- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #4.841
İnciciğim ekledim seni. Niye yatamayasın ki ... Bu özel bir durum. Hem iyi olur gelmeleri... Baksınlar sanaRahat edersin
Gösterirler de ben rahat edemem sorun orada :) Eşim izin alacak bir kaç gün.
bencede en azından yemeklerini yaparlar eve çeki düzen verirler böle zamandada yardım etmeyeceklerse
aslında haklısın cnm bende tüp bebk yaptığımda kayınvalidem gelmişti ama ben niye kalkıp ufak tefek işler yapmıştım rahat edememiştim
Rahat olamıyor insan. Evde düzeni sen biliyorsun, kendin yapmak istiyorsun herşeyi. Ama bu seferlik dayanmam lazım sanırım.
Bu süreçte eş desteği çok önemli. Ben daha tedaviye başlamadım ama eşim işini gücünü bırakıp heryere geliyor sağolsun. Bayağı heveslendi çocuk içinBakalım nasip..
Bu süreçte eş desteği çok önemli. Ben daha tedaviye başlamadım ama eşim işini gücünü bırakıp heryere geliyor sağolsun. Bayağı heveslendi çocuk içinBakalım nasip..
cnm işi gücü bu seferlik boş vereceksin taki sonucu alana kadar biraz dayanacaksın artık onların yaptığı kadar idare et sen kendine dikkat etmeye çalış
chnb canım sen ne zaman başlıyorsun ?? Ataşehirde mi gideceksin ?
Bugünüme çok şükür. Amin inşaallah. Umarım herşey yolunda gider...
Kızlar tahmini olarak transferim ya kayınvalidemler gelmeden 1-2 gün önce ya da onların geldiği gün olacak. Ben nasıl yatacağım onların yanında :) Eltimler de gelecek.
Hitucinin kulağını çınlattık, geldi :) Hoşgeldin nasılsın?
Evet, onun tecrübelerine ihtiyacım var.
ACİL CEVAP YAZ HİTUCİ....
EŞİM SORUYOR. ŞİMDİ YARIN ADET OLSAM TAHMİNİ KAÇINCI GÜN TOPLANIR.
TOPLANDIĞI GÜN HEMEN SPERM ALINIP O GÜN HEMEN DÖLLEME YAPILIYOR MU?
Kızlar transfer sonrası o gün değil de diğer günler araba kullanılabilir mi, biliyor musunuz?
İnciciğim hiç bilmiyorum.Ama fazla stres yapmadan , yavaş kullanabilirsin gibime geldi. Eğer İstanbul'da isen zor tabii
cnm benim ehliyetim olmadığı için doktora hiç sormamıştım ama eve dönebilirbiyim dediğimde arabayı sen kullanmayacaksan dön demişti sen yinede sor doktoruna
Ben de yazayım :) Hemşire bana ilk tedavi günü adetinizin 11.gününde yeterli olgunluğa ulaşmış olacaktır demişti. 11.gün olsa ardından çatlatma 13.güne tekabül eder. Evet yumurtaların toplandığı gün sperm de alınıyor.
Yok canım kullanmada bir sıkıntı yok da transfer günü kullanmanın sakıncalı olduğunu okumuştum bir yerde. Araba lazım olacak misafirleri gezdirirken.
Sağ olasın canım. Peki 11 ve 13. gün standart mı 3 aşağı 5 yukarı değişir mi? Eşimin de tam ters dönemi...
Boş ver bence 4-5 gün dinlen çıkma eşin gezdirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?