Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Allah sende de razı olsun canım... gonalf- ve puregon ikiside aynı ilaç sadece üretici firmaları farklı olduğu için isim farkı var... banada bu gittiğimde puregon yazmışlardı ama ben daha önce nur hanımla telefona görüştüğümde ilaçlarımı kayseriden alıp gelecem demiştim oda telefonda gonal-f yazdırınca onu aldım... elimde gonal-f olunca onunla devam ediyorum daha önceki tedavilerimde de kullanmıştım benim için kolaylık oldu... diğer ilacında ismini yanlış yazabilirim glikofaj dı... şeker ilacıymış tedavi sırasında yumurtaların hızlı büyümesini sağlıyormuş.. benim yumurtalar biraz geç büyüyor ondan verdiler sanırım..ben ilk defa duydum kullanan varmı diye merak ettim inşallah dedikleri gibi olur bi faydası olur...

Anladım canım. İnşaallah bol olurlar ve güzelce büyürler :)

Tutmaz tatlim tutmaz...
Canim ya gecmise baktim da bulamadim , senin babadan gecen sorun tam olarak neydi?

Kac gibi arayip haber verirlermis?

Tatlım benim babam kas hastası. Kaslar eridiği için hareketleri kısıtlı, yürüyemiyor. Yardımsız kalkamıyor, yatamıyor. Ondaki hastalığı ben taşıyorum.
Saati sormadım biliyor musun... Soracağım en önemli şeyleri sormayı unutuyorum. 11'e kadar aramazlarsa ararım ben. Ama inşaallah beklemem.

Sagol canim aciklaman icin.
Insallah hayirlisiyla bulunacak.
Ara tabi mutlaka , cekinme sakin.
Valla ben de heyecanliyim .

hoşgeldin aramıza umarım bu topiğin sana da faydası dokunur...açtığın sayfada bende duygularımı,çaresizce üzgünlüğümü dile getirmiştim...canım bebeğimi delik deşik ederlerdi demişsin,kromozomlara sadece kan alınıp bakılırdı...yani hiç inceleme yapılmadı mı?sorunun ne olduğunu bilmek ikinci bebeğin için faydalı olabilirdi...ona göre bir tedavi yöntemi belirlenebilirdi...umudunu kaybetme,benimde bir hikayem var seninki kadar acı değil ama kayıplarım var ve şuanda mucizem karnımda...Allaha çok şükür...
inşallah sende hayırla sağlıkla bebeğine kavuşursun...ve herkez...

merhaba laveque cim biraz rahatsızlıklarım oluyor ama iyiyim,fazla takılamıyorum ama hergün girip mutlaka bakıyorum takip ediyorum herkezi...teşekkür ederim ilgin için...
chnbcim 6 yumurta iyi görünüyor umarım sağlıkla gelişir....
incicim inşallah embriyoların sağlıklıdır dualarla inşallah olucak...

Kızlar günaydın. Hastaneden aradılar, sonuç daha çıkmamış ama transfer olacak şekilde gelin dediler. Sonucu orada bekleyeceğiz. Transfere alırlarsa 13.30-14.00 gibi alacaklar. Dualarınız bizimler olsun. Hepinizi çok seviyor ve çok öpüyorum...

inciii günaydın canım...nasılsın?haber alınca yaz mutlaka olurmu.heyecanla bekliyorum.Allahım hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.

cANIM SABAH EZAN OKUNUYORDU SESİNE UYANDIM NAMAZ KILDIM YASİN OKUDUM. dUA ETTİM BOL BOL.iNŞALLAH rABBİM GÖNLÜNDEN GEÇENİ HAYIRLISI KILMIŞ OLSUN. AMİN...

Incicim kalktim hemen baktim foruma haber var mi diye.
Hadi hayirlisi, haber ver bize mutlaka tamam mi ? Telefondan falan yaz .

HITUCI CANIM ARKADASIM NASILSIN?
Cocuklar dislerini cikardilar mi? Biraz uykusuz gecelerin rahatladi mi?

INCI ile telefonda gorusen var mi? Bende telefonu yok. Merak ediyorum.

HITUCI CANIM ARKADASIM NASILSIN?
Cocuklar dislerini cikardilar mi? Biraz uykusuz gecelerin rahatladi mi?

INCI ile telefonda gorusen var mi? Bende telefonu yok. Merak ediyorum.

canım benim iyiyim hamdolsun.dişler çıkıyor yavaş yavaş.azılara geçtiler biri çıkıyo başka bi diş patlıyo.
gecelerim yine uykusuz malesef ama ben iyiyim alıştım galiba uykysuz yaşamaya :)
görüşemiyoruz bu ara seninle konuşmayı özledim

inciyi bende merak ediyyorum inşallah herşey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…