- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #5.341
Kredi mi çektiniz canım bu tedavi için ne kadara mal oldu
Ya böyle sormakta istemiyorum
tekrar canın yansın istemiyorum hakkını helal et.
Evet canım yumurta sayım fazla ama aldığım ilaçlar sadece üçünü büyüttü, diğerlerine yetmedi... Zayıf kişilerde ohss daha sık görülüyormuş. Benim de vücut kitle endeksim düşük. Çok zayıfım
Gerçekten hastalıklı bir durummuş. Daha eve gelirken arabada düşündüm üçüncü adetimde mi dördüncü adetimde mi başlayayım diye...
Fsh yumurta rezervini gosteriyor Incicim.benim de fsh bakmadilar bu tedavimde, gerek duymadilar. Ben bakin diye 2 kere soylememe ragmen bakmadilar. Ultrason goruntusune gore karar verdiler.
levaque sana uygulanan testler farklıydı, polar fln. onunla bi ilgisi olabilir belki. geç çağırmalarının.
5.gün sonuç geldi bizim, senin daha mı erkendi sanki
O zaman bir sonraki tedavinde daha cok doz verecekler sana muhtemelen. Bir nevi benim yasadigimi yasamissin sen de. Benim de gorunenden az toplandi ama buyumedigi icin degil , sebebini bilmiyoruz. Hepmaklima geliyor belki diyorum alinamayanlardan 1 tanesi duzgundu, sadece 1 tanesi... Ama olan oldu tabi, dusunsem ne degisecek?
1 ay ara vermen yeteroi canim, bana oyle dediler. Yani simdi regl olacaksin. Bu ay degil de bir sonraki adetinle baslayabilirsin .
Ben hala transfer kismini anlamadim biliyor musun . Ben Izmirdeyim ve yine yumurtabtoplama sonrasi Izmire donecegim nasipse ve yine saglikli var mi yok mu burada ogrenecegim. Bir sonraki gun gidebilirim Isatanbula ya da erken haber verirlerse o gun aksamustu ilk ucakla... Bir gun sonra da transfer edilebilir demislerdi bana. Ya ne bileyim oraya gidip transfer olacakmis gibi bekleyip olumsuz haber almak bana cok uzucu geliyor. Tam bir hayal kirikligi.
İkinci de kimseye söylemeyi düşünmüyorum zaten. Sadece sizlerle yazışırım.
Canim benim persembe toplandi , pazar gunu de sonuc cikti. 3. Gun yani.
Onunla mi ilgisi var?
Aklımda olsun, sağol canım. Sende Funda Hanım mı istemedi?
Evet söyleme bide milletin lafı hiç çekilmiyor
yeri geliyor beni annem bile anlamıyor bu konuda
bizi bizden başka en iyi kim anlayabilir ki
2-2,5 ay dedi doktor bugün. Toparla kendini dedi. Sana toplama işleminden önce kaç tane alınacağını söylemediler mi?
O gün beklemek gerçekten çok sinir bozucu bir şey. Genetikçiyle konuşurken eşim hiddetlendi birden bu bekleme meselesinden. Çıkardım dışarıya, ben konuştum kadınla.
Evet canim Funda Hanim istemedi.
Sonra Semra Hanim da iceri geldiginde rezervimi sprdu. funda hanim da ultrason goruntusu iyi dedi. semra Hanim da tamam dedi. O da fsh dan bahsetmedi hic. Burada Izmirde hep bakiyorlar . Fsh bakmadan tedaviye baslanmiyor. Benim Izmirden sonra Istanbul Umutta deneyn bir arkadasim oldu, ona da bakamamislardi, hatta o da cok sasirmisti.
2-2,5 ay dedi doktor bugün. Toparla kendini dedi. Sana toplama işleminden önce kaç tane alınacağını söylemediler mi?
O gün beklemek gerçekten çok sinir bozucu bir şey. Genetikçiyle konuşurken eşim hiddetlendi birden bu bekleme meselesinden. Çıkardım dışarıya, ben konuştum kadınla.
Soylemezler mi ?? Hatta son muayenemi Funda Hanim mesgul oldugu icin Aynur Hanim yapti ve sayi guzel ve yumurta buyuklukleri de birbirine yakin , gayet iyi dedi. 8-9 olgun yumurta toplariz dedi. Ama 3 tane toplandi ve sebep biomiyoruz. Ben erken catladi diyorum Inci. O gun cikarken odadan Aynur Hanim bana , cok yorulma , iyilip kalkma , bazi yumurtalar cok buyumus, erken catlamasin dedi. Ben sonra bu olay basima geldikten sonra bu cumleyi hatirladim .
Bu tedavinde iste mutlaka. Zaten her gün kan alıp bakıyorlar bir de buna baksınlar.
Buna ilk gittigin gun yani adetin 2. Gunu bakiliyor. Soylerim tabi ama yuksek ciksa o da bir dert... Bakmamalari o yuzden biraz da isime gelmisti ne yalan soyleyeyim. Cok tuksek cikarsa da tedavi olmuyor, onu dusurmek icin ugrasiyorsun falan falan ...
Buna ilk gittigin gun yani adetin 2. Gunu bakiliyor. Soylerim tabi ama yuksek ciksa o da bir dert... Bakmamalari o yuzden biraz da isime gelmisti ne yalan soyleyeyim. Cok tuksek cikarsa da tedavi olmuyor, onu dusurmek icin ugrasiyorsun falan falan ...
Ne kadar çok ince ayrıntı var yahuu
Keşke bizlerde sorunsuz bir şekilde şıp diye hamile kalıp sağlıklı bi şekilde çocuklarımızı kucağımıza alabilsek
ama bi hayalden öteye gidemez tabi bu
Nilcim canim , bu corekotu bal karisimi gibi kurler ki bu soyledigini ben cok duyuyorum ama hic yapmadim, yumurtakalitesini arttirmak icin mi? Sayiyi degistirmiyor bildigim kadariyla . Ne yaparsak yapalim rezervimiz degismiyor diye biliyorum. Yanlis biliyorsam duzeltebilir misin? Biliyorsun benim tedavimde 9 yumurta vardi ve 3 toplandi ancak benimki bence bir sanssizlik oldu ve ben o yumurtalarin erken catladigini dusunuyorum. Ben bu arada yahoo groupsa da uyeyim. Orada dengeli translokasyon diye bir grup var, butun dunyadan uyeler var. Ben de orada okuyorum , benden daha buyuk kadinlarin tedavilerinde 16 bir sonrakinde 20 yumurta falan toplaniyor. Rakamlar hep inanilmaz fazla.
Fsh yumurta rezervini gosteriyor Incicim.benim de fsh bakmadilar bu tedavimde, gerek duymadilar. Ben bakin diye 2 kere soylememe ragmen bakmadilar. Ultrason goruntusune gore karar verdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?