Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Olmadı kızlar... Çok üzgünüm ama olmadı... İçim buz gibi, hastanede ağlayamadım bile, boğazım düğüm düğüm oldu. Bir olacak dediler bir olmayacak dediler o kadar kötü oldum ki... Dua edin ne olur... chnb aradı ama açamadım, konuşacak takatim yok. Eve geldim duvarlar üstüme üstüme geliyor sanki ama dışarı çıkmak istemiyorum. Allah'ım yardımcım olsun.

Tatli telaslar bunlar canim. Insallah bol bol acisini cikarip uyuyacaksin ileride.
Ben de ozledim seni. Hep arayayim istedim gecen hafta olmadi. Bu hafta ararim ben seni, konusuruz ,ozlem gideririz.
Inci online

Incicim canim nasil bir olacak dediler bir olmayacak?
Olabilme ihtimali var mi hala?

Adetimin 2. veya 3.günü gelmemi istedi doktorum. Kist oluşup oluşmadığına bakacakmış. Gidip orada yine muayene olmak, tedaviyi hatırlamak. Bir dahakine olur mu ki... Ya olmazsa...

Canım sakın kendini bırakma Her şey olacağına varır.
Sıkma canını Sizin canınıız sağolsun Rabbimin takdiri
Biz ne yapsak boş.kADERİmizde ne varsa o.
Ben inanıyorum hepimizin çocuğu olacak inşallah.
ama vakit saat belli değil tabi.umudunu yitirme asla.
Çok çook üzüldüm sanki benim başıma geldi gibi oldu off hayırlısı

canım üzüldüm gerçekten.seni okadar iyi anlıyoruz ki...bak kaç kişinin ismi var aşağıda.hepimiz senin için burdayız.hepimiz hayırlısı olsun diye dua ettik.üzülme diyemem ama üzülmeni istemiyorum.zamanı var belkide.bak bende bulamadım sonra rabbim iki tane birden melek gönderdi bana.inşallah sizinde sınavınız biter kısa zamanda ve bebeklerinize kavuşursunuz.
birde bir olacak dediler bir olmayacak dediler yazmışsın orasını anlamadım.neden öyle dediler.

Incicim canim nasil bir olacak dediler bir olmayacak?
Olabilme ihtimali var mi hala?

Yok canım yok. Genetikle labaratuvar arasında bir anlaşmazlık oldu. Genetikten sonucun gelmesini bekledik 1,5 saat, o sırada transferiniz var dediler. Ümitlendim. Sonra genetikten yetkili geldi, tam açıklamaya başladı raporda bir yanlış olduğunu belirtip tekrar yerine döndü. Eşim çok gerildi, onu sakinleştirmek için kendimi unuttum. Sonra yine gelip açıklama yaptı işte, olmayacağını söyledi.

Sağol mervecim. Allah razı olsun. Evet bunun da bir vakti var ama ya hiç olmazsa. Korkuyorum çok korkuyorum.

Allah hepinizden razı olsun. İnanın kimseyle konuşamıyorum. Bağırmak istiyorum doya doya ağlamak istiyorum yapamıyorum. Düğümlendim resmen. Rabbim böyle uygun görmüş, başka bir şey diyemiyorum...

inci geçmiş olsun, allah sabır versin. üzüntünü paylaşıyorum. hepimiz aynı şeyleri yaşadık, bizi bizden başkası anlamaz.
ben de eşim üzülmesin diye üzüntümü içimde tutmak durumunda kalmıştım. geçiyo allahın izniyle.

Allah hepinizden razı olsun. İnanın kimseyle konuşamıyorum. Bağırmak istiyorum doya doya ağlamak istiyorum yapamıyorum. Düğümlendim resmen. Rabbim böyle uygun görmüş, başka bir şey diyemiyorum...

Canim ,

Senin icin burdayiz. Yanindayiz. Ama su var ki, hersey olacagina variyor. Mervenin dedigi gibi, catlayalim, ortadan yariya bolunelim , yapacaklarimiz buraya kadar. Seni cok iyi anliyorum. Ben de hic aglamadim sonuc gelince. Kabullendim. Ama icimde ne firtinalar kopuyormus sonradan farkettim. Ben de Pazar gunu almistim sonucumu. Bir sonraki Cuma gecesi sabaha kadar agladim , tutamadim kendimi. Niye agladim biliyor musun? Olacagini bilsem aglamazdim... Belki de hic olmayacak dedim , bu gercege kendimi ve beynimi alistirma asamasi o kadar zordu ki. Ama simdi yine yeni bir tedavi icin hazirlaniyorum. Hep dedigim gibi, bir tiyatro sahnesi hastane ve biz hastalar da oyunculariz. Yardimci oyuncular doktorlar ve hemsireler ama yonetmen Yukaridaki.
Oyunumuzu oynuyoruz ve sonucunda ne olacagini biz hic bilmiyoruz. Ama guzel sonuc alanlar da var ve onlar bize umut oluyor. Dua ediyoruz, guc almaya calisiyoruz ama yine de hersey olacagina variyor. Uzgunsun, icin yaniyor, biliyorum. Cok iyi biliyorum. Ama gececek, bir sonraki baslayacak. Ve her tedavi bir gucle ayaga kalkacagiz.

mattikanın dediği gibi zamanla geçiyo gerçekten şimdi biz sana de desek boş.keşke kendini iyi hissetmen için elimizden bişey gelse.:85:

Pgtli tedavide 2 seyi sevmiyorum
1. Si , daha embryo transfer edilecek mi belli degil iken cagiriyorlar bizi oraya. Ben boyle bir sey yasamadim, sansim yokti Izmirde oldugum icin. Bir umut gidiyoruz oraya . Mattika da gitmisti, onu da cagirmislardi. Sonra duzgun cikmadi diyorlar.
Var mi yok mu soyleyin once, sonra gidilir gerekirse , ne olacak , kac dakika yol. Bana haber verselerdi eger duzgun var diye, ben ertesi gun gidecektim.

2. De su igneler... Yine daha saglam embryo cikacak mi belli degilken , hoop yumurta toplama sonrasi basliyor igneler.
Gerci ben jele dondum soylemistim. Cunku o ignelerle bardak daha da bir doluyor. Yani insanin sinirini daha da bozuyor o igneler.

canım transfer olacakmış gibi gitmek zorundayız sebebini söyleyim ben sana.
benim ikinci tedavimde iki sağlıklı embiyo bulunmuştu ben ikisinide transfer edecekler diye gittim bir tanesini tranfer etmişler.diğerinin son anda gelimi yavaşlamış onun için onu elemişlerdi.diğeri de tutmamıştı zaten.
yani sağlıklı olsa bile transfer için uygun kalitede olması lazım bu trasfer günü belli oluyo.

hitucinin dediği gibi transfer olcakmış gibi gitmek durumundayız.
sonuç 12 de gelcekti ve eğer sağlıklı varsa hemen transfer edilmesi lazımdı. biz 11 de ordaydık.
embriyoların durumuna göre çağırıyolar yani.

bizim de tekrar deneme sorunu çıktı ortaya, şubatta 2 ay olmuş olcak tedaviden sonra. eğer deniceksek çok beklememek lazım yaş geçiyo vs.
ama hiç içimden gelmiyo.
böyle çocuksuz yaşayıp gitmek daha iyi gibi sanki.

bence önemli olan kendini hazır hissetmen.bu arada mattika biz diğer kızlarla facedende görüşüyoruz.faceye eklerken sen online değildin görüşemedik.sende katılmak istermesin.

amin canım biyopsiyi bize kimseye yaptırın demedi bebeğimizi kaybedince, onu defnettikten sonra söylediler mezarını açtırıpta ona bunu yapamam neler yapıldığını tam olarak bilmediğim için delik deşik ederler diye düşündüm bu yaşadıklarımız hep cahil tarafımıza denk geld(( umarım bnde tekrardan o duyguyu tadabilirim...rabbim bebeğine ve sana sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin

Sağol mervecim. Allah razı olsun. Evet bunun da bir vakti var ama ya hiç olmazsa. Korkuyorum çok korkuyorum.

Allah sendende razı olsun canım benim
Rabbim gönlüne ferahlık versin.Korkma hiçç gün doğmadan neler doğar.
Ümidini yitirme canım.benim genetik danışmanım senin gibi hastam çok mutlaka bi tane
çocuğu oluyor demişti.hep o sözü gelir aklıma.OLmazsada olmaz ne yapalım Allah'ın takdiri
Mükafatımızı öbür dünyada alırız bizde.hem sen bunları düşünme şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…