- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #5.701
Merhabalar bende 2 kere boş gebelikden sonra tüp denedim eşimin sperm düşüklüğünden sonra negatif sonuç aldım ardından normal yolla hamile kaldım gene oda düşükle sonlandı sonra kendi araştırmam sonucu kromozom testi yaptırdım ve bende 7 ve 13 kromozomlarımda translokasyon çıktı. ve 2 tüp bebege başladık 23 yumurta toplandı 13 tanesi döllendi 11 saglıklı çıktı pgt den sonra 3 tane kaldı 2 tane transfer edildi ve gene negatif((
Artık umudumu yitirmek üzereyim 3. tüpe cesaretim yok((
Hepimizin allah yardımcısı olsunnn
arkadaslar turkiyede pgt yapilinca kac embryo transfer ediliyor?26 yasindayim hollandada sagliki cikarsa tabi 2 tane hakkin var?tr nasil oluyor?
inşallah gönlüne göre hiç birzorlukla karşılaşmadan bebişini alırsın kucağına ....burdaki herkes için aynı dualarım geçerli...
Çok haklısın canım. İnşallah Rabbim duyar herkese sağlıklı evlatlar verir...
Ben Hataya gelebildim. Kıştan ilkbahara geçtim sanki...
Merhabalar bende 2 kere boş gebelikden sonra tüp denedim eşimin sperm düşüklüğünden sonra negatif sonuç aldım ardından normal yolla hamile kaldım gene oda düşükle sonlandı sonra kendi araştırmam sonucu kromozom testi yaptırdım ve bende 7 ve 13 kromozomlarımda translokasyon çıktı. ve 2 tüp bebege başladık 23 yumurta toplandı 13 tanesi döllendi 11 saglıklı çıktı pgt den sonra 3 tane kaldı 2 tane transfer edildi ve gene negatif((
merhabalar herkese hayırlı günler diliyorum.
laveque canım bende seni aradım sabah ama müsait değildin yada duymadın galiba.
daha öncede yazdım gözünden kaçtı sanırım kızlar iyi çok şükür.
dün çişlerini yaparken biraz ağrıları oldu çok ağladılar.bugün daha rahatlar çok şükür.iki hafta sonra kontrolleri var.
inci evet canım benim tedavim ankarada oldu.4 tedavim oldu hepsinide anatolia tüp bebek merkezinde yaptırdım.
pgt yi genlab labaratuvarı yaptı.prof. muhterem bahçenin labaratuvarı genlab.
hangi arkadaş sordu unuttum geçmişede bakamadım ama daha detaylı bilgi isterseniz yazın cevaplarım inşallah.
chnb canım sağsalim hataya gitmene sevindim.biliyormusun lisedeyken ben oraya gelmiştim gezi ile birlikte.çok güzel bir yer.ben beğendim şahsen.
yarın kandil bol bol dua edelim arkadaşlar inşallah.özellikle sela ile ezan arasınki o vakti kaçırmayın.o vakitte dualar reddolunmazmış.
rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın.hakkımızda hayırlı olanıda gönlümüze razı eylesin inşallah.sevgiler...
dün çişlerini yaparken biraz ağrıları oldu çok ağladılar.bugün daha rahatlar çok şükür.iki hafta sonra kontrolleri var.
inci evet canım benim tedavim ankarada oldu.4 tedavim oldu hepsinide anatolia tüp bebek merkezinde yaptırdım.
hangi arkadaş sordu unuttum geçmişede bakamadım ama daha detaylı bilgi isterseniz yazın cevaplarım inşallah.
chnb canım sağsalim hataya gitmene sevindim.biliyormusun lisedeyken ben oraya gelmiştim gezi ile birlikte.çok güzel bir yer.ben beğendim şahsen.
yarın kandil bol bol dua edelim arkadaşlar inşallah.özellikle sela ile ezan arasınki o vakti kaçırmayın.o vakitte dualar reddolunmazmış.
rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın.hakkımızda hayırlı olanıda gönlümüze razı eylesin inşallah.sevgiler...
Canım Levaque gibi biliyorum bende. Bu topikte eskiden Karelen ve Özlemcano arkadaşlar yazıyordu. İlk seferde pgt li bebekleri tutmuştu. Özlemcanonun bir bebeği oldu. Kardelenin de ikizleri olacaktı çoktan olmuştur ama hiç yazmadı.arkadaslar turkiyede pgt yapilinca kac embryo transfer ediliyor?26 yasindayim hollandada sagliki cikarsa tabi 2 tane hakkin var?tr nasil oluyor?
canim benim oncelikle basin sagolsun biliyorum cok aci gunler gecirdin eminim cunku bende ilk hamileligimde ayni seyleri yasadim 20.haftalikken bebegin kafasi su topluyor ve bobrekleri buyuk dediler aldirmami istediler yasamaz dediler,bende seni gibi aldirmadim dogdu ve ALLAHIN isi iste kafasi hic su toplamamis beyninde bisey cikmadi doktorlarda sasirmisti ama malesef bobreklerinden dolayi bir gun yasadi,bir sene sonra tekrar hamile kaldim,3 aylikken amniyosentezde yaptirdim hersey normal cikti ama oglum dogduktan 3 ay sonra baska bir hastaliginin oldugunu ogrendik suan oglum 18 aylik cok hasta doktorlar fazla yasamaz diyorlar,cok aci cekiyorum hikayemiz seninle ayni gibi canim ama bizimki genetik 1.derece akraba evliligi,ben yurtdisinda yasiyorum burdaki doktorlar kesinlikle dogal yoldan hamile kalma diyorlar,genetik oldugu icin hep tekrarlanacakmis,oyuzden ben ilerde mutlaka pgt yaptiracam ,sana tavsiyem iki kere benim gibi basina gelmis bu sefer tedbiri elden birakma derim canim umarim yardimci olabilmisimdir,ama unutmaki yavrularimiz bizi cennete bekliyecektir ALLAHA emanet ol...
hacer ve cennet kuslarım,
ıkınızın de yasadıkları cok acı... Bu tur seyler yasadıgınız ıcın cok uzgunum. Umuyorum bır daha bunların bır zerresı bıle basınıza gelmez.
Hacercım ben kesınlıkle pgt dıyorum. Boyle bır rısk var ıse kı ıkı kere yasamıssın , neden bır daha aynı rıskı goz gore gore alasın?sen kromozom analızı yaptırdın mı?
Cennetkuslarım bence sen de en dogru kararı vermıssın. Allahım sana sabor versın ınsallah. Dıyecek baska bır kelam bulamıyorum ınan.cok uzuldum.
canim evet oyleymis ikisini bulabilsem soracamda dedigin gibi yoklar insallah gelirler gerci artik ne guzel bebekleri oldu buraya takilmazlar ya neyse...Canım geçmiş olsun gerçekten bu işler yorucu işler. İnşallah bundan sonra güzel olur her şey. Şevkin kırılmasın.Levaque de belirtmiş yaşın başta genç ve sağlıklı embriyo sayın gerçekten çok güzel çıkmış. Peki diğer sağlıklıları dondurdular mı?
Sağ o canım benim. Geldim uyumuşum biraz. Hatay gezmeye evet güzel. Ama ben daha alışamadım tam 2 yıl olmasına rağmen. Bir de şunu farkettim. Sanırım insan yaşadığı şehri yaşadıkları ile doğru orantılı seviyor. Bu şehirde sanırım olumlu anı sayım pek az. Edirne'de 15 sene yaşadım. Öğrencilik,ilk gençlik yılları, evliliğimin en güzel yılları, öğretmenliğimin en idealist yılları filan. Sanırım ondan Edirne benim için hep özel kalacak. Tabi oğlumu da oradadünyaya getirmiş olmam etkili...
Kızçelerine kıyamam. Öpüyorum onları...
Canım Levaque gibi biliyorum bende. Bu topikte eskiden Karelen ve Özlemcano arkadaşlar yazıyordu. İlk seferde pgt li bebekleri tutmuştu. Özlemcanonun bir bebeği oldu. Kardelenin de ikizleri olacaktı çoktan olmuştur ama hiç yazmadı.
herkese hayırlı sabahlar,hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller...canım ben ankaradyım anatoliayı bi arkadaşımda tavsiye etti kesin düşündüğümde oraylada görüşüceğim..neden pgtyi genlab yaptı yani orasıylamı anlaşmalı... anatolia kendisi yapmıyomu pgtyi ?ne zaman kavuştun kuzucuklarına ücreti ne kadar tutmuştu ozaman...rabbim kuzularına sağlıklı uzun ömürler versin hayırlı evlat olsunlar inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?