Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kredi mi çektiniz canım bu tedavi için ne kadara mal oldu
Ya böyle sormakta istemiyorum
tekrar canın yansın istemiyorum hakkını helal et.

Yok canım ailemden borç aldık. 6 bin kadar gitti. En zoru da bugün pgt için verdiğim ücret oldu. Transfer iptal ama pgt ücretini mecbur verdik.

levaque sana uygulanan testler farklıydı, polar fln. onunla bi ilgisi olabilir belki. geç çağırmalarının.
5.gün sonuç geldi bizim, senin daha mı erkendi sanki

O zaman bir sonraki tedavinde daha cok doz verecekler sana muhtemelen. Bir nevi benim yasadigimi yasamissin sen de. Benim de gorunenden az toplandi ama buyumedigi icin degil , sebebini bilmiyoruz. Hepmaklima geliyor belki diyorum alinamayanlardan 1 tanesi duzgundu, sadece 1 tanesi... Ama olan oldu tabi, dusunsem ne degisecek?

1 ay ara vermen yeteroi canim, bana oyle dediler. Yani simdi regl olacaksin. Bu ay degil de bir sonraki adetinle baslayabilirsin .

Ben hala transfer kismini anlamadim biliyor musun . Ben Izmirdeyim ve yine yumurtabtoplama sonrasi Izmire donecegim nasipse ve yine saglikli var mi yok mu burada ogrenecegim. Bir sonraki gun gidebilirim Isatanbula ya da erken haber verirlerse o gun aksamustu ilk ucakla... Bir gun sonra da transfer edilebilir demislerdi bana. Ya ne bileyim oraya gidip transfer olacakmis gibi bekleyip olumsuz haber almak bana cok uzucu geliyor. Tam bir hayal kirikligi.

2-2,5 ay dedi doktor bugün. Toparla kendini dedi. Sana toplama işleminden önce kaç tane alınacağını söylemediler mi?
O gün beklemek gerçekten çok sinir bozucu bir şey. Genetikçiyle konuşurken eşim hiddetlendi birden bu bekleme meselesinden. Çıkardım dışarıya, ben konuştum kadınla.

Aklımda olsun, sağol canım. Sende Funda Hanım mı istemedi?

Evet canim Funda Hanim istemedi.
Sonra Semra Hanim da iceri geldiginde rezervimi sprdu. funda hanim da ultrason goruntusu iyi dedi. semra Hanim da tamam dedi. O da fsh dan bahsetmedi hic. Burada Izmirde hep bakiyorlar . Fsh bakmadan tedaviye baslanmiyor. Benim Izmirden sonra Istanbul Umutta deneyn bir arkadasim oldu, ona da bakamamislardi, hatta o da cok sasirmisti.

Soylemezler mi ?? Hatta son muayenemi Funda Hanim mesgul oldugu icin Aynur Hanim yapti ve sayi guzel ve yumurta buyuklukleri de birbirine yakin , gayet iyi dedi. 8-9 olgun yumurta toplariz dedi. Ama 3 tane toplandi ve sebep biomiyoruz. Ben erken catladi diyorum Inci. O gun cikarken odadan Aynur Hanim bana , cok yorulma , iyilip kalkma , bazi yumurtalar cok buyumus, erken catlamasin dedi. Ben sonra bu olay basima geldikten sonra bu cumleyi hatirladim .

Bu tedavinde iste mutlaka. Zaten her gün kan alıp bakıyorlar bir de buna baksınlar.

Bu bekleme suresini muhtemelen senin psikoljin icin soylemistir. Tibbi olarak bu zaman cok uzun ki sana cok az doz ilac verildi. Bir yerde okumustum ne kadar dogru bilmiyorum , az doz ilac alanlar hic bejlemeden bile ikinci tedavilerini yapabilirler diyordu.

Demek istirahat önemli. Bana da istirahat et demişlerdi, ben de anlam verememiştim.

Bu tedavinde iste mutlaka. Zaten her gün kan alıp bakıyorlar bir de buna baksınlar.

Buna ilk gittigin gun yani adetin 2. Gunu bakiliyor. Soylerim tabi ama yuksek ciksa o da bir dert... Bakmamalari o yuzden biraz da isime gelmisti ne yalan soyleyeyim. Cok tuksek cikarsa da tedavi olmuyor, onu dusurmek icin ugrasiyorsun falan falan ...

Ne kadar çok ince ayrıntı var yahuu
Keşke bizlerde sorunsuz bir şekilde şıp diye hamile kalıp sağlıklı bi şekilde çocuklarımızı kucağımıza alabilsek
ama bi hayalden öteye gidemez tabi bu

Kızlar hepinizden Allah razı olsun. Az da olsa kafam dağıldı. 2.tedavide daha çok yumurta büyütme yollarına bakmam lazım. Doktorla da konuşayım. Adetin 2. veya 3.günü gideceğim muayeneye. Kist oluşma ihtimali varmış. Böyle bir şey biliyor musunuz?

Düşürmek için ne yapılıyor? Fazla yumurta olması iyi değil mi ama?

Ne kadar çok ince ayrıntı var yahuu
Keşke bizlerde sorunsuz bir şekilde şıp diye hamile kalıp sağlıklı bi şekilde çocuklarımızı kucağımıza alabilsek
ama bi hayalden öteye gidemez tabi bu

Büyük imtihandayız. İşte bazımız sapasağlam evlatlara kolayca kavuşurken bazımız da bin dereden su getiriyoruz. Allah bugünlerimizi aratmasın yine de.

Selam canim zaten rezerv assa asla cogalmaz olan yumurtalari kaliteli yapiyor bal tarcin corek otu karanfil bu karisimlar yumurta kalitesini ve rahmi guclendiriyor bebegin tutunmasini kolaylastiriyor genede tutturacak olan Rabbim tabiki lavegue bence senin rezervin iyi zaten doktorlar vajinal ultracshallden aniliyorlar egerki fokilluller az olsaydi gorunurde hemen hoca derdi zaten fsh bakalim diye icin rahat olsun bencede senin yum onceden catladi tahmin ediyorum bende.
Allah hepimizin yardimcisi olsun insallahhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…