Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hazade merhaba canim,

Yasadiklarina uzildum. Bende de 2-15 trasnlokasyonu var. 4 asilama 2 tup 1 dondurulmus sonrasi ogrendim. Dondurulmuslarla gebe kaldim ama kimyasal oldu bu sekilde ogrenmis olduk kaderimizi.

Senin cok yumurtan toplanmis . Yasin genc sanirim. Dollenen sayi ve icinden saglam cikan adet de cok guzel. Pgt yaptirinca artik pgt sonrasi saglam da cikti mi sonuca ulasalim istiyoruz . Bu kadar asamayi asip gebe kalamamak uzucu. Ama hitucinin dedigi gibi canim , cesaretin kirilmasin. Ne guzel saglam enbryo bulunmus ilkinde , bu cok moral verici senin icin. Acaba tutmamasi konusunda bir sey dediler mi?

arkadaslar turkiyede pgt yapilinca kac embryo transfer ediliyor?26 yasindayim hollandada sagliki cikarsa tabi 2 tane hakkin var?tr nasil oluyor?

25 yasinda ve ilk tedavin ise benim bildigim 1 transfer ediliyor.
2 olmasi icin sanirim ilk tedavin ise eger 35 in ustunde olman gerek.
Ama yasin genc ise bildigim 2 ya da 3 tedavi sonrasi 2 transfer ediliyor.

Yanlis biliyorsam arkadaslar beni duzeltsin lutfen.

Canim sabah aradigini duymadim, somradan gordum.
Kuafordeydim arayamadim.
Simdi aradim ama sen de acmadin. Ulasamadik birbirimize

Okudum guzelim ama yine de bir konusayim istedim , sesini duymak istedim.
Sevindim canim dertsiz belasiz atlattiginza. Umuyorum bir daha tekerrur etmez.

inşallah gönlüne göre hiç birzorlukla karşılaşmadan bebişini alırsın kucağına ....burdaki herkes için aynı dualarım geçerli...

Amin canım amin...

Çok haklısın canım. İnşallah Rabbim duyar herkese sağlıklı evlatlar verir...

Ben Hataya gelebildim. Kıştan ilkbahara geçtim sanki...

Amin canım... İki mevsimi de gördün aynı anda :) Burada durdu kar.

Diğer topikte de yazmıştım hazade. Sakın vazgeçme...

Hacer isimli arkadaş sormuştu canım. Evet yarın kandil, dualarımız kabul olur inşaallah. Hepimiz için edeceğim... Hatay'ı ben de çok merak ediyorum. Bir gün görmek nasip olur umarım. Kuzuları öpüyorum çok :)

Canım geçmiş olsun gerçekten bu işler yorucu işler. İnşallah bundan sonra güzel olur her şey. Şevkin kırılmasın.Levaque de belirtmiş yaşın başta genç ve sağlıklı embriyo sayın gerçekten çok güzel çıkmış. Peki diğer sağlıklıları dondurdular mı?

Sağ o canım benim. Geldim uyumuşum biraz. Hatay gezmeye evet güzel. Ama ben daha alışamadım tam 2 yıl olmasına rağmen. Bir de şunu farkettim. Sanırım insan yaşadığı şehri yaşadıkları ile doğru orantılı seviyor. Bu şehirde sanırım olumlu anı sayım pek az. Edirne'de 15 sene yaşadım. Öğrencilik,ilk gençlik yılları, evliliğimin en güzel yılları, öğretmenliğimin en idealist yılları filan. Sanırım ondan Edirne benim için hep özel kalacak. Tabi oğlumu da oradadünyaya getirmiş olmam etkili...

Kızçelerine kıyamam. Öpüyorum onları...

arkadaslar turkiyede pgt yapilinca kac embryo transfer ediliyor?26 yasindayim hollandada sagliki cikarsa tabi 2 tane hakkin var?tr nasil oluyor?
Canım Levaque gibi biliyorum bende. Bu topikte eskiden Karelen ve Özlemcano arkadaşlar yazıyordu. İlk seferde pgt li bebekleri tutmuştu. Özlemcanonun bir bebeği oldu. Kardelenin de ikizleri olacaktı çoktan olmuştur ama hiç yazmadı.

Kardelen ve Özlemcano ilk denemede Hollandada pgt ile bebek sahibi oldular...

İzlemeye mi gittiler yoksa kendileri mi oynuyor?
Eşim bir dosya verdi onu yazıyorum bilgisayarda bir yandan da Fatmagül'e bakıyorum :) Anneannem bizde kayınvalidemle oturuyorlar, kayınpeder babamın yanına indi.

Eşim oynuyor. Oğlan seyretmeye gitti. Televizyon bozuk. Ben de dolanıyorum... Valizi de boşalttım...

saol canım sizinde başınız saolsun.. seni okadar çok iyi anlıyorumki rabbim yardımcın olsun inş..bebeğim 5.5 ay yaşadı neredeyse hep hastanedeydik çok zor günlerdi oğluşunada çok üzüldüm kuzum kıyamam ona ya rabbim acil şifalar versin inş..çok zor bi durum herşey normal çıkıp sonradan böyle olması ama napalım herşey rabbimden olduğu için sabrediyoruz.bende amniyosentezim temiz çıkıp herşey normal olunca tamam bu sefer yırttık demiştim ama olmadı rabbim bidaha göstermesin inş..hayırlısı bakalım bende yaza allah izin verirse pgt düşünüyorum..inşallah herşey hepimiz için güzel olur..sende allaha emanet ol...

saol canım inşallah rabbim kimseye yaşatmasın böyle günler ...bende pgt düşünüyorum ama kafam karışıyo işte özel merkezler hemen pgt yapalım dio ünivrste hastanelerindeki dr lar doğal yoldan diyo..şuan maddi olarak hazır olmadığım için yaza kadar mecbur bekleyeceğim ozamana kadar araştıracağım bakalım hayırlısı..karyotip analizi içinde yeni kan verdim sonuç daha çıkmadı canım...

canim evet oyleymis ikisini bulabilsem soracamda dedigin gibi yoklar insallah gelirler gerci artik ne guzel bebekleri oldu buraya takilmazlar ya neyse...

canım ben ankaradyım anatoliayı bi arkadaşımda tavsiye etti kesin düşündüğümde oraylada görüşüceğim..neden pgtyi genlab yaptı yani orasıylamı anlaşmalı... anatolia kendisi yapmıyomu pgtyi ?ne zaman kavuştun kuzucuklarına ücreti ne kadar tutmuştu ozaman...rabbim kuzularına sağlıklı uzun ömürler versin hayırlı evlat olsunlar inş..

herkese hayırlı sabahlar,hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller...
Canım anatolya genlabla anlaşmalı olduğu için oraya yaptırdık.bence türkiyedeki kaliteli sayılı labaratuvarlardan genlab.anatolyada pgt yapmıtorlar.öyle birr bölümü yok.
Ben tedavilerimin hepsini orada yaptırdım.hepsi orada olduğu için fiyat her seferinde biraz düştü.ilk tedavimde 4250tl tüp bebek için,600tl biyopsi için,embriyo başına 100euro genlaba ödedim.birde ilaçlar var.toplam 6000-7000tl gitti canım bütün masraflar dahil.kuzularım şimdi 1,5 yaşında.
Süre olarak 3senede 4 tedavi gördüm.4.de nasip etti Allah.darısı isteyen herkese inşallah...

iNŞALLAH CANIM ALLAHIM KIZLARINA SAĞLIK VERSİN BENDE SANIRIM MARTTA BAŞLIYCAM BAKALIM ALLAH HAYIRLISINI NASİP ETSİN AMA ARTIK ÜMİTSİZ OLMUYCAM...
hİTUCU ALLAH SENDEN RAZI OLSUN HEPİMİZİ RAHATLATIOSUN VALLAHİİ

Hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller kızlar. Rabbim dualarımızı kabul etsin bu mübarek günde inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…