Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

bencede en azından yemeklerini yaparlar eve çeki düzen verirler böle zamandada yardım etmeyeceklerse

Ederler ederler haklarını yiyemem. Aynı şey eltimin başına gelmiş olsa ben kesinlikle kaldırmam onu. Ama işte benim içim rahat etmeyecek biliyorum. Ne pimpirikliyim

Bu süreçte eş desteği çok önemli. Ben daha tedaviye başlamadım ama eşim işini gücünü bırakıp heryere geliyor sağolsun. Bayağı heveslendi çocuk içinBakalım nasip..

aslında haklısın cnm bende tüp bebk yaptığımda kayınvalidem gelmişti ama ben niye kalkıp ufak tefek işler yapmıştım rahat edememiştim

Rahat olamıyor insan. Evde düzeni sen biliyorsun, kendin yapmak istiyorsun herşeyi. Ama bu seferlik dayanmam lazım sanırım.

Hitucinin kulağını çınlattık, geldi :) Hoşgeldin nasılsın?

Son düzenleme:
chnb canım sen ne zaman başlıyorsun ?? Ataşehirde mi gideceksin ?

Evet yarın adet olacağım kasıklarım ağrıyor. Ama takibim burada olacak...

Boş ver desek de rahat olamazsın tabi.Ama dinlen bence...

Hitucinin kulağını çınlattık, geldi :) Hoşgeldin nasılsın?

Evet, onun tecrübelerine ihtiyacım var.

ACİL CEVAP YAZ HİTUCİ....

EŞİM SORUYOR. ŞİMDİ YARIN ADET OLSAM TAHMİNİ KAÇINCI GÜN TOPLANIR.
TOPLANDIĞI GÜN HEMEN SPERM ALINIP O GÜN HEMEN DÖLLEME YAPILIYOR MU?

Kızlar transfer sonrası o gün değil de diğer günler araba kullanılabilir mi, biliyor musunuz?

Ben de yazayım :) Hemşire bana ilk tedavi günü adetinizin 11.gününde yeterli olgunluğa ulaşmış olacaktır demişti. 11.gün olsa ardından çatlatma 13.güne tekabül eder. Evet yumurtaların toplandığı gün sperm de alınıyor.

İnciciğim hiç bilmiyorum.Ama fazla stres yapmadan , yavaş kullanabilirsin gibime geldi. Eğer İstanbul'da isen zor tabii

Yok canım kullanmada bir sıkıntı yok da transfer günü kullanmanın sakıncalı olduğunu okumuştum bir yerde. Araba lazım olacak misafirleri gezdirirken.

Sağ olasın canım. Peki 11 ve 13. gün standart mı 3 aşağı 5 yukarı değişir mi? Eşimin de tam ters dönemi...

Yok canım kullanmada bir sıkıntı yok da transfer günü kullanmanın sakıncalı olduğunu okumuştum bir yerde. Araba lazım olacak misafirleri gezdirirken.

Boş ver bence 4-5 gün dinlen çıkma eşin gezdirsin...

Sağ olasın canım. Peki 11 ve 13. gün standart mı 3 aşağı 5 yukarı değişir mi? Eşimin de tam ters dönemi...

Boş ver bence 4-5 gün dinlen çıkma eşin gezdirsin...

Rica ederim tatlım. Yumurtaların durumuna göre değişebilirmiş. Ne kadar hızlı büyürse o kadar erken toplanıyor herhalde. İş nedeniyle mi ters

Kızlar sohbetinize doyum olmaz ama benim çıkmam lazım. Mutfağı toparlayıp yatayım. Yarın yine erkenden yollara düşeceğiz. Kendinize çok iyi bakın. İyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…