- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #5.301
canım benim iyiyim hamdolsun.dişler çıkıyor yavaş yavaş.azılara geçtiler biri çıkıyo başka bi diş patlıyo.
gecelerim yine uykusuz malesef ama ben iyiyim alıştım galiba uykysuz yaşamaya :)
görüşemiyoruz bu ara seninle konuşmayı özledim
inciyi bende merak ediyyorum inşallah herşey yolundadır.
Olmadı kızlar... Çok üzgünüm ama olmadı... İçim buz gibi, hastanede ağlayamadım bile, boğazım düğüm düğüm oldu. Bir olacak dediler bir olmayacak dediler o kadar kötü oldum ki... Dua edin ne olur... chnb aradı ama açamadım, konuşacak takatim yok. Eve geldim duvarlar üstüme üstüme geliyor sanki ama dışarı çıkmak istemiyorum. Allah'ım yardımcım olsun.
Olmadı kızlar... Çok üzgünüm ama olmadı... İçim buz gibi, hastanede ağlayamadım bile, boğazım düğüm düğüm oldu. Bir olacak dediler bir olmayacak dediler o kadar kötü oldum ki... Dua edin ne olur... chnb aradı ama açamadım, konuşacak takatim yok. Eve geldim duvarlar üstüme üstüme geliyor sanki ama dışarı çıkmak istemiyorum. Allah'ım yardımcım olsun.
Incicim canim nasil bir olacak dediler bir olmayacak?
Olabilme ihtimali var mi hala?
Canım sakın kendini bırakma Her şey olacağına varır.
Sıkma canını Sizin canınıız sağolsun Rabbimin takdiri
Biz ne yapsak boş.kADERİmizde ne varsa o.
Ben inanıyorum hepimizin çocuğu olacak inşallah.
ama vakit saat belli değil tabi.umudunu yitirme asla.
Çok çook üzüldüm sanki benim başıma geldi gibi oldu off hayırlısı
canım üzüldüm gerçekten.seni okadar iyi anlıyoruz ki...bak kaç kişinin ismi var aşağıda.hepimiz senin için burdayız.hepimiz hayırlısı olsun diye dua ettik.üzülme diyemem ama üzülmeni istemiyorum.zamanı var belkide.bak bende bulamadım sonra rabbim iki tane birden melek gönderdi bana.inşallah sizinde sınavınız biter kısa zamanda ve bebeklerinize kavuşursunuz.
birde bir olacak dediler bir olmayacak dediler yazmışsın orasını anlamadım.neden öyle dediler.
Allah hepinizden razı olsun. İnanın kimseyle konuşamıyorum. Bağırmak istiyorum doya doya ağlamak istiyorum yapamıyorum. Düğümlendim resmen. Rabbim böyle uygun görmüş, başka bir şey diyemiyorum...
Yok canım yok. Genetikle labaratuvar arasında bir anlaşmazlık oldu. Genetikten sonucun gelmesini bekledik 1,5 saat, o sırada transferiniz var dediler. Ümitlendim. Sonra genetikten yetkili geldi, tam açıklamaya başladı raporda bir yanlış olduğunu belirtip tekrar yerine döndü. Eşim çok gerildi, onu sakinleştirmek için kendimi unuttum. Sonra yine gelip açıklama yaptı işte, olmayacağını söyledi.
Pgtli tedavide 2 seyi sevmiyorum
1. Si , daha embryo transfer edilecek mi belli degil iken cagiriyorlar bizi oraya. Ben boyle bir sey yasamadim, sansim yokti Izmirde oldugum icin. Bir umut gidiyoruz oraya . Mattika da gitmisti, onu da cagirmislardi. Sonra duzgun cikmadi diyorlar.
Var mi yok mu soyleyin once, sonra gidilir gerekirse , ne olacak , kac dakika yol. Bana haber verselerdi eger duzgun var diye, ben ertesi gun gidecektim.
2. De su igneler... Yine daha saglam embryo cikacak mi belli degilken , hoop yumurta toplama sonrasi basliyor igneler.
Gerci ben jele dondum soylemistim. Cunku o ignelerle bardak daha da bir doluyor. Yani insanin sinirini daha da bozuyor o igneler.
Pgtli tedavide 2 seyi sevmiyorum
1. Si , daha embryo transfer edilecek mi belli degil iken cagiriyorlar bizi oraya. Ben boyle bir sey yasamadim, sansim yokti Izmirde oldugum icin. Bir umut gidiyoruz oraya . Mattika da gitmisti, onu da cagirmislardi. Sonra duzgun cikmadi diyorlar.
Var mi yok mu soyleyin once, sonra gidilir gerekirse , ne olacak , kac dakika yol. Bana haber verselerdi eger duzgun var diye, ben ertesi gun gidecektim.
2. De su igneler... Yine daha saglam embryo cikacak mi belli degilken , hoop yumurta toplama sonrasi basliyor igneler.
Gerci ben jele dondum soylemistim. Cunku o ignelerle bardak daha da bir doluyor. Yani insanin sinirini daha da bozuyor o igneler.
bizim de tekrar deneme sorunu çıktı ortaya, şubatta 2 ay olmuş olcak tedaviden sonra. eğer deniceksek çok beklememek lazım yaş geçiyo vs.
ama hiç içimden gelmiyo.
böyle çocuksuz yaşayıp gitmek daha iyi gibi sanki.
bence önemli olan kendini hazır hissetmen.bu arada mattika biz diğer kızlarla facedende görüşüyoruz.faceye eklerken sen online değildin görüşemedik.sende katılmak istermesin.
hoşgeldin aramıza umarım bu topiğin sana da faydası dokunur...açtığın sayfada bende duygularımı,çaresizce üzgünlüğümü dile getirmiştim...canım bebeğimi delik deşik ederlerdi demişsin,kromozomlara sadece kan alınıp bakılırdı...yani hiç inceleme yapılmadı mı?sorunun ne olduğunu bilmek ikinci bebeğin için faydalı olabilirdi...ona göre bir tedavi yöntemi belirlenebilirdi...umudunu kaybetme,benimde bir hikayem var seninki kadar acı değil ama kayıplarım var ve şuanda mucizem karnımda...Allaha çok şükür...
inşallah sende hayırla sağlıkla bebeğine kavuşursun...ve herkez...
Sağol mervecim. Allah razı olsun. Evet bunun da bir vakti var ama ya hiç olmazsa. Korkuyorum çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?