasıl gidiyor ? Gaz sorunu harici bir sıkıntı var mı ? Seninle benim durumum çok benziyor. İkimizin de genetik problem.. Bana da ender vakasın diyeceklerdir Bir de canım sana ne kadara mal olacak tedavi ? Hastaneden ve ilgiden memnun musun ? Doktor Nur Hanım'ı tavsiye ediyor musun ?
Selam tatlım. Kenan Işık'ın yarışmasına mı katılıyorsun? :) Mülakata gittin mi gidecek misin? Paylaş bizimle sonucu. Test sonucunu biliyor musun sen? Mutasyon bulunabilmiş mi? Cumhur Bey'e mi gönderildi acaba? Gaz harici şu an bir şey yok. Evet benziyoruz birbirimize. Vallahi canım ilk ve tek gittiğim hastane burası olduğu için diğer hastaneler için bir şey diyemem ama memnunum. Gerçi tedaviye başladıktan sonra doktorlar muayeneyi kısa tutuyor yoğunluktan. Çok dolu gerçekten tüp bebek birimi. Tedavi 2000 euro. İlaçlara şimdilik 535 lira ödedim, daha ne kadar ödeyeceğim bilmiyorum açıkçası. Pgt için de embriyo sayısı belli olunca vereceğiz ücreti. Nur Hanım çok şeker, güler yüzlü bir insan. İnsanı rahatlatıyor, bu benim için çok önemli çünkü çok kasıyorum kendimi. Şimdi ona alıştım ondan başkası zor geliyor. Semra Hanım da yakın davrandı bugün. Ama çok yoğun olduğu için sadece muayene etti, açıklamaları Funda Hanım yaptı. İnşaallah hayırlı haberlerini alırız. Test sonucunu çok merak ettim.
Konuşmaya ihtiyacım var ama kimse yok
Kızlar slm ;
Yarışmadan yana ümidim yok. Sorular çok zordu. Ve millet kopya çekti. Cep telinden sorulara bakıp bakıp cevapladılar. İşte o kopyacılar aranmış diye duydum. Benim gibi kendi emeği ile yapmaya çalışanlar henüz aranmadıBu gidişle de aranmayız gibime geliyor..Adaletsiz dünya. Nerede yüzümüz güldü ki bunda gülsün İnciciğim msj hakkım olmadığından cevap veremedim sana. Buradan yazabiliyorum sadece. Yarışma sevdasına hastaneye de gidemedim. Bakalım haftaya ak kara belli olacak. Testte mutasyon bulunamadıysa AKASYA yine yollara düşecek. laboratuvar ,doktor peşine.. İşte öyle kızlar... Ahh felek zalim felek.. Herkese kavun yedirdin bize de yedirdin kelek diyorum
Zeynepcim huhu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?