Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

laveque, hituci, merve, mattika sağolun kızlar. Evet zamanla geçecek biliyorum. Zor bir sınavdayız, alnımızın akıyla çıkmak nasip olur inşaallah.

Zayıf olduğum için yüksek doz ilaç vermek istememiş doktorum, ohss zayıflarda daha çok ortaya çıkıyor diye. Biraz kilo almaya çalışacağım.

Son düzenleme:
Kızlar yumurta sayım fazla ama ohss riskinden dolayı yüksek doz ilaç alamadığım için sadece 3 yumurta toplanmıştı biliyorsunuz. Büyümeleri için doğal yollardan neler yapabiliriz biliyor musunuz?

Incim canim benim ne desem inan bende bilemiyorum lavegue okadar guzel ifade etmiski biz oyuncuyuz yönetmenimiz Allah demis canim lavegue beni coook duygulandirdin Elbet Rabbimin bir bildigi vardir.
Sabir ve duayla asacaz insallah bu sinavlari incim aglayabildigin kadar agla icine atma kendini sIkma coook zor bir imtehan bende tam 20 yil neler cektim sizleri coook iyi anliyorum.
Bak simdi incim yasin kacti neden 3 yumurta olustu pgt icin coook yumurta olacakki sansin daha coook olsun fsh hormonunu bir olctur adetin 3. gunu incir kuru yap bal tarcin corek otu karisimi ve hayit tohumu ic canim durumuna gore yapilir insallah
ikinci tedavinde Allahim yuzunuzu guldursun Rabbim cifter cifter versin insallah verecek ben buna butun kalbimle inaniyorum sizlerde inanin ins kocaman öpüyorum Mevlam yar ve yardimciniz olsun ins

Ah be bitanem ne güzel yazmışsın. İnşaallah inşallah...

Ah be nilcim demek ki zamanımız gelmemiş henüz. 27 yaşındayım, işte bizim sorunumuz pgt'ye gittiği için olabildiğince fazla yumurta... Millete bakıyorum 10, 20 yumurta toplanıyor. fsh hormonu neyi gösteriyor? İnşaallah inşaallah bizler de meleklerimize kavuşuruz... Çok sağol canım. Allah razı olsun.

Bugün sağlıkla hamile kalıp da bebeğini aldıranlardan, doğurup sokağa atanlardan, durmadan şikayet edenlerden daha bir tiksindim resmen.

Bu hafta kayınvalidemler ve eltimler geliyor, benimse hiç halim yok, takatim yok... Umarım içimdekileri saklayabilirim. Çekilmez biri haline gelmek istemiyorum

Bu hafta kayınvalidemler ve eltimler geliyor, benimse hiç halim yok, takatim yok... Umarım içimdekileri saklayabilirim. Çekilmez biri haline gelmek istemiyorum

Ay hiç çekilmez insan normal halde çekemiyor
Bu haldeyken nasıl çeker.iptal etme şansın yokmu peki
Bİliyorlarmıydı onlar durumu

Ben haber bile vermem galiba ya onlara tedaviye başlayacağımı felan
Olmazsa eğer tedaviyle bile olmadı der ayy sinir olurum iyicee

Mattikacim benim de senin gibi dusundugum zamanlar cok oldu. Hatta bir donem " olmasin boyle daha guzel" bile dedim, sadece ben degil , esim de dedi. Ama simdi bunu kendime bir gorev biliyorum ben. Kac taneye dayanirim, ne kadar sure gider bu debelenme onu bilmiyorum ama ileride geriye donup baktigimda daha yumurtalarim en azindan varken denemedim diye pismanlik yasamayayim istiyorum.

Bu arada transfer konusunda sizi anliyorum ancak ben Izmirdeyim ve bana Pazar gunu haber verdiler embryolarin saglikli olmadigini. Ya olsaydi ??? Ben ancak ertesi gun gidebilecektim. Ve bunu da biliyorlardi. O zaman buna ne diyorsunuz?

Canim bu dedigini ben bilmiyordum yani zayif oldugun icin yuksek doz ilac vermediklerini.
Kızlar bundan sonraki kaçıncı adetimde başlamalıyım tekrar?
Kesinlikle hastalikli bir durum bu Daha biri henuz bitmisken nasiomoluyor da ikinciyi dusunuyoruz, hepimiz icin diyorum bunu, ... Ben de boyleydim. Inanilmaz bir durum bu Allahim
Kızlar yumurta sayım fazla ama ohss riskinden dolayı yüksek doz ilaç alamadığım için sadece 3 yumurta toplanmıştı biliyorsunuz. Büyümeleri için doğal yollardan neler yapabiliriz biliyor musunuz?

Sunu bana bir aciklar misin tatlim? Cok yumurtan vardi da yuksek doz ilac almadigin icin mi 3 tane toplandi ? Ben anlayamadim bunu.

Maddi ve manevi imkanlar el verdiği sürece işin ucunu bırakmamak gerekiyor dediğin gibi. Biz bu tedavi için borçlandık, başka borçlarımız da var ve ben çalışmıyorum şu anda. Üzüntümün yanında bir yandan onu düşünüyorum kara kara. Rabbim bir çıkış yolu gösterir inşaallah...

Bu çağırma konusu çok can sıkıcı gerçekten. Ertesi güne kadar o embriyolar dayanabilecek miydi peki?

Evet canım yumurta sayım fazla ama aldığım ilaçlar sadece üçünü büyüttü, diğerlerine yetmedi... Zayıf kişilerde ohss daha sık görülüyormuş. Benim de vücut kitle endeksim düşük. Çok zayıfım
Gerçekten hastalıklı bir durummuş. Daha eve gelirken arabada düşündüm üçüncü adetimde mi dördüncü adetimde mi başlayayım diye...

Nilcim canim , bu corekotu bal karisimi gibi kurler ki bu soyledigini ben cok duyuyorum ama hic yapmadim, yumurtakalitesini arttirmak icin mi? Sayiyi degistirmiyor bildigim kadariyla . Ne yaparsak yapalim rezervimiz degismiyor diye biliyorum. Yanlis biliyorsam duzeltebilir misin? Biliyorsun benim tedavimde 9 yumurta vardi ve 3 toplandi ancak benimki bence bir sanssizlik oldu ve ben o yumurtalarin erken catladigini dusunuyorum. Ben bu arada yahoo groupsa da uyeyim. Orada dengeli translokasyon diye bir grup var, butun dunyadan uyeler var. Ben de orada okuyorum , benden daha buyuk kadinlarin tedavilerinde 16 bir sonrakinde 20 yumurta falan toplaniyor. Rakamlar hep inanilmaz fazla.

Fsh yumurta rezervini gosteriyor Incicim.benim de fsh bakmadilar bu tedavimde, gerek duymadilar. Ben bakin diye 2 kere soylememe ragmen bakmadilar. Ultrason goruntusune gore karar verdiler.

Kredi mi çektiniz canım bu tedavi için ne kadara mal oldu
Ya böyle sormakta istemiyorum
tekrar canın yansın istemiyorum hakkını helal et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…