Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Gelişmeleri paylaşacağım canım. Davanın gidişatına göre konuyu basına taşımayı da düşünüyorum. Tv ve gazeteler aracılığıyla bu konuya dikkat çekersek iyi olacak.

Eşime bahsetmiştim bu davadan. Akşam tekrar konuşayım. Kendisi bir basın mensubu.

Canım bende az yumurta toplanmasının nedeni kullandığım ilaç dozu. Zayıf olduğum için doktor düşük doz ilaç kullanmamı istedi. Yumurtam bol ama o kadar ilaca ancak üçü büyüyebildi

Ben zayıf değilim ama ufak tefek birşeyim 45 kiloyum. Ama boyum kısa. Acaba benim vücudum ilacı kaldıracak mı ? Kemiklere olumsuz etkisi olur mu ? Belki bana düşük doz verecekler. Ben de aynı akıbete uğrayacağım. Bunlar hep soru işaretleri:26: Kafamı kurcalayan konular. Bakalım. Nasip diyelim. Şimdiden düşünüp moralimizi bozmayalım. Bir de benim hamilelik sürecim çok zor geçecek. Yani dert bir değil bin. Hamile kalmakla da bitmiyor olay. O yüzden halinize şükredin kızlar. Benim durumum çok çok zor...

Eşime bahsetmiştim bu davadan. Akşam tekrar konuşayım. Kendisi bir basın mensubu.

Çok iyi olur İnciciğim.. Ben birkaç kişiye yazdım ama dönüş olmadı. Ayşe Arman'a yazmıştım. Ona röportaj veririm diye düşünmüştüm ama dönmedi Bir de bir gazetede engellilerle ilgili yazan ve kendisi de kas hastası olan bir bayana yazdım. Onun kızı da kas hastasıymış. Yani çocuğuna da geçmiş. O da henüz dönmedi.

Sen benden de zayıfmışsın :) Hayırlısıyla hamile kalırsın ve sorunsuz bir 9 ay geçirip evladını kucağına alırsın inşaallah canım. Dediğin gibi şimdiden düşünüp moralimizi bozmayalım. Mevlâ görelim neyler neylerse güzel eyler...

Tamam canım konuşayım bu akşam inşaallah. Umarım yazdığın her iki kişiden de dönüş olur.

Canım doktorum programına belitsen. Konuk olarak davet de ederler belki. İlginç konular oluyor...

Ben 77 doğumluyum ocak. Tabi aslında rezervimin bu yaşa göre az olmaması gerekir ama amh değerime göre azalmış. Ailede erken menopoz var. Annem 53te girdi ama halam 38, bababnnem 37 de girmiş(

Aaaa evet doktorum programı var, güzel fikir :) Bence ulaşmaya çalış Akasyacım.

Bugün Memorialde görevli Seval hanımı aradım teşekkür ettim. Cumhur Beye ve bana mail atan Mesut Yeşile de teşekkür etmesini rica ettim... Çok hoş bir ekip çok mütevazi ve işlerini iyi yapan bir ekip... Aile gibi...

İyi yapmışsın canım. Gerçekten öyleler.

Kızlar eşim bu konuyu ön plana getirmemi çok istemiyor. Onun ailesi biraz cahil. Yanlış anlayacaklarını düşünüyor. Hatta ben hamile kalana kadar onlara açıklamayacağız. Hamileliğin normal olduğunu sanacaklar. Bir de onların dedikoduları ve cahillikleri ile uğraşmak istemiyor. Bu kadar sorun içerisinde bir de toplumla uğraşıyoruz. İşte o yüzden ismimi açıkça söylemek istemiyorum. Belki rumuzla röportaj veririm. Çünkü eşim asla izin vermez. Onu da anlamaya çalışıyorum. Kendince haklı.

İyi yapmışsın canım. Gerçekten öyleler.

Bu bizler için önemli bir kriter. Çünkü bazı dr leri ararken geriliyorum dünyanın ücretini verdiğim halde. Ama bu ekip bu açıdan iyi. Ben Nur Hanımı aradığım da da Cumhur Beyi aradığımda da seslerinden hiç bir negatiflik hissetmedim. Bu husus dediğim gibi bizler için çok önemli...

Anladım canım. Aile içi huzuru da bozmamak lazım...

Akasyacim,

Oncelikle guzel dileklerin icin tesekkur ediyorum.
Bakalim gorecegiz. Kafamda tedavi ile ilgili onlarca soru var benim de ama dusunmemeye calisiyorum.
Cunku dusunduklerim hep olumsuz. Hers ey yine olacagina varacak diyorum kendi kendime.

Atilimlarinni da takdirle karsiliyorum arkadasim. Insallah emeline ulasir ve bu konuda basariya ulasirsin .

Simdi ignemi yapmam gerek. Birazdan bakarim tekrar.

Leave İstanbulda nerede kalıyorsun? Yakın mı hastaneye? Benim iğneleri hep dr m yaptı. Bakmadım bile,inan iğneler nasıl görmedim bile... İğneden de korkarım ben... Pıhtılaşma için olanları bile komşu kızına yaptırdım hep... Doz için ne dediler? Daha çok olacak dediler mi yumurta sayısı için? Eşin de yanında mı olacak bu uzun süreçte?Ama iyioldu İstanbulda olman...

Chnbcim canim, uzun arastirmalarim sonucu istanbulda bir apart daire buldum kalmak icin. Bir oda bir salon , mutfagi var . 50 m2 bir yer. Gecen sefer otelde cok sikildik biz esimle , bir odanin icinde. Bu yuzden bu sefer boyle bir sey arastirdim. Yakin degil cok, taksimde. Taksiyle 20 dakika falan trafik olmazsa. Cok da uzak sayilmaz. Trafik olursa durum beter tabi.

Ben igneleri yapmaya artik cok aliskinim canim. Ben de cok korkardim ama benim cok oldu artik tedavi sayim. 4 asilama ve bu 4 .tup tedavim. 8 kez igne yaptim yani anlayacagin. Dondurulmusu saymiyorum.
Esim bu sefer gelmeyecek. Annemi aliyorum yanima, sagolsun o geliyor.

Yumurta sayisi icin bir sey demedi. Aksine uzun tedavide yumurtalar daha senkronize buyurmus ve boyutlari birbirine cok yakin olurmus. Simdi ben kisa tedavideyim biliyorsun. Bunda risk bazi yumurtalar arkada kalabilirmis. Ama gecen sefer yasadigim aksilikten oturu boyle karar verdiler. O konuyu da sordum , ne olmus olabilir dedim, boyle bir deneyiminiz oldu mu gecmiste dedim. Hayir dediler. Hic bir cevap yok yani guzelim. Oldu bir sey ama bence biz bilmiyoruz.

Aslında doz hatası filan mı oldu acaba ya da takip hatası. Açıklamama yapamamaları çok ilginç. Taksim biraz pahalıdır ama gezersiniz gündüz en azından. Ben yakında Beyoğlu Rapsodisini okudum yakında. Oralar hakkında bayağı şey öğrendim. Üniversitede çok gezerdik oraları...

İnşallah bolca yumurtan olur canım...Her gün gidiyor musun hastanaeye?

arkadaşlar hamileyim Rabbime şükürler olsun darısı başınıza inşallah...

Ne güzel bir haber bu geçmişi okuyordum uzun zamandan beri girmiyordum topiğe
Rabbim bizlerede nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah
Hayal kırıklığı yaşamadan evladını kucağına almayı nasip etsin Güzel mevlam
Ahh ahh duygulandım valla

Canim birseyler oldu bence... Cevap verememeleri cok ilginc ve tatminkar degil.
Otele kiyasla uygun fiyat canim bence. En azindan ev havasinda bir yer olacak diye tahmin ediyorum.
Su an izmirdeyim . Ptesi ilk kontrolumu burada yaptiriyorum, oyle dediler. Sonra onlara kan sonucunu ve ultrason sonucunu bildirecegim. Ona gore beni sali veya carsamba istanbula cagiracaklarmis.

Havalar da pek soguk, bilemiyorum ne kadar gezebiliriz. Annecigiminde ayagi kilitleniyor biraz yuruyunce. O yuzden cok gezebilecegimizi zannetmiyorum ama yine de elimizden geldigi kadar cikariz.

Bu arada dozumu da 250 yaptilar. Gonal f de 250 olmadigi icin mecbur 262.50 yapiyorum simdi.
Gecen sefer 225 olmustum. Hatta aynur hanim bu gittigimde de dedi, son kontrolunu ben yaptim ve cok guzeldi yumurta mmleri diye ama sebebini sordugumda cevap alamadim. Onlar da bilemediklerini soylediler.

Semra Hanıma sormadılar mı acaba? Bir de canım bence transfere Semra Hanımı iste.İnşallah bu sefer gelecek o aşamaya. Gelinciğe o geldi. Görümceme söz verdiği halde gelmedi pazar günü diye. O hocalar tecrübeli nereye yerleştirildiğinde tutma ihtimalini biliyor...

Ben puregon 300 kullanmıştım... Hem de 10 gün...

Baskılayıcı olgalutran, çatlatma da sanırım pregnly gibi bir şeydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…