- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #5.721
canim evet oyleymis ikisini bulabilsem soracamda dedigin gibi yoklar insallah gelirler gerci artik ne guzel bebekleri oldu buraya takilmazlar ya neyse...
canim evet oyleymis ikisini bulabilsem soracamda dedigin gibi yoklar insallah gelirler gerci artik ne guzel bebekleri oldu buraya takilmazlar ya neyse...
Merhaba cennetkuslarim yazdiklarini okudum, sormak istediklerini sorabilirsin?
Benim kizim biraz buyudu biraz daha rahat gelebiliyorum
Yardimci olabilecegim bir sorun olursa elinden geleni yaparim.
Özlemciğim bebeğin büyümüştür maşallah ona. Kardeleni başka topikten de tanıyorum. Niye haber yazmadı? Umarım iyidir. Görüştün mü onunla?
Evet canim kizim buyudu sayilir 4aylik olacak insallah
Allah ogluna sifa versin insallah sonuclari iyi olur
Kardelen le ozelden gousuyorum kizlarini normal dogurmus
6haftalik 2kizi var insallah en kisa surede gormeye gidecegim
Biz de oğlumu ürolojiye götürdük. Testisine emar çakildi. 2 hafta sonra çıkacak sonucu. Bir de tek olan testisi de yukarı gidiyordu ben de korkuyordum. Büyüdükçe testis ağırlaştıkça inecek dedi rahatladım. Korkuyordum bu durumdan...
Maşallah kızına canım. Kardelen neden haber vermedi. Biz onunla rahimağzı yetmezliği topiğinde de yazıştık. Oradaki arkadaşlar da çok merak etti. Çok özel bir nedeni yoksa yazmamasının açıkçası ben böyle yazmayanlara kızıyorum. Aylarca yazıyorsun ve birden sonucu yazmıyorlar. Allah korusun ben bebeklerine bir şey oldu da yazamadı mı diye düşündüm, üzüldüm. Bence biraz hassa olunmalı. Tabi bebekler küçük ama biz iyiyiz diye de mi yazmaya zamanları olmuyor annelerin bilemiyorum.
Kızını çok öpüyorum. İnşallah oğlumda da sorun çıkmaz...
Hituci dr nin normale yakın durmasının nedeni sanırım eşimin durumunu çok ciddi görmemesi bence... Eşim mozaik ama. Oğlumda çıkacak mı bilemiyorum. Yukarıdaki özelliklerden çok küçük bir kısmı var oğlumda...
canım benim insallah drun düsündüğü gibi önemsiz bişeydir ve oğlunun testleri temiz çıkar.
İnşallah temiz çıkar Hituci. Bu gelen sağlıksız embriyolardaki trizomi 21 kafamı karıştırıyor. Benim amh m 0.3 ya. Acaba kadınsal fonksiyonlarımla ilgili yaşım gerçek yaşım 35 gibi değil de 40 gibi mi düşünülmeli? Bunu sormam lazım bir dr ye?
herseferinde olacak diye bi şart yok bence canım.öyle bir denk gelmiştir bence.
35-40 yaşından sonra doğuran birsürü insan var.down sendromu yaşamla bağdaşıyor.40 yaşından sonra doğuranların bir kısmı down senromlu doğurmalı drunun açıklmasına göre.hani sana senin yaşındaki kime yapsak çoğunda bu sorun çıkar demişya.yinede bi sor bakalım ne dicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?