Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canim evet oyleymis ikisini bulabilsem soracamda dedigin gibi yoklar insallah gelirler gerci artik ne guzel bebekleri oldu buraya takilmazlar ya neyse...

Merhaba cennetkuslarim yazdiklarini okudum, sormak istediklerini sorabilirsin?
Benim kizim biraz buyudu biraz daha rahat gelebiliyorum
Yardimci olabilecegim bir sorun olursa elinden geleni yaparim.

Son düzenleme:
canim evet oyleymis ikisini bulabilsem soracamda dedigin gibi yoklar insallah gelirler gerci artik ne guzel bebekleri oldu buraya takilmazlar ya neyse...

Özlemciğim bebeğin büyümüştür maşallah ona. Kardeleni başka topikten de tanıyorum. Niye haber yazmadı? Umarım iyidir. Görüştün mü onunla?

Biz de oğlumu ürolojiye götürdük. Testisine emar çakildi. 2 hafta sonra çıkacak sonucu. Bir de tek olan testisi de yukarı gidiyordu ben de korkuyordum. Büyüdükçe testis ağırlaştıkça inecek dedi rahatladım. Korkuyordum bu durumdan...

Mevlid kandilimizi de kutluyorum. Hem cuma, hem kandil... Ne güzel...

Özlemciğim bebeğin büyümüştür maşallah ona. Kardeleni başka topikten de tanıyorum. Niye haber yazmadı? Umarım iyidir. Görüştün mü onunla?

Evet canim kizim buyudu sayilir 4aylik olacak insallah
Allah ogluna sifa versin insallah sonuclari iyi olur

Kardelen le ozelden gousuyorum kizlarini normal dogurmus
6haftalik 2kizi var insallah en kisa surede gormeye gidecegim

Süper Erkek Hastalığı
Süper Erkek Hastalığı (47,XYY) Nedir?

Cinsiyet kromozomu hastalıklarından olan süper erkek hastalığı erkeklerde 1000′de bir görülür. FiVirüsziksel özellikleri uzun boylu olmalarıdır. Hafif derecede konuşma-dil sorunlan, moVirüstor fonksiyonlarında gecikme ve öğrenme güçlükleri olabilir. Zeka düzeyleri normal aralıktadır ama ortalama değerleri kardeşleVirüsrinden 10-15 puan daha düşük olabilir. Davranış özellikleri normaldir ama çocukVirüsluk çağında huysuzluk nöbetleri, hiperaktivite gibi davranış problemleri görülebilir. Erişkin yaşama uyum sorunları olmaz. EvleVirüsnir ve çocuk sahibi olurlar.

Cinsiyet kromozomu anormalliği olan çocuğun öğrenmeyle, motor ve konuşma-dil gelişimleriyle ilgili güçlükleri olabilecektir. Ancak bu sorunlar çocuğun sahip olduğu kromozom anomalisini taşıVirüsmayan diğer çocukların bu alanlardaki soVirüsrunlarıyla aynıdır ve aynı şekilde tedavi ediVirüslir. Cinsiyet kromozomu anomalisi olan çoVirüscuklar için özel yaklaşımlar yoktur.

Hituci dr nin normale yakın durmasının nedeni sanırım eşimin durumunu çok ciddi görmemesi bence... Eşim mozaik ama. Oğlumda çıkacak mı bilemiyorum. Yukarıdaki özelliklerden çok küçük bir kısmı var oğlumda...

Evet canim kizim buyudu sayilir 4aylik olacak insallah
Allah ogluna sifa versin insallah sonuclari iyi olur

Kardelen le ozelden gousuyorum kizlarini normal dogurmus
6haftalik 2kizi var insallah en kisa surede gormeye gidecegim

Maşallah kızına canım. Kardelen neden haber vermedi. Biz onunla rahimağzı yetmezliği topiğinde de yazıştık. Oradaki arkadaşlar da çok merak etti. Çok özel bir nedeni yoksa yazmamasının açıkçası ben böyle yazmayanlara kızıyorum. Aylarca yazıyorsun ve birden sonucu yazmıyorlar. Allah korusun ben bebeklerine bir şey oldu da yazamadı mı diye düşündüm, üzüldüm. Bence biraz hassa olunmalı. Tabi bebekler küçük ama biz iyiyiz diye de mi yazmaya zamanları olmuyor annelerin bilemiyorum.

Kızını çok öpüyorum. İnşallah oğlumda da sorun çıkmaz...

Geçmiş olsun canım.

Canim cok haklisinda onada hak vermek lazim burada yapayaliz iki bebek
Yardimci olan hickimse yok, esi issizmis, sutu gelmemis
Mama vermek zorunda kalmis yetistiremiyorum diyor
Cok zor ya ben tek cocuga zor bakiyorum Allah yardim etsinn ona cok zor ya

Memorial topiğinde çakır vardı kızlar bazılarınız bilir. Bu kez de tutmamış. Mesajını okuyunca o kadar kötü oldum ki... Allah'ım sabırlar versin, çok zor çok... Bu mübarek gecede Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallah.

Kizlar hepinize hayirli kandiller diliyorum...

CHNB canim insallah guzel haberler gelsin oglundan.

GELINCIK canim nasil gidiyor bekleme surecin?

INCI HITUCI sizler nasilsiniz arkadaslarim...

Kizlar bu gece cok ilginc bir sey oldu. Arkadaslarla yemege gittik. Disarida sigara icerken iki bayan da ayri bir yerde sigara iciyor, muhabbet ediyorlardi. Konusmalari ilgimi cekti ve kulak kabarttim. Kadin obur kadina soyle anlatiyordu ...

" o kiz arkadasim amniyosentez yaptirdi ve kromozomlarindan bir tanesinde sorun varmis, bebegi aldirmasi gerektigini soylemis doktoru. Kiz da heyecanla beni aradi aglaya aglaya ve bebegimi aldiriyorum dedi. Benim de kocam dr oldugu icin gonder raporlari bana dedim. Raporlari aldik ve istanbulda bir drye gonderdik. Onun da konustugu bagli oldugu bir dr var . Bu cinli bir dr, amerikada yasiyor. Cinli dr raporu inceledi ve bu cocugun alinmasina gerek yok dedi. Ve kiz bebegini aldirmadi. Su anda 5 yasinda bir cocugu var ve sapasaglam "

Ben tabi daldim konuya... Dedim kusura bakmayin kulak misafiri oldum ama kimdir bu dr?cinli dru bilmiyormus kadin ama benim cep telefonumu aldi ve bana istanbuldaki drnin adini bulup mutlaka haber verecegini soyledi.

Bakalim altindan kim ne cikacak?????

canım benim insallah drun düsündüğü gibi önemsiz bişeydir ve oğlunun testleri temiz çıkar.

canım benim insallah drun düsündüğü gibi önemsiz bişeydir ve oğlunun testleri temiz çıkar.

İnşallah temiz çıkar Hituci. Bu gelen sağlıksız embriyolardaki trizomi 21 kafamı karıştırıyor. Benim amh m 0.3 ya. Acaba kadınsal fonksiyonlarımla ilgili yaşım gerçek yaşım 35 gibi değil de 40 gibi mi düşünülmeli? Bunu sormam lazım bir dr ye?

Leave ilginç bir olay yaşamışsın. Ben de böyle değil de şöyle bir şey duydum. Akrabamızdan birinin tanıdığının 5 tane filan düşüğü oldu.Testlerini ne kadar yaptırdı bilmiyorum ama dr lere gitti. Sonra birine gitmiş. O kişi sen şu an hamilesin ama bu da düşecek sen düşünce gel demiş. Dediği gibi düşmüş bebek sonra ona dualar filan yazmış bitkisel bir şeyler vermiş eşle içsin diye. Şu an 3 aylık kızı var. Ama dr ye de git demiş. Tesadüf mü bilmiyorum. Böyle şeylere inanmak günah mıdır kafamda soru işaretleri var. Mantıklı düşünmeye çalışıyorum bir yandan da ilginç gelyor bu hikayeler...

herseferinde olacak diye bi şart yok bence canım.öyle bir denk gelmiştir bence.
35-40 yaşından sonra doğuran birsürü insan var.down sendromu yaşamla bağdaşıyor.40 yaşından sonra doğuranların bir kısmı down senromlu doğurmalı drunun açıklmasına göre.hani sana senin yaşındaki kime yapsak çoğunda bu sorun çıkar demişya.yinede bi sor bakalım ne dicek.

Bugün Volkan Bey yurt dışından gelecekti telefonu kapalı. Eşime diyorum ararken sesini dışarı verelim sen de dinle diyorum beni bulaştırma diyor. Bu benim sorunum sadece canım tek başına kaldım bu mücadelede. Ben de artık mücadele etmeyeceğim. Sabit fikirli ve beni hiç dinlemiyor bile...

Volkan Baltacı'yı aradım. Sorularımı sordum:
1. Eşimde her ne kadar cinsiyet kromozomu sorunu olsa da ondaki marker kromozomunun varlığı diğer sendromların olma ihtimalini artırıyor dedi. Diğer tüm sendromların olma ihtimalini artırıyormuş.(Öyleyse bana neden fish yöntemi yeterli dendi şu an aklıma böyle bir soru geldi.)

2. Evrim Hanım diye laboratuvarlarında çalışan bayan kız olursa bebek risk az gibi bir şeyler demişti. Düz mantıkla düşünürsek evet dedi.

3. Tek testis ve genetik arasında bağlantı yokmuş.

4. Amh değerim ve genetik sorunun artışı arasında bağlantı yokmuş. (Sanırım çalışma yok bu alanda.)

5. IMSI tekniğiyle dölleme yapılmıştı. Şekli düzgün spermler seçilmiş. Doğal dölleme yapılsaydı tüp bebekte genetik sorun daha mı fazla olurdu soruma IMSI'nın bu konuda herhangi bir üstünlüğü yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…