- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #5.861
İnşaallah bizler için olumlu yönde karar çıkar. Maddiyat gerçekten bir zaman sonra belini büküyor insanın.
Gelişmeleri paylaşacağım canım. Davanın gidişatına göre konuyu basına taşımayı da düşünüyorum. Tv ve gazeteler aracılığıyla bu konuya dikkat çekersek iyi olacak.
Canım bende az yumurta toplanmasının nedeni kullandığım ilaç dozu. Zayıf olduğum için doktor düşük doz ilaç kullanmamı istedi. Yumurtam bol ama o kadar ilaca ancak üçü büyüyebildi
Eşime bahsetmiştim bu davadan. Akşam tekrar konuşayım. Kendisi bir basın mensubu.
Ben zayıf değilim ama ufak tefek birşeyim45 kiloyum. Ama boyum kısa. Acaba benim vücudum ilacı kaldıracak mı ? Kemiklere olumsuz etkisi olur mu ? Belki bana düşük doz verecekler. Ben de aynı akıbete uğrayacağım. Bunlar hep soru işaretleri:26: Kafamı kurcalayan konular. Bakalım. Nasip diyelim. Şimdiden düşünüp moralimizi bozmayalım. Bir de benim hamilelik sürecim çok zor geçecek. Yani dert bir değil bin. Hamile kalmakla da bitmiyor olay. O yüzden halinize şükredin kızlar. Benim durumum çok çok zor...
Çok iyi olur İnciciğim.. Ben birkaç kişiye yazdım ama dönüş olmadı. Ayşe Arman'a yazmıştım. Ona röportaj veririm diye düşünmüştüm ama dönmediBir de bir gazetede engellilerle ilgili yazan ve kendisi de kas hastası olan bir bayana yazdım. Onun kızı da kas hastasıymış. Yani çocuğuna da geçmiş. O da henüz dönmedi.
Canım doktorum programına belitsen. Konuk olarak davet de ederler belki. İlginç konular oluyor...Çok iyi olur İnciciğim.. Ben birkaç kişiye yazdım ama dönüş olmadı. Ayşe Arman'a yazmıştım. Ona röportaj veririm diye düşünmüştüm ama dönmediBir de bir gazetede engellilerle ilgili yazan ve kendisi de kas hastası olan bir bayana yazdım. Onun kızı da kas hastasıymış. Yani çocuğuna da geçmiş. O da henüz dönmedi.
Canım ben 1978 doğumluyum. Yaşım 33. Daha önce normal bir jinekologa muayene olduğumda herşey normal, gebe kalırsın demişti. Ama dediğin değerleri hiç ölçtürmedim.İncinin de yaşı genç bildiğim kadarıyla. Ama onun da az yumurta toplanmıştı. O nedenle yaşla da ilgili değil gibi bir düşünceye kapıldım. :26: Bakalım Memorial'da muayene olunca bir yorum yaparlar herhalde.
Canım doktorum programına belitsen. Konuk olarak davet de ederler belki. İlginç konular oluyor...
Ben 77 doğumluyum ocak. Tabi aslında rezervimin bu yaşa göre az olmaması gerekir ama amh değerime göre azalmış. Ailede erken menopoz var. Annem 53te girdi ama halam 38, bababnnem 37 de girmiş(
Bugün Memorialde görevli Seval hanımı aradım teşekkür ettim. Cumhur Beye ve bana mail atan Mesut Yeşile de teşekkür etmesini rica ettim... Çok hoş bir ekip çok mütevazi ve işlerini iyi yapan bir ekip... Aile gibi...
İyi yapmışsın canım. Gerçekten öyleler.
Kızlar eşim bu konuyu ön plana getirmemi çok istemiyor. Onun ailesi biraz cahil. Yanlış anlayacaklarını düşünüyor. Hatta ben hamile kalana kadar onlara açıklamayacağız. Hamileliğin normal olduğunu sanacaklar. Bir de onların dedikoduları ve cahillikleri ile uğraşmak istemiyor.Bu kadar sorun içerisinde bir de toplumla uğraşıyoruz. İşte o yüzden ismimi açıkça söylemek istemiyorum. Belki rumuzla röportaj veririm. Çünkü eşim asla izin vermez. Onu da anlamaya çalışıyorum. Kendince haklı.
Leave İstanbulda nerede kalıyorsun? Yakın mı hastaneye? Benim iğneleri hep dr m yaptı. Bakmadım bile,inan iğneler nasıl görmedim bile...İğneden de korkarım ben... Pıhtılaşma için olanları bile komşu kızına yaptırdım hep... Doz için ne dediler? Daha çok olacak dediler mi yumurta sayısı için? Eşin de yanında mı olacak bu uzun süreçte?Ama iyioldu İstanbulda olman...
Chnbcim canim, uzun arastirmalarim sonucu istanbulda bir apart daire buldum kalmak icin. Bir oda bir salon , mutfagi var . 50 m2 bir yer. Gecen sefer otelde cok sikildik biz esimle , bir odanin icinde. Bu yuzden bu sefer boyle bir sey arastirdim. Yakin degil cok, taksimde. Taksiyle 20 dakika falan trafik olmazsa. Cok da uzak sayilmaz. Trafik olursa durum beter tabi.
Ben igneleri yapmaya artik cok aliskinim canim. Ben de cok korkardim ama benim cok oldu artik tedavi sayim. 4 asilama ve bu 4 .tup tedavim. 8 kez igne yaptim yani anlayacagin. Dondurulmusu saymiyorum.
Esim bu sefer gelmeyecek. Annemi aliyorum yanima, sagolsun o geliyor.
Yumurta sayisi icin bir sey demedi. Aksine uzun tedavide yumurtalar daha senkronize buyurmus ve boyutlari birbirine cok yakin olurmus. Simdi ben kisa tedavideyim biliyorsun. Bunda risk bazi yumurtalar arkada kalabilirmis. Ama gecen sefer yasadigim aksilikten oturu boyle karar verdiler. O konuyu da sordum , ne olmus olabilir dedim, boyle bir deneyiminiz oldu mu gecmiste dedim. Hayir dediler. Hic bir cevap yok yani guzelim. Oldu bir sey ama bence biz bilmiyoruz.
arkadaşlar hamileyim Rabbime şükürler olsun darısı başınıza inşallah...
Aslında doz hatası filan mı oldu acaba ya da takip hatası. Açıklamama yapamamaları çok ilginç. Taksim biraz pahalıdır ama gezersiniz gündüz en azından. Ben yakında Beyoğlu Rapsodisini okudum yakında. Oralar hakkında bayağı şey öğrendim. Üniversitede çok gezerdik oraları...
İnşallah bolca yumurtan olur canım...Her gün gidiyor musun hastanaeye?
Canim birseyler oldu bence... Cevap verememeleri cok ilginc ve tatminkar degil.
Otele kiyasla uygun fiyat canim bence. En azindan ev havasinda bir yer olacak diye tahmin ediyorum.
Su an izmirdeyim . Ptesi ilk kontrolumu burada yaptiriyorum, oyle dediler. Sonra onlara kan sonucunu ve ultrason sonucunu bildirecegim. Ona gore beni sali veya carsamba istanbula cagiracaklarmis.
Havalar da pek soguk, bilemiyorum ne kadar gezebiliriz. Annecigiminde ayagi kilitleniyor biraz yuruyunce. O yuzden cok gezebilecegimizi zannetmiyorum ama yine de elimizden geldigi kadar cikariz.
Bu arada dozumu da 250 yaptilar. Gonal f de 250 olmadigi icin mecbur 262.50 yapiyorum simdi.
Gecen sefer 225 olmustum. Hatta aynur hanim bu gittigimde de dedi, son kontrolunu ben yaptim ve cok guzeldi yumurta mmleri diye ama sebebini sordugumda cevap alamadim. Onlar da bilemediklerini soylediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?